Armbånd

Armbånd i alle kategorier, de brede, de smalle og dem midt imellem.
Her finder du et exceptionelt stort udbud af armbånd i sølv og guld,
jeg tror næsten, vi har alle de forskellige typer armbånd, du kan forestille dig!
Læs mere
Vis flere produkter

Armbånd - Søger du det perfekte?

Måske et armbånd, der matcher med dine øvrige smykker, du bærer på dit håndled.
Her finder du et stort udvalg af smykker som branchen tilbyder, ja jeg tror næsten, at vi har alle de forskellige typer af armbånd, som du kan forestille dig, og hvis du ikke lige finder det du søger her i vores online shop, er du altid velkommen til at kontakte os.
Så gør vi vores bedste for at skaffe det hjem til dig.

Her kommer lille udpluk af armbånd

Selvfølgelig har vi de helt almindelige gængse i sølv og guld, men moden skifter hele tiden og i øjeblikket er det utrolig populært at bære flere forskellige armbånd sammen, og også at blande små tynde farverige med perler ind imellem.

Jeg må tilstå, det ser superflot ud.

Synes du, at ægte guld ligger lige i overkanten af, hvad din økonomi tillader?
Så kan du sagtens være med på trenden alligevel og vælge et armbånd i forgyldt sølv, her skal du dog være opmærksom på at farven vil blive slidt af med tiden, alt efter hvor meget og hvordan du bruger dit armbånd.

Armbånd med tags og bogstaver

Se også de mange nye modearmbånd, pyntet op med små fine tags eller vedhæng i form af fjer, hjerter, bogstaver eller en enkelt lille plade med funklende zirkoniaer.
Disse har særdeles gode priser og ville være den perfekte gave til en ung konfirmand eller en nyudklækket student, som for alvor skal til at starte på livet og alle dets spændende udfordringer. Eller bare til en som du holder utroligt meget af.

Læderarmbånd

Læderarmbånd som kan pyntes med charms findes i utrolig mange udgaver. Er du på dkig efter et charm armbånd, så er du landet det helt rigtige sted, da vi nok har danmarks største udvalg af charms og kugler til at sætte på et armbånd.
Jeg tænker, at læderarmbåndet er kommet for at blive, det har nu været på markedet i mange år, og der bliver ved med at komme nye mærker til, hvor producenterne eksperimenterer med læderets mange unikke egenskaber.
Så alt tyder på, at der stadig er stor efterspørgsel på dette lidt mere rå look mange år frem endnu.

Før i tiden var der nærmest kun en slags at vælge imellem, nu kan det ligefrem være svært at vælge hvilken type læderarmbånd man har lyst til at bære.
I dag har Christina Watches vundet et godt indpas på markedet med deres flotte kalveskindsarmbånd, som kan peppes op med mange forskellige vedhæng.
Eller de smarte læderarmbånd fra fra Sif Jakobs,  der er overstrøet med funklende zirkonia eller nitter er også et stort hit.
Glem ikke vores eget mærke, Beauty Beads læderarmbånd med store fantastiske sølvfigurer udformet som blomster, kranier, frøer og fjer. Et super sejt smykke, hvor figurerne er fremstillet og designet 100% i Danmark.
Vedhængene er så nye, at de næsten er varme endnu, så tjek her, hvis du ikke vil ligne alle andre.

Ikke at forglemme alle de utrolig smarte og rå armbånd i læder der er kommet til herrerne. Her er de designet med et mere råt look ofte i flettet læder og jeg vil gerne fremhæve armbånd fra Son Of Noa, som er en af vores absolut bestsellere, når det kommer til smykker til mænd.

Guld Armbånd

Med et armbånd i ægte guld tager man aldrig fejl. Hos Perlen finder du altid et stort udvalg i både 8kt og 14 kt guld smykker. Det der er med rigtige guld smykker er, at det holder farven, løber ikke an og bliver da slet ikke grønt nede i de små kroge som double smykker.

Hvad er forskellen på 8 kt og 14 kt?

8kt står for 333 dele finguld ud af 1000 dele
14kt står for 585 dele finguld ud af 1000 dele
18kt er 750 dele af 1000

Med lidt hurtig hovedregning, kan man så også hurtigt regne ud hvorfor 14kt er så meget dyrere end 8 kt. Da der næsten er dobbelt så meget guld i smykket og der er endnu mere i 18kt og 21 kt.
De resterende dele er som oftest en legering af sølv og kobber alt efter hvilken farve man ønsker slutproduktet skal have.

Des mere kobber jo rødere og omvendt.

Og det sidste er at vægtfylden er meget højere på guld end sølv og kobber, så når du står og skal legere en karat, som for eksempel 8 kt, så skal der volumenmæssigt meget mere sølv og kobber i end guld.

Om det er et lille eller stort, enkelt eller volumiøst, så er der den perfekte lille ekstra detalje!

Hos Perlen finder du et bredt udvalg i alle afskygninger til både mænd, børn og kvinder. Læderarmbånd med og uden charms, sølv- guld og perler, armringe, stenarmbånd og meget mere kan du finde på vores side. 
Om det er en gave du er ude efter eller lidt selv forkælelse, er jeg sikker på du kan finde det du søger,
blandt vores store udvalg af populære mærker.

Du finder blandt andet armbånd fra