JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Livets træ

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Livets træ halskæde

En af mine favorit Livets træ smykker, er denne yndige halskæde fra Lund Copenhagen. Den perfekte kombination mellem det smukke, tankevækkende Livs Træ og de evigt klassiske margueritter. Smykket er fremstillet i forgyldt sterling sølv med hvid emalje på margueritterne. Derudover medfølger en rund anker kæde i forgyldt sølv. 


Klik her for at komme direkte til Livets Træ smykket på billedet. Køb det i dag - og smyk dig smuk til årets store begivenheder. 

Er du på udkig efter et smukt halssmykke med livets træ, så har vi hos Perlen et meget stort udvalg af disse kæder.


Specielt er livets træ vedhæng meget populære, da de hænger smukt i en kæde om halsen og samtidig har en symbolværdi, der er svær at overse. Med et Livets Træ vedhæng får du et klassisk smykke med en smuk betydning.


Om det skal være halskæde livets træ i guld, forgyldt eller sølv er helt op til dig. Du kan browse igennem kategorien og lade dig forelske i din næste kæde, som du vil bære med ynde. Der laves efterhånden et bredt udvalg af Livets Træ smykker - herunder Støvring Design, Lund Copenhagen, Christina Watches & By Birdie. 

Perlen

Livets træ øreringe

Søger du de perfekte livets træ øreringe?

Her på siden finder du et stort udvalg af øreringe med livets træ smykke øreringe både i guld og sølv. Blandt andet kommer det danske firma Støvring med rigtig mange forskellige typer af disse ørestikker, og dette til nogle særdeles gode priser, hvor alle kan være med.

De har også et pænt stort udvalg af ørehængere, hvor livstræet hænger smukt på en bøjle under øret og derved følger dine bevægelser.


Lund Copenhagen kendetegnes særligt med deres margueritsmykker - som nu også er muligt at få med Livet Træ. Disse smykker er som oftest fremstillet i forgyldt sterling sølv med en hvid marguerit blomst, eller flere små blomster, på ørestikken.

Dette gamle velkendte danske firma udskiller sig på den gode måde ved, at de kun bruger ægte emalje til deres smykker, og følger den traditionelle måde at lave emalje smykker på - og nu også med et lille træ.


Der er ikke mange smykker, der er blevet lige så moderne som smykker med livets træ. Her kommer der hele tiden nye spændende designs også i nye materialer.

Se alle øreringe med livets træ og lad dig inspirere til dine kommende yndlings øreringe, finder du ikke det perfekte match lige i denne kategori, så kan jeg anbefale dig, at søge i vores kæmpe store udvalg af øreringe og ørestikker i guld eller sølv her på siden.

Perlen

Livets træ armbånd

Udover de altid populære Livets Træ halskæder og øreringe, er der efterhånden også kommet en del armbånd til med Livets Træ.

Om du vil bruge det hele hver for sig, eller som et elegant smykkesæt, er selvfølgelig helt op til dig.


Det typiske Livs træ armbånd er lavet med en tynd kæde hvor selve Livs træet sidder fast midt på armbåndet. Nogle med en cirkel omkring træet pyntet med klare hvide zirkonia og andre hvor træet bare er for sig selv og er ganske enkelt.


Armbåndende finder du i både sølv og forgyldt sølv, samt med og uden sten - og flere af dem med justerbar kæde. 

Et af de mest solgte, hvor jeg personligt også synes at træet virkelig er smukt udført, finder du lige her


Perfekt gaveidé til hende der allerede har halskæden og øreringene, til konfirmanden eller bare til hende du synes fortjener en ekstra personlig gave. 

Perlen

Livets træ ring

Udvalget af ringe med Livets Træ er endnu ikke særlig stort. Men dem der så er, er virkelig smukt udført, her er der virkelig tænkt over designet.

Det gælder fra alle firmaerne, som er kommet på banen med de smukke ringe. 


Min personlige favorit er den i guld fra Aagaard. Jeg er egentlig også ret vild med den fra Christina Watches, men da den "kun" er fremstillet i forgyldt sølv, foretrækker jeg den fra Aagaard, da det er en ring jeg ville kunne bruge meget og hver dag. Her slides guldfarven ikke af med tiden, som det gør på forgyldte smykker, hvor man altid skal passe på, at de ikke bliver udsat for forskellige ting, der gør, at farven slides hurtigt.

Særligt ringe er ekstra udsatte for slitage, da de kommer ud for mange berøringer i løbet af en dag. Og så er Aagaard ringen bare smuk i al sin enkelhed.

Du finder Livets træ ringen lige her.

Livets træ smykke
..og dets betydning

Det fine livets træ smykke har mange betydninger og nogle af de mest kendte, kan du læse mere om her.

Nogle bruger trækronen som et stamtræ, der skal symbolisere familien, andre siger, at trækronen symboliserer det ydre og selvtilliden det, som andre kan se og at rødderne symboliserer følelser og selvværd - det, som vi har inden i.
Andre ser træet som beskyttelse til dyrene og planter i form af ly og et sted hvor fugle, egern og andre dyr kan opholde sig.

Mange yngre som ældre har også sunget Livets træ sang et utal af gange på efterskole, opvisninger, højskole og andre sociale sammenkomster. Det er en sang, der har en stor betydning for mange og netop disse smykker og de varianter, der findes, er med til at man helt selv kan vælge, hvordan betydningen af Livets træ skal se ud for en.
Livets træ sang er især en stor tradition indenfor foreningslivet. Det er derfor ikke kun kendt for livets træ nordisk mytologi, men så meget mere i dagens Danmark.
 
Ud over den åndelige betydning symboliser livets træ et langt liv, visdom og styrke. Det tjente også som et symbol på genfødsel på grund af træets evne til at lade sine gamle blade falde i slutningen af efteråret, før vinteren sætter ind, for derefter at spire nye blade ved forårets ankomst og lade livet starte sin gang igen.

Livets træ er den perfekte gave at give til en man har nær uanset, hvilken betydning du vælger, det skal have.
 
Livets træ smykker er meget populære og eftertragtede.
Især i konfirmations- og studentertiderne er det efterspurgt.
Faktisk har jeg for nylig ladet mig fortælle, at livets træ kommer fra moderkagen.
Når man efter en fødsel tager moderkagen frem og kigger på den, kan man nærmest se livet i alle blodårerne, som faktisk danner trækronen på livstræet.

Selvom det nok ikke er der, at ens tanker er, lige efter en fødsel, må jeg indrømme at tanken er smuk, og uden en moderkage ville livet slet ikke eksistere!

Livets træ smykker

Da man kan få livets træ smykker fra mange forskellige mærker kan udseendet variere.
Christina Watches har eksempelvis valgt at isætte de fineste hvide topaser rundt i hele kanten på dette smukke livets træ smykke fremstillet i forgyldt sølv.

Joanli Nor har isat en masse zirkonia langs hele den runde kant, der indrammer træet, Nordahl Jewellery holder stilen mere simpel lige såvel som livets træ smykke Aagaard. Også Siersbøl er med på banen med nogle livets træ øreringe, som skiller sig ud fra mængden med farvede sten i sine øreringe, end de almindelige hvide. Det eneste firma vi ikke kan klare er Kobra livets træ, men jeg er sikker på, at vi har en anden variant, du kan lide.

Smykke livets træ kan fåes i flere forskellige materialer som sølv, forgyldt og guld. Og har du et ønske om, at købe en Livets Træ halskæde sølv eller en Livets Træ halskæde guld, kan du sagtens købe det her. Du kan også gøre det mere enkelt med et Livets Træ armbånd, som er mere diskret.

Hvad kan livets træ betyde? Hvorfor er det så populært? 
 
Mange af os køber Livets Træ smykkerne, fordi de er enormt flotte af udseende fyldt med fantastiske detaljer, nogle gange er det også prydet med sten, diamanter og guld..
Er det fordi vi alle har hørt Sanne Salemonsen Livets Træ, eller hvad er smykkerne helt præcis? 
Hvis man ser på træet som en helhed, har vi rødderne godt plantet i jorden og blade og grene, som strækker sig højt op i himmelen.
Ikke at jeg siger, at du er et træ - Men hvis vi sammenligner os selv med træet, i overført betydning kan det betyde at vi, som mennesker, er forbundet med verden omkring os, og vi hele livet vokser, ligesom træerne gror.

Smykke til konfirmation

Du har sikkert set det til f.eks. konfirmationer eller bryllupper - hvor hver gæst placerer deres navn, måske i form af fingeraftryk, på en gren på træet. Tilsammen udgør navnene eller fingeraftryk til sidst hele kronen på træet. 

Du kan også bruge det til at grave dybere ned omkring din familie og slægter. Den er nemlig oftest større, end vi tror. 
På dit livstræ kan og vil altid tilføjes flere familie medlemmer, nøjagtig som der kommer flere små grene på det rigtige træ - og derfra vokser den gren, og træet bliver
endnu større. Hvor stort ville dit være, hvis du skulle lave med hele din familie? 

Dermed er det altså en smuk måde at bære sin familie tæt på sig, gennem hele livet. Og her bestemmer du helt selv, om det skal være en halskæde med livets træ eller et livets træ vedhæng. Alt er op til dig. Det skal kun have den betydning, som du finder vigtig.

Halskæder, armbånd og øreringe?

Eller måske det helt nye skud på starmen, en livets træ ring?
 
Hvis du ikke ved, om det skal være livets træ halskæde, armbånd, øreringe eller ring, så er det heldigt, at de fleste mærker laver alle fire.
 
Se også det store udvalg af de meget moderne ringe fra Pernille Corydon på vores side fremstillet i sølv eller guld alle sammen i et utroligt lækkert design og med nogle meget gode priser.

Det betyder, at du har muligheden for at give et fuldent sæt til dig selv eller til en veninde, søster, mor eller andet.
Vil du personliggøre smykket kan du få gravering i smykket, hvor du kan skrive en kort hilsen, initialer eller andet.
Med et livstræ smykke vil du altid blive mindet, om hvor vi alle sammen kommer fra og det er en meget smuk tanke.

Smykke tilbud?
Hold øje! Pludselig er der procenter på netop dit smykke, som du har drømt om i årevis, men som du har syntes var lige i overkanten dyrt.

Uden livets træ intet liv og lad os håbe, at Livet Træ symbol varer ved.