JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Nyheder

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter

Bestseller produkter

Smykker Online Nyheder

Bliv inspireret af modetrenden fra de kendte danske smykkehuse: Pernille Corydon, Julie Sandlau, Enamel Copehagen, Obaku, Susanne Friis Bjørner, Heiring, Joanli Nor, Sif Jakobs, Christina Watches og mange flere.
Lige så snart nyhederne lander hos os, sætter hele staben i Perlen turbo på, og får dem lagt online, så du og alle vore andre kunder, kan få fingrene i dem med det samme. 
Du kan med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev nederst på siden. Så får du som den første besked om nye, spændende kollektioner og gode tilbud.

Nye øreringe

I Perlens webshop, men også i vores forretning i Odense, finder du alle de smarte, lækre smykkenyheder, og når det drejer sig om øreringe, er vi helt fremme på beatet. Vi har de anderledes øreringe, de sjove, med svungne former fra eksempelvis Pernille Corydon, men naturligvis også de gamle kendinge, som generationer af kvinder har båret. Men det nye øre-look med lange kæder i enten guld eller sølv fra blandt andet Julie Sandlau er virkelig populære.
Creolerne fortsætter med at ligge i toppen af øreringe-hitlisten og er in lige nu. Der er også mange forskellige slags kreoler, produceret i et bredt udvalg af forskellige materialer og med spændende overfladefinish, både med og uden sten eller vedhæng. Bestseller-kreolerne lige for tiden kommer helt klart fra Sif Jakobs med mange forskellige farvede zirkonia. 

Sæt kulør på dit liv med smykker

Farver - masser af farver! Det er sagen lige nu, og det afspejler sig i hele smykkebranchen, både når det gælder halskæder, øreringe og ringe.
På det seneste er der kommet rigtig mange smukke smykker med multifarvede sten på markedet - og de hitter stort! Både Sif Jakobs, Joanli Nor og Susanne Friis Bjørner har placeret sig solidt i forreste række med de smukkeste smykker med mange regnbuefarvede sten. Har du endnu ikke købt dig et smykke med farvede sten, kan jeg kun anbefale det. Det pifter ethvert outfit op. 
Ydermere har mange smykkehuse i dette efterår hentet inspiration til deres kollektioner i naturen. Det afspejler sig tydeligt i de forskellige smykker som f.eks. By Birdie, som formår at kombinere sine smykkedesigns med lækre rå diamanter, hvide perler og ægte guld. Det er supersejt.

Vi kan også designe smykker

På vores guldsmedeværksted i Odense sidder vores dygtige guldsmede, og laver nye spændende smykker, lige efter dit ønske. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille. Så har du et helt specielt ønske til et en ny ring, et halssmykke eller andet - så tøv ikke med at tage en uforpligtende snak med os. Vi laver de skønneste smykker af dit gamle guld, dine arvede smykker og egne diamanter - men vi smeder også smykker helt fra bunden med præcist de sten, du ønsker dig. Vil du vide mere om vores værksted, inden du beslutter dig, så tag et kig på den lille video fra værkstedet, der blev postet i oktober på facebook.