Ringe

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Billige ringe

Søger du en smuk billig ring til dig selv eller til en gave, måske til en god veninde eller en kæreste?


Så kig med her og lad dig inspirere til din kommende guldring eller sølvring som du kan bære og den kan bringe dig gode minder, når du kigger på den.

Måske skal du blot føle efter, at den stadig er der med hånden og du kan mærke at der kommer sommerfugle i maven og du bliver glad og dagen bliver bare en lille smule bedre end den allerede var i forvejen.


En ring, om den er billig eller dyr kan betyde mange forskellige ting. Ofte bliver der givet en ring som gave til konfirmation eller til en ny udklækket student. Ringe bruges også som vielsesringe eller forlovelsesringe, hvor man giver det evige ja til hinanden og lever lykkeligt til sine dages ende.


Perlen

Guldringe

Hos Perlen finder du et stort udvalg af guldringe i både 8kt guld og 14kt guld / hvidguld altid til de bedste priser og ganske ofte med 10 - 50% rabat på udvalgte ringe.


Ringe til kvinder har altid været et symbol på kærligheden mellem to personer. Om du er hendes elskede livsledsager, hendes mor eller måske hendes datter. Så falder en guldring altid i god jord og vil vække de bedste minder, hver gang hun kigger på den og nyder synet.


Derfor: Vis din kærlighed med en guldring til hende du holder allermest af.


Se blandt andet de meget flotte guldringe fra Siersbøl her og lad dig inspirere til din næste ring.

Guldringe
Perlen

Ringe til kvinder

Søger du den helt perfekte ring?

Den ring, som giver dig et smukt minde, hver gang du kigger på den?

Ringen der viser dine følelser til din kommende kvinde?

Så er du landet det helt rigtige sted, da vi er leveringsdygtige i alle typer af ringe. Her finder du alt fra helt enkle ringe til ringe med kant og attitude.

Diamantringe, guldringe, sølvringe og ringe med emalje i interessante farver.

Har du på nuværende surfet gennem de tusindvis af ringe på vores side og stadig ikke fundet den helt rigtige? Ja, så tænker jeg ikke, at det er en ring du skal have, men måske nærmere en halskæde eller et par øreringe...... Spøg til side. Så skal du ikke fortvivle, for vi designer bare RINGEN til dig, efter dine ønsker på vores meget dygtige guldsmedeværksted.

Tusindvis af ringe på lager

Klassiske, sjove, enkle, sølv, guld, specielle, ringe med sten eller uden, med månestendiamanter, zirkonia, rubiner, perler eller helt andre sten.
Tro mig, vi er leveringsdygtige i alle typer af ringe - ja, jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at vi har en ring til alle typer af fingre og deres ejer-kvinder. Og hvis det skulle vise sig, at jeg tager fejl og du ikke kan finde RINGEN, som skal sidde på netop din finger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så designer vi en ring til dig på vores værksted, så den bliver helt perfekt og lige efter dit hoved.

Hvad skal jeg give i gave?

Det er altid noget helt særligt at få en ring af en person, som man holder af, fordi en ring også har en stor symbolsk betydning. En ring som gave bliver foræret væk i forbindelse med større begivenheder som konfirmation, studenterfester, runde fødselsdage og selvfølgelig det helt store øjeblik, hvor din udkårne falder på knæ og spørger, om I skal giftes og leve lykkeligt sammen til jeres dages ende med en vielsesring.

På et senere tidspunkt skal der vælges forlovelsesringe eller vielsesringe, som begge parter synes om, og her kommer parforholdet måske på sin første prøve, for ikke at tale om planlægningen af bryllupsfesten.
Så skal der gives og tages fra begge parter.

År senere skal man så også huske sin bryllupsdag, og på sådan en dag må der gerne ligge et lille smykke som morgengave på bakken ved siden af kaffekoppen. Det kunne for eksempel være et lækkert smykke fra Sif Jakobs med regnbuefarvede sten, eller noget enkelt og elegant fra Julie Sandlau? Er din udkårne ikke til det fine og yndige, så kan jeg varmt anbefale By Birdie som fremstiller smykker i et råt look.

Desværre må jeg indrømme, at jeg aldrig - og ja, jeg mener virkelig aldrig nogensinde - har fået en ring i gave. Måske hænger det sammen med min profession, at jeg er uddannet guldsmed, og at min far også var guldsmed. Hele mit liv har jeg haft de ringe, jeg kunne tænke mig, og hvis jeg ville have noget andet, gik jeg selv i sving.
Allerede som barn sad jeg på værkstedet ved siden af min far og byggede smykker i voks. Efter støbningen gik jeg i sving med filen, loddekolben og polermaskinen, og lavede mine helt egne smykker.

Der findes utroligt mange typer ringe

De mest solgte ringe hos Perlen i Odense er de klassiske og enkle ringe i sølv, som stort set alle kan lide. Nogle gange har de en lille zirkonia eller perle, der lige pepper ringene lidt op,  andre gange kommer der et lille hjerte på eller uendelighedstegnet, som også er utrolig populært.

Selvfølgelig er der også ringe, som har et mere råt udtryk, hvor designeren har valgt at oxidere ringene på en børstet eller hamret overflade for herefter at pynte dem op med lidt guld og ægte smykkesten eller diamanter. 

Netop disse ringe hører til blandt mine favoritter, og det er der en god grund til. Her gør det ikke noget, hvis smykket får en lille ridse eller jeg kommer til at støde den hårdt imod noget og med 3 unger en stor hund og have, så kan det godt komme til at gå lidt hårdt ud over mine smykker.

Guldringe

Guld er nærmest et helt kapitel for sig selv, for der er så mange forskellige slags og designs. Igen er der de helt almindelige tynde og enkle guldringe med blanke overflader, hvor de enten er pyntet med en lille sten eller en perle. Nogle vælger en ring i en kombination af hvidguld og rødguld, det giver en flot kontrast, da de forskellige farver enten fremhæver eller dæmper ringens fine detaljer.

Skal den være ekstra flot, er diamanter bare sagen.

Her står valget mellem en guldring, hvor der er strøet lidt diamanter på, eller en ring, med en enkelt stor diamant.
Vores kunder vælger ofte en enstensring også kaldet prinsessering - en klassiker i hvidguld med en diamant. Prinsesse-ringen er den mest solgte ring i guld, og ja, den er bare altid flot og moderne, også om 50 år, når du mindes en festlig begivenhed.

Disse er også utrolig flot ved siden af en alliancering i rød eller hvidguld. Denne kombination af to styk ved siden af hinanden giver lidt mere fylde på fingeren.

Har din prinsesse for mange ringe, er det en oplagt mulighed at sætte en ekstra diamant eller to i allianceringen, det gør den bare endnu smukkere.

Billige ringe

Er du udkige efter en billig ring, men stadig en ring fremstillet i ægte sølv eller guld, så har Nordahl et meget stort udvalg af ringe i et flot design og en høj kvalitet. Her finder du brede ringe, smalle ringe, sjove ringe og alt der ligger der imellem.

Special designede ringe

Er du stadig i vildrede om, hvilken ring du skal vælge, eller har du et bestemt ring-design i dit hoved, som du ikke finder nogen steder, kan du altid få designet en ring på vores værksted.
Vores guldsmed hjælper dig med at nå frem til den bedste løsning, og har du noget gammelt guld eller diamanter liggende hjemme i skuffen, er du velkommen til at tage det med.

Hos os kan du frit fra leveren ønske dig lige hvad du vil. Der er ikke noget, vi ikke kan lave. I årenes løb har guldsmedeværkstedet fremstillet rigtig mange meget flotte ringe ud fra vores kunders ønsker.

Søger du efter en ny sølvring, og du ikke lige kan overskue vores meget store udvalg af ringe på siden, så kan du altid tage et lille kig på alle de andre forskellige smykker vi også kan tilbyde, såsom øreringe, halskæder og armbånd. Hvis du stadig i tvivl er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 66114210.
Så vil vores meget søde personale på bedste vis hjælpe og guide dig frem til lige netop den ring, som passer bedst til dig.
 
For at gøre det mere enkelt at søge i webshoppen har jeg lagt en søgefunktion ind i toppen af kategorien, hvor du finder ringe sorteret efter hvilken type sten eller stenfarve.