Lulu Copenhagen

Cute, smarte, nuttede. De nye ørestikker fra LULUs Candy Shop fik mange positive ord med på vejen, da de blev pakket ud.
Her er de, kaffekoppen, drinksglasset, spøgelset og alle de andre modeller.
Du falder for de fantastiske øreringe, som tilmed sælges enkeltvis.
Vis flere produkter

LULU Smykker

”Candy Shop” er navnet på en af smykkekollektionerne fra LuLu Copenhagen og navnet rammer plet. Det er også det nyeste brand på vore hylder både i forretningen Perlen i Odense såvel som online i perlenodense.dk. Disse nye smykker er så sandelig fulde af sjove overraskelser - og til en meget overkommelig pris.

Første gang jeg så dette utraditionelle design, kunne jeg simpelthen ikke stå for de fede ørestikker og øreringe. Den iderigdom der sprudler ud af LuLus stil med #-ørestikker eller bolsjer i lækre kulører var lige til at blive i godt humør af.

LuLus smykker med miniature hverdagsgenstande er så fulde af overraskelser, at det er svært at tage blikket væk. For at være ærlig, så var vi helt solgt og jeg tror det gælder for mange. Lækkert er det også med emaljen i de klare farver. Her kan du sætte kulør på efteråret med ørestikker, fremstillet i forgyldt sterlingsølv. Se også de mange hoops i skønne farver som flødekaramel, babypink og flere andre.

Er det ikke lidt for dristigt, vil nogen måske mene? Ikke hvis du spørger mig, og her i butikken er vi helt enige. Det er skønt med nytænkning, der sætter kolorit på tilværelsen, og som tør være total anderledes.

Én ørering

Det sker, at vi sælger en enkelt ørering til en kunde, men ellers går der stort set altid to stykker til et par. Sådan er det ikke her. LuLu er en af de få smykkeproducenter, som faktisk tilbyder, at kunden kan købe EN ørestik eller ørering. De mener, at der ikke er behov for flere ting i verden, som ikke bliver brugt, og der er ingen grund til at producere ting, som ligger og samler støv i smykkeskrinet.

Her finder du udvalget af øreringe, labret øreringe, ørestikker, piercinger og hoops, som bliver solgt enkeltvis. Vi har naturligvis også et stort udvalg af almindelige øreringe, som du kan kombinere på kryds og tværs eller måske kan du bytte med en veninde, så I har venindeøreringe og ikke mindst et størrer udvalg af ørestikker til at skifte med.

Da det efterhånden er rigtig populært at have mere end et hul i hvert øre, kunne vi heller ikke være mere enige. For hvorfor købe to ens øreringe, når du kun vil bære den ene? Nej vel. Det er logik for perlehøns, og så er det også penge ud ad vinduet. Har du flere huller i ørerne, er du helt sikkert landet i glasmontren hos den rette smykkedesigner - Se udvalget af LuLus candy-smykker lige her.

Less is Enough 

LuLu Copenhagen Jewellery har deres base midt i den indre by, København, dør om dør med det hektiske storbyliv - måske derfor bygger kollektionen på det enkle look. De har taget det minimalistiske image til sig, og lånt den gamle sætning, Less is Enough, som de lancerer deres candy-brand under. Udtrykket stammer oprindeligt fra arkitektverdenen, dengang de rene linjer i byggeriet var topmoderne, og det er tydeligt at se, hvad de mener. Her er ingen unødvendige dikkedarer. Lulu Copenhagen har en kærlighed for det enkle, for alt det, vi møder i hverdagen, og samtidig gør de det på en sjov måde.

Det smitter af på alt, lige fra hjerter, spøgelser og hashtags til doughnuts, bolsjer og drinks. Fantasien har ingen grænser for, hvad de designer og man får et smil på læben, når man ser deres fede "Candy Shop" kollektion, der leveres i de kæreste små gaveæsker.

Er det smykker for dig? Så kig forbi vores hjemmeside. Vi har altid fri fragt! Du er også velkommen til at ringe til os eller komme forbi guldsmed butikken i Odense. Vi står altid klar til at hjælpe.

Kan du ikke finde LuLu København eller leder du efter et bestemt produkt, kan vi helt sikkert også hjælpe dig. Intet problem!