JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Charms læderarmbånd

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Christina Watches Smykker

Charms til Christina Watches læder armbånd har taget Danmark med storm og udviklingen af charms har kun haft pil opad.

Der findes et væld af disse charms i sølv eller forgyldt sølv med og uden sten, små og store, ja, der er faktisk ikke de former eller designs, de ikke er fremstillet i. 


Læderarmbåndet bliver et smykke i sig selv og du kan præge det på den måde, som du har lyst til. Du kan få et armbånd, som er helt unikt med de mange forskellige kugler, der efterhånden er på markedet.

Find de mange charms på siden og smyk dig smuk med dette fabelagtige danske mærke med en kvinde bag designet.

Smykker til kvinder, når det er bedst.

Perlen

Christina Watches Marguerit

Marguritten er en blomst, der bliver brugt i mange smykker og Christina Watches har ikke gjort nogen undtagelse.


Skal du finde charms kan du få dem i mange forskellige varianter, hvor blomsten er stor eller lille, hvor der er flere margueritter på eller hvor den er en del af noget andet. Margueritten har ofte den ikoniske hvide farve med emalje, men kan også købes i en sort udgave.


Se en flot version af blomsten her, hvor den befinder sig lige midt i charmen, hvor den rigtig kommer til sin ret. Ydermere er det en lidt større charm fremstillet i forgyldt sølv til en særdeles god pris og så er den både sød og klassisk.


Se også det søde hjerte med en marguerit i midten ved at klikke på linket herunder.

Christina Watches Marguerit
Perlen

Christina Watches Læderarmbånd

Her kan du også begynde hele dit eventyr med at købe en kampagne fra Christina Watches. Her får du læderarmbåndet, hvor der er en charm med i prisen.


Disse kampagnetilbud er helt sikkert et køb værd og du kan købe dem, hvor du kun har lædearmbåndet, men også hvor du får det fantastiske ur med. Alle charms kan købes enten i sølv eller forgyldt, så der er fuldstændig frit slag for hvilket armbånd du ender op med at have.


Det er ikke til at stå for alle disse fantastiske smykker. De mange kampagnetilbud findes i forskellige varianter, så tag endelig et kig og find netop det læderarmbånd med eller uden ur, der passer til dig.

Christina Watches Læderarmbånd
Perlen

Christina Charms

Charms til Christina armbånd finder du lige her.

Christina Hembo forstår at komme med de flotteste charms til læderarmbånd år efter år. Hun har altid en finger på pulsen, for hvad der kommer af nye trends indenfor modeverdenen og forstår at omdanne dem til smukke charms.


I år er der blandt andet kommet de fineste julekugler med engle og stjerner, der passer perfekt ind på dit Christina armbånd med julecharms eller hvad med at pynte det med et lille rensdyr i forgyldt eller en klokke.


Som noget nyt er der også kommet charms i tofarvet, hvor de er blandet med sølv og guld, hvilket gør, at de kan bæres på både et læderarmbånd med sølv og et med guld charms uden, at du skal forholde dig til om de passer i farven.


Christina smykker er helt sikkert kommet for at blive.

Christina Watches charms

Hos Perlen finder du altid det største udvalg af charms og læderarmbånd fra Christina Jewelry & Watches og så med 10% rabat plus fri fragt på alle smykker og charms.

De mest kendte armbånd fra Christina er læderarmbåndet, hvor du kan sætte alle de forskellige charms og kugler på, som du har lyst til.

Kombinationsmulighederne er mange og udvalget er rigtig, rigtig stort med talrige forskellige designs og i lækre materialer.
Og ja, det er svært at vælge. 

Søger du noget andet end charms til armbånd, for eksempel øreringe, halskæder eller ringe?
Så kan du se hele udvalget af smykker fra Christina Watches lige her

Blandt de mange smykker er der naturligvis enkelte, som skiller sig ud fra mængden.
 
Vore bestsellere her i Perlen Odense er blandt andet Galxie charmen, som i al sin enkelthed med 7 ægte topaser er utrolig populær.
Også  smykket Real Harmony i forgyldt med ægte topaser er et rigtig stort hit i øjeblikket.

De mange lækre charms med hjerter og margueritter i både sølv og forgyldt sølv er bestemt også populære.

Christina Watches

Christina er indbegrebet af lækkert design og hendes smykker er altid isat ægte sten.
Alle smykkerne er fremstillet i sølv eller forgyldt sølv og der er efterhånden et meget stort udvalg af charms at vælge imellem.

Her har hun designet lige fra mindre charms med små hjerter og stjerner, til de helt store af slagsen med blade og drømmefangere.

Stjernetegn smykker

Tvilling, tyr eller ?
 
Nu er der også kommet de fineste stjernetegn kugler og vedhæng, flot udskåret og monteret med en måneds-sten for den pågældende måned.
Her kan du bære dine nærmeste på dit armbånd med et smukt stjernetegn kugle, som vil minde dig om den fantastiske person.

Er du på udkig efter et armbånd, hvor der allerede er en charm på?
Så klik ind på Christina Jewelry kampagner, hvor du kan spare helt op til 60% på dit Christina startarmbånd.

Her er rigtig gode penge at spare.