Sif Jakobs Kæde

Enkelt design, afrundet og i smukke farvenuancer med zirkonia strøet med rund hånd - sådan kender du Sif Jakobs smykker.
Vis flere produkter

Sif Jakobs kæde

Du har givet set det allerede - Sif Jakobs kollektioner er smykker, fremstillet i de lækreste designs og med en finger solidt plantet i modeverden. Hendes form og stil følger tidens trend. Er du på udkig efter et nyt smykke til dig selv eller til en gave, så er der rig mulighed for at finde en smuk halskæde her. Alle smykker fra dette mærke er fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv pyntet op med zirkonia ad libitum.

Sif Jakobs halskæde guld

Guldprisen går op og ned, og jeg fristes næsten til at sige, at sådan er det bare. Det kan jeg med mine mange år i branchen skrive under på. Alene i år har prisen på finguld taget et gevaldigt hop, og det smitter af på smykkemarkedet. Kunderne vil gerne bære guldsmykker – denne skønne varme farve, og her kan de forgyldte smykker være med. Det oplever vi dagligt i Perlen i Odense og også online. Kunderne efterspørger forgyldte smykker – de er virkelig eftertragtede, faktisk i så høj en grad, at flere firmaer helt er stoppet med at fremstille de forskellige kollektioner i begge materialer. Det har Sif Jakobs dog ikke gjort. Her produceres smykkerne i forgyldt sølv og sølv, så der er noget at vælge imellem.

Søger du et mere jordnært smykke, et, der ikke bare er hot mode, men som også har en relevans, der taler til dig? Så tag et smut forbi vores store udvalg af Livets træ halskæde eller smykker med perler.

Sif Jakobs Biella

En af de bedst sælgende serier fra Sif Jakobs er helt klart den smukke Ellera serie med cirkelformede smykker, pyntet med hvide eller multifarvede zirkonia. Der er to forskellige typer halskæder - en hvor kæden går gennem vedhænget bagpå, så vedhænget kan glide frem og tilbage på kæden, og en, hvor selve kæden er monteret på smykket. Det er lidt af en smagssag, hvilken en af de to typer, man synes bedst om. Fælles for dem er, at de enten kommer med de meget smukke regnbuefarvede zirkonia eller med hvide neutrale sten.

Sif Jakobs tilbud

Som altid finder du flere gode tilbud på Sif Jakobs smykker her på siden, så god surfertur rundt her hos os, så du kan finde sit nye yndlingssmykke. Nu da du er i gang med musen i Perlen-online, så snyd ikke dig selv for at kigge forbi vores store udsalg af ringe, øreringe og armbånd.