JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Christina halskæder

Vis flere produkter

Christina Watches halskæder

Christina Hembo har atter engang gjort det, nemlig designet et utal af flotte vedhæng med tilhørende halskæder i enten sølv eller sølv forgyldt med ægte sten eller emalje. Alle vedhæng kommer med en halskæde, som måler 40cm + 2cm + 3cm + 5cm + 5cm, så du kan vælge at bære den i mange forskellige længder, alt efter dit tøjvalg og udskæring på din bluse eller kjole.

På halskæden er der monteret et lille fint tag med en ægte topas og indgraveret "Christina". Mange bærer det sammen med vedhænget, andre monterer det ved låsen og lader det shine i nakken.

Christina Vedhæng

Står du og mangler en lille ting til en gave eller er det tid til at forkæle dig selv?

Så er disse flotte vedhæng et rigtig godt valg. Smykker fra Christina er fremstillet i de bedste materialer til rigtig gode priser og hos Perlenodense har vi altid mellem 15-20% rabat på alle smykker. Hos os er du sikker på at finde det store udvalg til den rigtige pris og bedste kundeservice.

Udvalget rækker rigtig bredt fra nogle mindre vedhæng med små hjerter og stjerner til de lidt større med mange ægte topaser og emalje i enten sort eller hvid. Blandt andet har Christina Hembo designet et rigtig fint vedhæng med mor og barn hjerter. Det er da en perfekt barselsgave.
Alle halssmykkerne er fremstillet i ægte 925 sterling sølv med ægte topaser og emalje.

Stjernetegn smykker

Se også de mange flotte vedhæng med stjernetegn fra Christina, som alle er pyntet med den ædelsten, som hører til stjernetegnet. For at holde prisen nede på de smukke stjernetegn, har vi valgt ikke at sælge dem med kæde. Måske har du allerede en kæde, ellers finder du halskæder til dem her. Jeg vil anbefale en rund anker 0,4 eller en venecia 1,0 til disse typer vedhæng.

Christina Watches & Jewelry smarte halskæder og vedhæng Online - Spar 15 - 20%