Christina øreringe

Vis flere produkter

Øreringe fra Christina Watches

Her får kollektionen bestemt ikke lov til at støve til. Hos Christina Hembo har de fingeren på pulsen, kombineret med en god forståelse for hele tiden at skifte ud i kollektionen, så de ældre modeller udgår og giver plads til mange nye lækre designs.
Løbende tilpasses deres smukke designs og enkle stil til tidens trend og look så de nye ørestikker på bedste vis matcher den resterende kollektion af ringe, vedhæng og armbånd. Se alle de smarte og moderne smykker fra Christina Watches lige her, hvis du mangler en lille gave udover øreringe.

Øreringe i sølv og guld

Christina Watches øreringe med deres romatiske look er meget populære, især er de runde ørestikker med ægte topaser hele vejen rundt i kanten er meget efterspurgte. Tag også et kig på de enkle stjerneøreringe, hjerterne eller de firkantede med ægte safirer som dækker hele overfladen. Med Christinas smykker  er der altid romantik i luften. Eller måske et par smarte marguerittersom er pyntet op med ægte hvide safirer og emalje i sort eller hvid? 

Som noget nyt har hun også kreeret nogle ret smarte øreringe til at sætte op ad øret, så det ser du, som om man har rigtig mange huller i ørerne, de bliver også kaldt crawlers øreringe. Det er god stil!

Alle smykkerne fremstilles af de bedste materialer: ægte sterling sølv, forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv med ægte safirer. Bliv også fristet af det store udvalg af øreringe og ørehængere fra andre mærker i Perlens webshop her, måske du faktisk manglede andre smykker, end et nyt par øreringe, så kan du tjekke hele vores store udvalg ud af smykker til kvinder og mænd og lade dig inspirere til dit nye yndlingssmykke.