JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

By Birdie

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

By Birdie rå diamant

Uhhh, er du til smykker, der er rå og samtidig skinnende?


Så kig lige i kategorien her fra By Birdie. Hun har nemlig lige præcis det du søger med hendes meget rå smykker med et touch af elegance og et feminint strejf.


Sammensætningen af rådiamanter og guld, kombineret med sort oxideret sølv kan noget, som gør at smykket kan anvendes til mange forskellige anledninger.


Rådiamanter bliver oftere og oftere brugt til smykker, da de er meget unikke og som navnet afspiller, giver et råt udtryk.

By Birdie smykker

Designet i Danmark – Made in India. De smukke håndlavede smykker fra Birdie Wendelboe i Aalborg bliver produceret på udsøgte værksteder i Indien. Alle smykkerne er fremstillet i sterlingsølv med 14 karat guld og ægte sten, og der er sandelig ikke sparet på effekterne.

Med rund hånd er der drysset diamanter og perler ud over smykket, som giver en fin, unik balance mellem det rå og feminine - selv skriver hun på sin hjemmeside: "Nærmest som en fusion af den nordiske sjæl, østens visdom og den barske nordjyske natur".

Smykkerne og stilen har kant, og med sit individuelle udtryk har brandet i løbet af de senere år vakt opsigt både herhjemme og i udlandet.

By Birdie ringe

Er du til det rustikke smykkelook? Til ringe med karakter? Så finder du det lige her. By Birdie ringe er indbegrebet af det arkadiske uden, at de dog på nogen måde virker grove.

Hendes smykker er anderledes, så glem alt om det pæne, polerede look. Disse fantastiske ringe har helt sin egen overflade, der samtidig er spækket med sjæl og essens.

Alle ringene er fremstillet i sølv, pyntet op på den fede måde med guld, inden de champagnefarvede diamanter – alt efter smykkets behov og design - bliver strøet ud.

Som noget nyt er hun også begyndt at benytte sig af rådiamanter i hendes By Birdie smykker og jeg må erkende, at det giver en utrolig smuk effekt mellem den meget rå og mørke diamant blandet med det gyldne guld.

Er du til anderledes smykker, det rustikke look blandet med et touch af feminint? Ja, så kan det faktisk være svært at vælge sin nye By Birdie ring.

Er du på udkig efter en ring med et originalt udseende, en ægte eyecatcher, der vækker opmærksomhed og som ikke alle andre har på fingeren?

Har du forkærlighed for det mørke og seje look, så vil et smykke fra dette danske designerhus lige være dig.

Tag også et smut forbi vores kæmpe udvalg af sølv og guldringe og lad dig inspirere til dit næste smykkekøb eller måske den kommende julegave.

By Birdie øreringe

Flotte By Birdie øreringe i sort oxideret sølv med masser af gulddetaljer, alle fremstillet med filen i den rigtige hånd og med følsom sans for design. Det er helt tydeligt, at der sidder dygtige guldsmede på værkstedet, som kan deres håndværk.

Nogle af øreringene er også fremstillet med champagnefarvede diamanter, rådiamanter og store flotte ferskvandsperler, som matcher perfekt ind i det lidt vilde Wendelboe-look. Kig også på de mange nye hoops i sort oxideret sølv med guld og champagnefarvede rose cut diamanter. De er - hver og en - helt deres egen.

Brandet er også kendt for deres mange By Birdie perler, hvor der kræses for enhver lille detalje på smykket, om det skal være med hvide, grå eller sorte perler afhænger hver gang af designet.

Se også alle de andre flotte perleøreringe på siden og lad dig friste af alle de flotte farver.

Halskæder fra By Birdie

Den nordjyske designer, Birdie Wendelbo, har altid været stærkest på ringsiden, men nu begynder der også at komme nogle særdeles flotte vedhæng fra hendes hånd.

Vedhængene er oftest inspireret af naturen med blade og flotte perlevedhæng blandet op med et mytologisk mix.

Hendes halskæder er, som de andre smykker fra samme brand, fremstillet i sort oxideret sølv med guld og for nogens vedkommende med champagnefarvede diamanter.

Her må jeg lige fremhæve den meget flotte skytsengel, som er vores klart bedst sælgende By Birdie smykke. Den har en dejlig edium størrelse, lige midt i mellem, ikke for stor og ikke for lille, fremstillet i et luftigt design pyntet med ægte guld.

By Birdie forhandler

Her i guldsmed Perlen i Odense er vi 100% By Birdie forhandler og har et stort udvalg af hendes designs i butikken, som du finder på Åløkke Alle.