Sif Jakobs Øreringe

Gennemtænkt design og fænomenalt flot håndværk. Øreringe fra Sif Jakobs bliver der lagt mærke til. Neutral hvid eller elegante farvenuancer. Smyk dig smuk med funklende øreringe eller creoler spækket med zirkonia.

Se også de mange gode Sif Jakobs tilbud vi har på siden og gør et godt køb og husk vi har fri fragt.

Læs mere
Vis flere produkter

Sif Jakobs øreringe

Tjek lige engang disse enestående flotte øreringe fra Sif Jakobs, alle sammen fremstillet i ægte sølv eller forgyldt sølv. Er du udkig efter et øresmykke, som udstråler klasse og god smag, så er øreringe fra Sif Jakobs kollektion et godt valg. Her går kvalitet og finish hånd i hånd i et gennemtænkt design, hvor der er kælet for hver eneste lille detalje. Det ses. Derfor kommer det allerbedste fra Sif Jakobs designerhånd.

Sif Jakobs kvalitet

Velovervejet design, gode materialer og fremstillet i ægte sølv og forgyldt sølv. Jeg må sige, at kvaliteten ligger i den høje ende. Det er yderst sjældent, at vi får en reklamation ind på et Sif Jakobs smykke. Det er det bedste bevis på, at smykkerne er fremstillet på et godt guldsmedeværksted med dygtige og veluddannede folk.

Kigger du dig lidt omkring i bybilledet, vil du ret hurtigt opdage, at der ”går” utroligt mange Sif-Jakobs-øreringe rundt. De er flotte blikfang og tiltrækker sig opmærksomhed. 

Multifarvede creol øreringe

Smykkemoden har taget farverne til sig, og som vi vurderer det her i Perlen i Odense, er det allerhøjeste mode. Her har Sif Jakobs ramt plet - lige i bull’s eye. Kulør på smykkerne er hendes specialitet, ikke mindst disse smarte øreringe med farvede zirkonia i alle regnbuens farver.

Almindeligvis skal kreoler/hoops vrides fra hinanden, når de skal af og på, men med disse modeller er det anderledes. Vi kalder det ”klap-kreoler”, fordi du hører et lille klik eller klap, når du lukker dem. De er derfor relativt nemme at tage på og af, og når klikket lyder, ved du, at de sidder, som de skal.

Ellera øreringe regnbuefarvede sten.

Herunder ser du et par af de p.t. allermest eftertragtede øreringe fra Sif Jakobs med farvede zirkonia.

Er du ikke til hoops, er der mange andre øreringe i denne kollektion – ørestikker, der sidder fast på øret og også med sten – hvide såvel som farvede: rød, blå, lilla, gul, orange, grøn, hvid, turkis og sikkert en farve mere, som jeg lige nu har glemt. Derfor passer de bare så godt til det tøj, du tager ud af klædeskabet, og ikke mindst til sort, som vi danskere har en lille forkærlighed for.

Skal der være en matchende ring, et armbånd eller halskæde til, så se nærmere på alle de andre smykker fra Sif Jakobs.  Vi har hele det store udvalg her i webshoppen

Er du stadig ikke overbevist om, at det skal være et Sif Jakobs smykke, synes jeg du skal kaste et blik på Spirit Icons smykker eller Susanne Friis Bjørner, som begge ligger lidt op af dette design.

Ellera øreringe

Ellera serien fra Sif Jakobs har hidtil været den mest populære. Serien består af øreringe med og uden sten i smukke farver, armbånd med hvide eller multifarvede sten og skønne ringe. Sammensæt dit Ellera smykkeimage på præcis DIN måde!

Ellera Pianura er nogle af de nyeste fra serien og samtidig de mest klassiske designs. De er uden sten og andre finurligheder - kun med en smuk, blankpoleret overflade. Ellera Pianura fås i fire størrelser i både sølv og forgyldt sølv.

Ellera modellen - som vi kender den.. 
Ellera øreringene er de mest populære øreringe i øjeblikket og ligger lunt placeret på vores egen Top 5 liste. Uanset om du er til trendy, multifarvede zirkonia i dine øreringe, eller de klassiske hvide, så er Ellera øreringene skønne og smagfulde til en hver anledning.

Ellera i sølv med multifarvede sten... Til os, som bare elsker sølv og det kølige look, kombineret med moderne regnbuefarvede sten. Øreringene fås i fire størrelser, og så er der også Ellera armbånd og ringe i serien. Flot som sæt - flot alene. 
Serien fås også med hvide sten, til dig, som er til det mere rolige look.