Sif Jakobs

Læs mere
Vis flere produkter

Sif Jakobs smykker

Sif Jakobs er uddannet guldsmed og har skabt en smuk, moderne smykkekollektion med helt fantastiske smykker i sølv eller forgyldt sølv. Alle sammen prydet med et væld af zirkonia-sten. Sif Jakobs Jewellery har kun taget fart, siden hun lancerede hendes første serie og populariteten bliver kun ved med at stige.

Hun henter inspiration til sine smykker på rejser rundt omkring i hele verden. Smykkerne er af meget høj kvalitet, hvilket giver hele designet et præg af luksus og elegance og kan man godt lide farver, er hendes kollektion et sikkert hit.

Sif Jakobs ring

Tag virkelig et godt kig på alle de flotte ringe, der er fremstillet med rigelige mængder af zirkonia. Ganske enkelt fortryllende. Dette meget smukke ringdesign skiller sig virkelig ud fra mængden. I øjeblikket er Corte og Ellera ringene nogle af de mest populære i denne serie. Deres enkle stil, hvor stenene er placeret på række hele vejen rundt om ringen, tiltaler rigtig mange kvinder. Den har – for at sige det på en enkel måde – altid den rigtige side opad.

Mange vælger at købe flere forskellige af Sif Jakobs ringe og stacker dem ved siden af hinanden. Det giver et flot og fornemt farvespil. Ringene er fremstillet i 925 sterlingsølv med zirkoniaer, men inden du beslutter dig, så tjek også de andre modeller ud, og sæt lidt farve på din hverdag - forgyldte, sort rhodinerede eller rosaforgyldte. De passer garanteret, lige gyldigt om du vælger en Sif Jakobs ring sølv eller en Sif Jakobs ring guld eller i forgyldt som de er, til dit farvevalg og din stemning. De er bedårende.

Sif Jakobs øreringe

Når – eller hvis - du ønsker at skille dig ud fra mængden eller blot sætte lidt ”bling” og kulør på din hverdag, så er øreringe Sif Jakobs Jewellery et godt valg. Disse øreringe med al deres elegance og gode designs, funkler og skinner i solens stråler.

Specielt er Ellera Grande øreringene helt forunderlige - de bevæger sig til din puls, og frembringer endnu mere bling sammen med dig.
Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af kreoler i fagsproget også kaldet hoops øreringe, alle sammen spækket med flotte sten på overfladen. Nogle modeller har også fået isat sten på indersiden. Det er ikke blot gedigent håndværk og dygtigt fattearbejde i guldsmedeværkstedet – disse hoops øreringe shiner med sin ejer. Med et par Sif Jakobs øreringe eller Sif Jakobs ørestikker er du sikker på at gå verden i møde i særdeles fremragende stil.

Sif Jakobs kæde

Se også de mange flotte halskæder med vedhæng, alle designet med stor flair for, hvad der er moderne lige nu.

Halskæderne er både til hverdag og fest, og her finder du et bredt udvalg når det gælder form og farve. Nogle af vedhængene er meget store og sat på en lang halskæde, der går ned til midt på livet. De ser rigtig flotte ud til en enkel kjole eller skjortebluse, hvor de bringer noget liv ind i dit outfit.

Halskæderne kan bæres af kvinder i alle aldre, lige fra den modne, stilbevidste kvinde til den yngre student, der lige er sprunget ud med hatten på hovedet eller har fået sit svendebrev. De er til hverdag såvel som til en tur i byen.

Materialet er sterlingsølv og halskæderne er fremstillet med forskellige overflader som forgyldt og rosaforgyldt, hvorefter der er isat et anseeligt antal zirkonia, hvide såvel som sten i alle regnbuens farver. Så kan du få lidt farve på alt det sorte.

Sif Jakobs Armbånd

Sæt det sidste prik over i-ét med disse armbånd - enten Sif Jakobs armbånd læder med zirkonia, sølvarmbånd med små plader eller måske en af de seje armringe, som naturligvis også er pyntet med zirkoniaer.
Sif Jakobs kollektionen har et meget bredt udvalg af armbånd og armringe, der alle er fremstillet og designet i bedårende stil efter modebranchens seneste tendenser og i en utrolig lækker kvalitet.

Også her er Ellera armbåndet en bestseller, armbåndet er holdt i en meget enkel stil og isat sten hele vejen rundt på armbåndet. Her kan du vælge mellem det helt klassiske med hvide sten eller det lidt mere vovede med multifarvede zirkonia.

Sif Jakobs armring er også en del af hendes serie. De findes i forskellige design og er helt klart et kig værd, hvis du overvejer en armring som dit næste smykkekøb. Find en flot og uimodståelig Sif Jakobs armring her.

Smykker med multifarvede sten

Smykkemoden kalder på smarte smykker med multifarvede sten, og Sif Jakobs er hoppet med på bølgen. Hendes designs er garneret med farverige zirkonia i mange forskellige farver. Som oftest ser vi farverne blå, rød, grøn og gul, men farveskalaen udvides løbende, og med tiden bliver kulørerne mere vovede. Vi er mange her hos Perlen, der ser frem til nye tiltag.
Faktisk har jeg selv fået mig et sådant par øreringe - jeg kalder dem for mine regnbueøreringe og det gode er, at de bare passer til alt :)

Ellera/biella kollektionerne fra Sif Jakobs

Sif Jakobs Ellera
Er du i tvivl om, hvad du skal vælge en gave til din kære kone, din mor, konfirmanden eller en du holder af eller måske endda du skal til en fest, hvor du ikke gider deltage. Så er jeg næsten sikker på, at Ellera smykker fra Sif Jakobs vil falde i god jord, da de tiltaler mange. Med det meget klassiske stil formår de at kunne kombineres med andre smykker, man har i forvejen, om man er til store smykker eller de mere enkle designs, så kan Ellera smykkerne lige presse sig ind og være med.
Sif Jakobs smykker
Sten, sten og flere sten. Endnu en vidunderlig serie fra smykker Sif Jakobs. Denne serie har dog mere runde former end de andre, hvor det runde er præget med både hvide og farverige sten, samt sølv og forgyldt. Særligt Sif Jakobs Biella grande ring er meget populær med den flotte kendte ring, men hvor cirkel lige er en anelse større end man er vant til. Enormt skøn og kan også fås i flere varianter. Hertil kunne du købe Sif Jakobs uno. Dette er øreringe, som igen har det runde look, som både kan købes i forskelligt farver/materiale og med forskelligt farvede sten.

Sif Jakobs outlet
Der er kommer hele tiden løbende tilbud på de forskellige Sif Jakobs smykker, så hvis du mangler et Sif Jakobs ring tilbud eller et Sif Jakobs øreringe tilbud, så hold øje med vores side. Lige pludselig er det bedste tilbud der!

Er det første gang, du kommer forbi vores side? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og få med garanti 10 % på din ordre. Eller se vores smykke outlet hvor du sparer helt op til 70% på dit næste smykke køb.