JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Sif Jakobs Øreringe

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Sif Jakobs smykker

Står du og mangler et nyt sæt øreringe?

Gerne nogle øreringe hvor der er lidt farve på, så du kan matche dem med din garderobe. Måske har du indkøbt den smukkeste kjole, fordi du skal til en hel særlig begivenhed og gerne vil have at det hele passer sammen, så du står helt klar og lækker til begivenheden.


Sif Jakobs har øreringe og creoler i nærmest alle farver. Specielt er sorte øreringe kommet langt op på listen af vores bestsellere, men også de multifarvede har taget et godt spring op af listen. Det smarte ved disse flerfarvede øreringe er, at de bare passer til alt, måske også til din nye kjole eller dragt.


Sif Jakobs er specielt kendt for deres Ellera ørering serie, der findes med hvide, gule, pink, blå, røde, regnbuefarvede og som noget helt nyt, er der også blevet tilføjet en helt ny variant. Denne er også med multifarvede sten, blot er den denne gang med de mere jordfarvede nuancer, som bare er en helt vidunderlig kombination af smukke bløde farver.

Perlen

Sif Jakobs Creoler

Det er på højeste mode at pynte sine ører med creoler og øreringe i mange forskellige farver og former.

Vi oplever, at der kommer mange unge piger og kvinder ind i butikken for at få lavet ekstra huller i ørerne og det er jo bare helt fantastisk. Det at se hvordan moden indenfor smykker ændrer sig og bliver taget godt imod.


Som du kan se på billedet her, er der valgt at kombinere nogle helt enkle creoler med en smuk forgyldt og blank overflade med nogle helt enkle ørestikker alle sammen fra Sif Jakobs.


Der er også nogle, der vælger at give kombinationen en anelse mere farve, for lige at give udtrykket et ekstra pift. Her er vores mest solgt hoop ørering helt klart Sif Jakobs Ellera øreringe, som ligger meget højt på vores bestseller liste over øreringe og har gjort det i meget lang tid. Det er også en virkelig smuk ørering, som passer til det meste.


Perlen

Sif Jakobs tilbud

Hos Perlen forsøger vi altid at have de bedste priser på alle smykker, uanset om det drejer sig om øreringe, ringe eller halskæder.


Hertil kommer, at vi har fri fragt på alle ordrer uanset størrelsen på dem. Derfor skal du også vælge at handle hos os, når du skal have dit kommende smykke, om det er Online på web-shoppen eller om du vil komme ind i vores fysiske forretning i Odense er helt op til dig. Vi står altid klar med åbne arme, for at du kan få det allerbedste smykke, som lige passer dig og din stil til den bedste tilbudspris.


Som du kan se på billedet, er her valgt at kombinere blanke guld øreringe med smukke Sif Jakobs ringe, der er fyldt med funklende zirkonia i mange forskellige regnbuefarver, som lige giver prikken over i´et.


Specielt er der kommet rigtig mange nye øreringe med grønne sten i den sidste kollektion. Om det er fordi, at grøn er håbets farve og de herved prøver at fortælle os, at der stadig er håb forude i denne forvirrede verden, vi lever i, eller om det blot er en modedille, skal jeg ikke kunne sige!

Perlen

Populære øreringe

Der er bare kommet så mange lækre nyheder fra Sif Jakobs.


Det tegner på at 2022 vil blive et utroligt givende år for Sif og hendes team, da det vælter ud med skønne nyheder i lækkert design og til nogle meget gode priser.


Derfor bliver det også spændende, om de kan holde smykker på lager gennem denne sommer og kommende julehandel, da de havde store udfordringer sidste år. Mon ikke at de har fundet en løsning på dette problem, da det koster enormt mange penge at have leveringsproblemer i en julehandel.


Hermed kan jeg derfor kun opfordre til, at du allerede nu køber din gave fra Sif Jakobs, hvis du på nuværende tidspunkt ved, at det er et stort ønske fra modtageren. Der er ikke meget værre end at komme tomhændet juleaften uden den ønskede gave.


Surf i særdeleshed gennem de nye smykker med multifarvede sten i de mere jordnære og grønne farver. Alle disse smykker er helt klart hoppet lige ind på min liste med yndlings smykker.

Øreringe
Perlen

Sif Jakobs Ellera øreringe

Ønsker du dig et par nye creoler?


Men du ved ikke helt, hvilke du skal vælge, så behøver du ikke at søge længere :)

Lige her finder du de smukkeste øreringe fra sif Jakobs Ellera serien.

Øreringene kommer i flere forskellige materialer som: sølv, forgyldt sølv og rosaforgyldt sølv. De bedst sælgende er helt klart øreringene i forgyldt sølv, da de har en meget dejlig varm farve, som nærmest passer til alt.


Ellera kollektionen byder også på mange forskellige farvekombinationer lige fra de helt enkle med hvide zirkonia på forsiden af kreolen til dem med multifarvede sten. Derudover er der farverne blå, rød, sort, gul og rosa, så uanset hvilket outfit du har valgt til dagen, så er der en ørering der lige præcis passer.

Hertil kommer også de mange forskellige størrelser på dem. Fra de helt små, der ikke er specielt store, der hedder Piccolo, herefter kommer medium, grande og x-grande, som er ret store.


Jeg har efterhånden set flere personer, der har valgt at bære flere forskellige størrelser fra Ellera smykke serien i det samme øre under hinanden og det ser ganske smart ud. 

Sif Jakobs Ellera

Sif Jakobsen øreringe

Tjek lige engang disse enestående flotte øreringe fra Sif Jakobs, alle sammen fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv.
Er du udkig efter et øresmykke, som udstråler klasse og god smag, så er øreringe fra Sif Jakobs kollektion et godt valg.
Her går kvalitet og finish hånd i hånd i et gennemtænkt design, hvor der er kælet for hver eneste lille detalje. Det ses. Derfor kommer det allerbedste fra Sif Jakobs designerhånd.

Sif Jakobs kvalitet

Velovervejet design, gode materialer og fremstillet i ægte sølv og forgyldt sølv. Jeg må sige, at kvaliteten ligger i den høje ende. Det er yderst sjældent, at vi får en reklamation ind på et Sif Jakobs smykke. Det er det bedste bevis på, at smykkerne er fremstillet på et godt guldsmedeværksted med dygtige og veluddannede folk.

Kigger du dig lidt omkring i bybilledet, vil du ret hurtigt opdage, at der ”går” utroligt mange Sif-Jakobs-øreringe rundt. De er flotte blikfang og tiltrækker sig opmærksomhed. 

Multifarvede creol øreringe

Smykkemoden har taget farverne til sig, og som vi vurderer det her i Perlen i Odense, er det allerhøjeste mode. Her har Sif Jakobs ramt plet - lige i bull’s eye. Kulør på smykkerne er hendes specialitet, ikke mindst disse smarte øreringe med farvede zirkonia i alle regnbuens farver.

Almindeligvis skal kreoler/hoops vrides fra hinanden, når de skal af og på, men med disse modeller er det anderledes. Vi kalder det ”klap-kreoler”, fordi du hører et lille klik eller klap, når du lukker dem. De er derfor relativt nemme at tage på og af, og når klikket lyder, ved du, at de sidder, som de skal.

Ellera øreringe regnbuefarvede sten.

Herunder ser du et par af de p.t. allermest eftertragtede øreringe fra Sif Jakobs med farvede zirkonia.

Er du ikke til hoops, er der mange andre øreringe i denne kollektion – ørestikker, der sidder fast på øret og også med sten – hvide såvel som farvede: rød, blå, lilla, gul, orange, grøn, hvid, turkis og sikkert en farve mere, som jeg lige nu har glemt. Derfor passer de bare så godt til det tøj, du tager ud af klædeskabet, og ikke mindst til sort, som vi danskere har en lille forkærlighed for.

Skal der være en matchende ring, et armbånd eller halskæde til, så se nærmere på alle de andre smykker fra Sif Jakobs.  Vi har hele det store udvalg her i webshoppen

Er du stadig ikke overbevist om, at det skal være et Sif Jakobs smykke, synes jeg du skal kaste et blik på Spirit Icons smykker eller Susanne Friis Bjørner, som begge ligger lidt op af dette design.

Ellera øreringe

Ellera serien fra Sif Jakobs har hidtil været den mest populære. Serien består af øreringe med og uden sten i smukke farver, armbånd med hvide eller multifarvede sten og skønne ringe. Sammensæt dit Ellera smykkeimage på præcis DIN måde!

Ellera Pianura er nogle af de nyeste fra serien og samtidig de mest klassiske designs. De er uden sten og andre finurligheder - kun med en smuk, blankpoleret overflade. Ellera Pianura fås i fire størrelser i både sølv og forgyldt sølv.

Ellera modellen - som vi kender den.. 
Ellera øreringene er de mest populære øreringe i øjeblikket og ligger lunt placeret på vores egen Top 5 liste. Uanset om du er til trendy, multifarvede zirkonia i dine øreringe, eller de klassiske hvide, så er Ellera øreringene skønne og smagfulde til en hver anledning.

Ellera i sølv med multifarvede sten... Til os, som bare elsker sølv og det kølige look, kombineret med moderne regnbuefarvede sten. Øreringene fås i fire størrelser, og så er der også Ellera armbånd og ringe i serien. Flot som sæt - flot alene. 
Serien fås også med hvide sten, til dig, som er til det mere rolige look.