JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Sif Jakobs Kæde

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Sif Jakobs halskæder

Hos Perlen er vi stolte forhandlere af det danske smykkemærke Sif Jakobs. Hun formår at sætte fingeren på tidens trends og afbillede dem i hendes smykker, så de passer helt perfekt ind i tiden.


Specielt er hendes halskæder meget elegante og designet i en klassisk stil. Disse smykker kan kombineres med andre af dine favorit smykker, eller du kan tage et kig på hendes øreringe, som der oftest er designet til samme kollektion.


Fællestegnet for smykker, der kommer fra hendes hånd er, at de næsten altid er spækket med sten i enten den helt klassiske hvide farve, men også mere spraglede sten i regnbuefarver eller mere naturfarver.


Så ønsker du en Sif Jakobs halskæde, så tag et kig på siden her og find dit kommende smykke.

Perlen

Sif Jakobs øreringe

Sif Jakobs øreringe har nu været i høj kurs gennem de seneste år og det er der ikke noget at sige til.

Det vælter ud med nye lækre smykker i et hav af forskellige farver, lige fra de klassiske med hvide zirkonia over i de mere spraglede med rainbow mix.


Om det skal være de almindelige ørestikker, øreringe eller creoler, så kan du helt sikkert finde dit kommende sæt her på siden, da hun forstår at kombinere hendes designs med tidens trends.


Specielt har Ellera serien været et hit, hvor denne creol kommer i mange forskellige farver og størrelser. Fra en meget lille creol, som lige passer rundt om øreflippen til de helt store som fylder godt på øret og ned ad halsen.

Personligt kan jeg rigtig godt lide den nye Belluno serie, som er kommet som ørestikker og creoler, hvor der er isat store farvede sten i farverne grøn, lilla, blå og beige.

Sif Jakobs øreringe
Perlen

Halskæde

Er du på udkig efter din kommende Sif Jakobs halskæde?

Er svare: JA.

Så kan jeg godt forstå dig, da de fører så utroligt mange smukke og funklende halskæder, at det nærmest kan være svært at beslutte sig for, hvilken kæde skal være.


Fælles for halskæderne er at de alle sammen har en blank poleret overflade uanset om det er sølv eller guld, dit valg falder på. Som oftest er der et meget enkelt smykke vedhæng på kæden, hvor der er isat funklende zirkonia i mange forskellige farver, så der er noget til enhver smag.


Lige nu er de mest populære halskæder fra Sif Jakobs, dem hvor der er en eller flere små perler fastgjort til kæden. Da smykker med perler er blevet vanvittig moderne igen.


Har du Sif Jakobs ikke formået, at du forelsker dig i en af deres halskæder, så kan du tage et hurtigt kig forbi kategorien, hvor du finder alle kæder, som der er på vores web-shop.


Hermed ønsker jeg dig god fornøjelse.

/smykker/halskaeder-vedhaeng

Sif Jakobs halskæde sølv

Du har givet set det allerede - Sif Jakobs kollektioner er smykker, fremstillet i de lækreste designs og med en finger solidt plantet i modeverden. Hendes form og stil følger tidens trend.

Er du på udkig efter et nyt smykke til dig selv eller til en gave, så er der rig mulighed for at finde en smuk halskæde her. Alle smykker fra dette mærke er fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv pyntet op med zirkonia ad libitum.

Sif Jakobs halskæde guld

Guldprisen går op og ned, og jeg fristes næsten til at sige, at sådan er det bare. Det kan jeg med mine mange år i branchen skrive under på. Alene i år har prisen på finguld taget et gevaldigt hop, og det smitter af på smykkemarkedet.

Kunderne vil gerne bære guldsmykker - denne skønne varme farve, og her kan de forgyldte smykker være med. Det oplever vi dagligt i Perlen i Odense og også online. Kunderne efterspørger forgyldte smykker - de er virkelig eftertragtede, faktisk i så høj en grad, at flere firmaer helt er stoppet med at fremstille de forskellige kollektioner i begge materialer. Det har Sif Jakobs dog ikke gjort. Her produceres smykkerne i forgyldt sølv og sølv, så der er noget at vælge imellem.

Søger du et mere jordnært smykke, et, der ikke bare er hot mode, men som også har en relevans, der taler til dig? Så tag et smut forbi vores store udvalg af Livets træ halskæde eller smykker med perler.

Sif Jakobs Ellera

En af de bedst sælgende serier fra Sif Jakobs er helt klart den smukke Ellera serie med cirkelformede smykker, pyntet med hvide eller multifarvede zirkonia.

Der er to forskellige typer halskæder - en hvor kæden går gennem vedhænget bagpå, så vedhænget kan glide frem og tilbage på kæden, og en, hvor selve kæden er monteret på smykket.

Det er lidt af en smagssag, hvilken en af de to typer, man synes bedst om. Fælles for dem er, at de enten kommer med de meget smukke regnbuefarvede zirkonia eller med hvide neutrale sten.

Sif Jakobs tilbud

Som altid finder du flere gode tilbud på Sif Jakobs smykker her på siden, så god surfertur rundt her hos os, så du kan finde sit nye yndlingssmykke. Nu da du er i gang med musen i Perlen-online, så snyd ikke dig selv for at kigge forbi vores store udsalg af ringe, øreringe og armbånd.