Susanne Friis Bjørner øreringe

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Hænge øreringe

Søger du et par nye øreringe, enten til at sætte på øret eller til at lade hænge smukt under øret?


Så er smykker fra Susanne Friis Bjørner et godt sted at begynde med at kigge, og måske også afslutte din søgen, da de virkelig har mange skønne ting at vælge imellem.


De har alt lige fra små fine ørestikker til at sætte på øret, som selvfølgelig også kan bruges, hvis du har flere huller i det samme øre. De følger alle sammen den sidste mode med perler, pastelfarvede lyse sten og i både en forgyldt sølv udgave, som i den helt traditionelle sølv udgave.


Søger du derimod et par øreringe der hænger smukt under øret, så har de også her et kæmpe udvalg af hænge øreringe. De fleste af deres øreringe kommer med ægte sten i mange forskellig størrelser, men også i forskellig faconer fra cabochon til facetterede ægte sten.


På billedet her finder du det lækreste par øreringe, som hænger under øret med grøn agat.

Grønne øreringe
Perlen

Øreringe og perler

Hvad er meget smukkere end et par øreringe med ægte sten kombineret med en perlekæde?


Ja, den er svær!

Specielt når smykkerne kommer fra Susanne Friis Bjørner, hvor næsten alle hendes øreringe der hænger kommer med ægte sten. Disse kombineret med en af hendes skønne perlekæder, hvor perlerne er sat sammen med forgyldt sølv, så der kommer et smukt spil mellem det gyldne og de hvide perler.


Du kan være sikker på, at smykker fra dette danske mærke alle sammen er fremstillet af de bedste materialer og matcher den sidste mode. Dette både hvad angår designet på selve smykket og farverne der bliver brugt.


Surf gennem denne fantastiske kategori og lad dig inspirere til dit kommende par øreringe eller ørestikker, om de skal være i sølv eller forgyldt er op til dig. Nu er det kun at vælge tilbage :)


Susanne Friis Bjørner smykker

Her ser du alle de flotte øreringe fra Susanne Friis Bjørner i alle de utroligt smukke farver som findes. Smykkerne fra hendes hånd er altid fremstillet i de bedste materialer som sølv eller guld og med ægte smykkesten.

Her kan blandt andet nævnes sten som rosakvarts, månesten, pyrit, røgkvarts, ametyst, citrin og så mange flere. Her finder du både øreringe i guld og øreringe i sølv, hvilket adskiller sig en lille smule fra andre smykkebrands, da de ofte holder sig til enten sølv og forgyldt sølv eller smykker kun i guld.

Guld øreringe

Søger du et par nye guld øreringe med ægte smykkesten, så kast et blik på det meget brede udvalg fra Susanne Friis Bjørner. Her finder du blandt andet øreringe med ægte diamanter, ikke at en diamant kan være uægte, da det i det tilfælde ville være en zirkon.

Der er også mange forskellige størrelser og farver af ægte ferskvandsperler og kulturperler at vælge imellem. Søger du noget at matche dine perler med, så tage er kig på vores perle kategori

Sølv øreringe

Jeg tænker at Susanne Friis Bjørner er bedst kendt for hendes øreringe med de mange flotte smykke sten, som hænger lige under øret i en krog. De fleste modeller er fremstillet i de to kendte materialer sølv eller forgyldt sølv, hvor sølvet er en anelse køligere end guldfarven, som klart er min favorit.

Der er også øreringe, som henvender sig til dem, som gerne vil bære noget mere opsigtsvækkende i ørerne, disse er igen pyntet med ægte sten, nogle gange er det de samme sten som hænger under hinanden, men ofte har hun også sammensat nogle farver som er bare er utroligt smukke sammen, hvilket også gør at de passer til mange flere farver fra din garderobe.

Se også alle vores flotte sølv øreringe i denne kategori, der er spækket med alt hvad man kunne tænke sig af smykker til ørerne.

Perleøreringe

Susanne Friis Bjørner er kendt for hendes utroligt smukke smykker altid kendt for de mange farvestrålende smykkesten og perler. Ikke mindst perlerne er i en særdeles god kvalitet og har en kuglerund form, som der er mange som efterspørger. Farven i perlerne er også næsten helt vide og det kan jeg godt li.
Se også alle de flotte smykker med perler på vores side.