Julegaver byttes frem til 24/1-2022 Spar 10% på dit første køb 20% på Julie Sandlau Fri fragt på alle køb

Susanne Friis Bjørner øreringe

Vis flere produkter

Susanne Friis Bjørner øreringe

Her ser du alle de flotte øreringe fra Susanne Friis Bjørner i alle de utroligt smukke farver som findes. Smykkerne fra hendes hånd er altid fremstillet i de bedste materialer som sølv eller guld og med ægte smykkesten.

Her kan blandt andet nævnes sten som rosakvarts, månesten, pyrit, røgkvarts, ametyst, citrin og så mange flere. Her finder du både øreringe i guld og øreringe i sølv, hvilket adskiller sig en lille smule fra andre smykkebrands, da de ofte holder sig til enten sølv og forgyldt sølv eller smykker kun i guld.

Guld øreringe

Søger du et par nye guld øreringe med ægte smykkesten, så kast et blik på det meget brede udvalg fra Susanne Friis Bjørner. Her finder du blandt andet øreringe med ægte diamanter, ikke at en diamant kan være uægte, da det i det tilfælde ville være en zirkon.

Der er også mange forskellige størrelser og farver af ægte ferskvandsperler og kulturperler at vælge imellem. Søger du noget at matche dine perler med, så tage er kig på vores perle kategori

Sølv øreringe

Jeg tænker at Susanne Friis Bjørner er bedst kendt for hendes øreringe med de mange flotte smykke sten, som hænger lige under øret i en krog. De fleste modeller er fremstillet i de to kendte materialer sølv eller forgyldt sølv, hvor sølvet er en anelse køligere end guldfarven, som klart er min favorit.

Der er også øreringe, som henvender sig til dem, som gerne vil bære noget mere opsigtsvækkende i ørerne, disse er igen pyntet med ægte sten, nogle gange er det de samme sten som hænger under hinanden, men ofte har hun også sammensat nogle farver som er bare er utroligt smukke sammen, hvilket også gør at de passer til mange flere farver fra din garderobe.

Perleøreringe

Susanne Friis Bjørner er kendt for hendes utroligt smukke smykker altid kendt for de mange farvestrålende smykkesten og perler. Ikke mindst perlerne er i en særdeles god kvalitet og har en kuglerund form, som der er mange som efterspørger. Farven i perlerne er også næsten helt vide og det kan jeg godt li.
Se også alle de flotte smykker med perler på vores side.