Livets træ smykke

Disse smykker er fyldt med symboler på det ydre og det indre, som hvert menneske indeholder selvtillid og selvværd, faste rødder og dybe følelser.
Ud over den åndelige betydning symboliser livets træ et langt liv, visdom og styrke. Det tjente også som et symbol på genfødsel på grund af træets evne til at lade sine gamle blade falde i slutningen af efteråret, før vinteren sætter ind, for derefter at spire nye blade ved forårets ankomst og lade livet starte sin gang igen.
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Smykke livets træ

Et af mine favorit livets træ smykker er denne yndige halskæde fra Støvring design. Smykket er fremstillet i 14 kt ægte guld pyntet med et væld af hvide zirkonia og skiller sig en anelse ud fra de andre vedhæng, da der ligesom er tænkt lidt mere over designet. Hvor grenene er meget smukt udformet og i nogle flotte proportioner, som passer flot sammen.


Se også de mange flotte matchende Livets Træ øreringe på siden, det kan være rigtig svært at vælge hvilken ørering det skal være.

Skal det være livets træ i guld? sølv? med eller uden sten?


Lige her finder du livets træ vedhænget fra billedet - køb det i dag og smyk dig smuk i morgen.

Perlen

Livets træ

Der er ikke mange smykker, der er blevet lige så moderne som smykker med livets træ. Her kommer der hele tiden nye spændende designs også i nye materialer.


Specielt er livets træ vedhæng meget populære, da de hænger smukt i en kæde om halsen og samtidig har en symbolværdi, der er svær at overse.

Men også øreringe og ringe med livets træ er hotte for tiden, de kommer i mange forskellige materialer og designs. Nogle mere feminine over i det mere naturlige og til de rå livets træer smykker.


På billedet her ser du Julie Sandlau Livets træ øreringe i forgyldt sølv

Livets træ
Perlen

Halskæde livets træ

Er du på udkig efter et smukt smykke med livets træ, så har vi hos Perlen et meget stort udvalg af disse smykker.


Skal det være i guld, forgyldt eller sølv er helt op til dig, browse gennem kategorien og lad dig forelske i din næste kæde, som du vil bære med ynde.


Her finder du livets træ halskæden fra billedet og her livets træ øreringene, de fremstilles også i forgyldt sølv, hvis du ønsker en mere varme udgave. Dette design skiller sig en anelse ud fra de andre smykker med livets træ, da der er valgt at give smykket en mere rå / ruflet overflade, som giver den en anelse mere kant.

Halskæde livets træ

Livets træ smykke og dets betydning

Det fine livets træ smykke har mange betydninger og nogle af de mest kendte, kan du læse mere om her.

Nogle bruger trækronen som et stamtræ, der skal symbolisere familien, andre siger, at trækronen symboliserer det ydre og selvtilliden det, som andre kan se og at rødderne symboliserer følelser og selvværd - det, som vi har inden i.
Andre ser træet som beskyttelse til dyrene og planter i form af ly og et sted hvor fugle, egern og andre dyr kan opholde sig.

Mange yngre som ældre har også sunget Livets træ sang et utal af gange på efterskole, opvisninger, højskole og andre sociale sammenkomster. Det er en sang, der har en stor betydning for mange og netop disse smykker og de varianter, der findes, er med til at man helt selv kan vælge, hvordan betydningen af Livets træ skal se ud for en.
Livets træ sang er især en stor tradition indenfor foreningslivet. Det er derfor ikke kun kendt for livets træ nordisk mytologi, men så meget mere i dagens Danmark.

Livets træ er den perfekte gave at give til en man har nær uanset, hvilken betydning du vælger, det skal have.
 
Livets træ smykker er meget populære og eftertragtede.
Især i konfirmations- og studentertiderne er det efterspurgt.
Faktisk har jeg for nylig ladet mig fortælle, at livet træ kommer fra moderkagen.
Når man efter en fødsel tager moderkagen frem og kigger på den, kan man nærmest se livet i alle blodårerne, som faktisk danner trækronen på livstræet.
Altså, jeg synes det ikke var så lækkert at kigge på moderkagen efter fødslen, jeg tror også, at jeg tænkte på alt muligt andet, plus at det gjorde mega meget ondt over det hele nærmest.

Dog må jeg tilstå, at tanken er smuk, og uden en moderkage ville livet slet ikke eksistere!

Livets træ smykker

Da man kan få livets træ smykker fra mange forskellige mærker kan udseendet variere.
Christina Watches har eksempelvis valgt at isætte de fineste hvide topaser rundt i hele kanten på dette smukke livets træ smykke fremstillet i forgyldt sølv.

Joanli Nor har isat en masse zirkonia langs hele den runde kant, der indrammer træet, Nordahl Jewellery holder stilen mere simpel lige såvel som livets træ smykke Aagaard. Også Siersbøl er med på banen med nogle livets træ øreringe, som skiller sig ud fra mængden med farvede sten i sine øreringe, end de almindelige hvide. Det eneste firma vi ikke kan klare er Kobra livets træ, men jeg er sikker på, at vi har en anden variant, du kan lide.

Smykke livets træ kan fåes i sølv, forgyldt og guld. Og har du et ønske om, at købe en Livets Træ halskæde sølv eller en Livets Træ halskæde guld, kan du sagtens købe det. Du kan også gøre det mere enkelt med et Livets Træ armbånd, som er mere diskret, men 

Hvad kan livets træ betyde? Hvorfor er det så populært? 
Mange af os køber Livets Træ smykkerne, fordi de er enormt flotte af udseende fyldt med fantastiske detaljer, nogengange også prydet med sten, diamanter og guld..
Er det fordi vi alle har hørt Sanne Salemonsen Livets Træ, eller hvad er smykkerne helt præcis? 
Set på træet som en helhed, har vi rødderne godt plantet i jorden og blade og grene, som strækker sig højt op i himmelen.
Ikke at jeg siger, at du er et træ - Men hvis vi sammenligner os selv med træet, i overført betydning kan det betyde at vi, som mennesker, er forbundet med verden omkring os, og vi hele livet vokser, ligesom træerne gror.

Smykke til konfirmation eller barnedåb

Du har sikkert set det til f.eks. konfirmationer eller bryllupper - hvor hver gæst placerer deres navn, måske i form af fingeraftryk, på en gren på træet. Tilsammen udgør navnene eller fingeraftryk til sidst hele kronen på træet. 

Du kan også bruge det til at grave dybere ned omkring din familie og slægter. Den er nemlig oftest større, end vi tror. 
På dit livstræ kan og vil altid tilføjes flere familie medlemmer, nøjagtig som der kommer flere små grene på det rigtige træ - og derfra vokser den gren, og træet bliver
endnu større. Hvor stort ville dit være, hvis du skulle lave med hele din familie? 

Dermed er det altså en smuk måde at bære sin familie tæt på sig, gennem hele livet. Og her bestemmer du jo helt selv, om det skal være en halskæde livets træ eller et livets træ vedhæng. Alt er op til dig. Det skal kun have den betydning, som du finder vigtig.

Halskæder, armbånd og øreringe?

Eller måske det helt nye skud på starmen, en livets træ ring?
 
Hvis du ikke ved, om det skal være livets træ halskæde, armbånd, øreringe eller ring, så er det heldigt, at de fleste mærker laver alle fire.
 
Se også det store udvalg af de meget moderne ring fra Pernille Corydon på vores side fremstillet i sølv eller guld.

Det betyder, at du har muligheden for at give et fuldent sæt til dig selv eller til en veninde, søster, mor eller andet.
Vil du personliggøre smykket kan du få gravering i smykket, hvor du kan skrive en kort hilsen, initialer eller andet.
Med et livstræ smykke vil du altid blive mindet, om hvor vi alle sammen kommer fra og det er en meget smuk tanke.

Smykke tilbud?
Hold øje! Pludselig er der procenter på netop dit smykke.

Uden livets træ intet liv og lad os håbe, at Livet Træ symbol varer ved.