Christina øreringe

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Ørestikker og øreringe

Christina Watches fører et meget stort udvalg af ørestikker og øreringe altid i et lækkert og moderne design til passer perfekt til kvinder i alle aldre.


De forstår at have et bredt udvalg af øreringe i mange forskellige design såsom: stjerner, hjerter, svaner, fjer og livets træ smykker.


Som noget nyt er de også kommet med cirkelformede øreringe med stjernetegn fremstillet i et let og luftigt design i henholdsvis sølv eller forgyldt sterling sølv.


Her finder du altid et par øreringe til de bedste priser og i et lækkert design. Skab de eget unikke look uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller design med disse smukke smykker fra Christina Watches.

Christina Watches øreringe

Her får kollektionen bestemt ikke lov til at støve til, da de er så vildt populære. Hos Christina har de altid fingeren på pulsen kombineret med en god forståelse for hele tiden at skifte ud i kollektionen, så de ældre modeller udgår og giver plads til mange nye lækre designs.

Løbende tilpasses deres smukke designs og enkle stil til tidens trend og look så de nye ørestikker på bedste vis matcher den resterende kollektion af ringe, vedhæng og armbånd.

Se alle de smarte og moderne smykker fra Christina Watches lige her, hvis du mangler en lille gave udover øreringe.

Øreringe guld

Christina Watches øreringe med deres romantiske look er meget populære, især er de runde ørestikker med ægte topaser hele vejen rundt i kanten meget efterspurgte.
Tag også et kig på de enkle stjerne øreringe, hjerterne eller de firkantede med ægte safirer, som dækker hele overfladen.
Eller måske et par smarte marguerittersom er pyntet op med ægte hvide safirer og emalje i sort eller hvid?
 
Med Christinas smykker  er der altid romantik i luften. 

Som noget nyt har hun også kreeret nogle ret smarte øreringe til at sætte op ad øret, så det ser ud som om man har rigtig mange huller i ørerne, de bliver også kaldt crawlers øreringe. Det er god stil og en ny måde at bære øreringe på.

Alle smykkerne fremstilles af de bedste materialer: ægte sterling sølv, forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv altid med ægte safirer.
 
Bliv også fristet af det store udvalg af øreringe og ørehængere fra andre mærker i Perlens webshop her, måske du faktisk manglede andre smykker end et nyt par øreringe, så kan du tjekke hele vores store udvalg ud af smykker til kvinder og mænd og lade dig inspirere til dit nye yndlingssmykke.