Armbånd

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Perle armbånd

 Aldrig har perler været så moderne, som de er i dag og det gælder selvfølgelig også for perle armbånd.


Vi husker nok alle sammen vores bedstemødre med et halvgammelt perlearmbånd, som er blevet lidt gult og afskallet i kanten.... Sådan behøver det bestemt ikke at være, i dag kan du få mange forskellige typer af armbånd med perler. Selvfølgelig er der et stort udvalg af de klassiske armbånd med perler, moden er også blevet mere dristig, hvor der bliver blandet perler med forskellige størrelser sammen, så det bliver mere rustikt.


Ønsker du et mere feminint armbånd, så kan jeg varmt anbefale de små tynde perle armbånd fra Stine A, hvor der er blandet små ægte ædelsten ind mellem perlerne, som giver dem et ekstra pift.


Alle perler her på siden er ægte perler og vi byder på ferskvandsperler, saltvandsperler og tahitiperler i mange forskellig farver og faconer. Vi har altid et stort udvalg af armbånd med perle.

Perle armbånd
Perlen

Guld armbånd

Armbånd - Søger du det perfekte?

Måske et armbånd der matcher med dine øvrige smykker, som du bærer på dit håndled. Her finder du et stort udvalg af smykker som guldsmed branchen tilbyder, ja jeg tror næsten, at vi har alle de forskellige typer af armbånd, som du kan forestille dig, og hvis du ikke lige finder det du søger her i vores online shop, er du altid velkommen til at kontakte os. Så gør vi vores bedste for at skaffe det hjem til dig.

Her kommer lille udpluk af armbånd?

Selvfølgelig har vi de helt almindelige gængse i sølv og guld, men moden skifter hele tiden og i øjeblikket er det utrolig populært at bære flere forskellige armbånd sammen og også at blande små tynde farverige med perler ind imellem.

Vi oplever også stor efterspørgsel på de gode gamle traditionelle armbånd som Bismark armbånd og Mursten armbånd og det er da vældig dejligt at se, hvordan de gode gamle smykke designs bare bliver ved med at være med på moden, også selvom de har virkelig hård konkurrence.

Perlen

Armbånd til mænd

Søger du det perfekte armbånd til den perfekte mand?

Ha, ha jeg ved nu snart ikke hvilken del af det, som er er sværest at opfylde...

Her hos Perlen har vi gjort os umage med at finde de perfekte armbånd til Manden, så kræver det kun at du har fundet ham!


Vi har alt lige fra de lækre læderarmbånd fremstillet af ægte kalveskind, der smyger sig håndleddet og tilpasser sig med tiden, des længere tid du går med det. Låsen på disse armbånd er fremstillet i stål, som oftest med en magnet, så de er lette at tage af og på med en let børstet overflade, der er med til at give et råt look.


Selvfølgelig finder du også de klassiske panzer og anker armbånd, som alle dage har været båret af en rigtig mand. Begge dele kommer i flere forskellige materialer lige fra stål, sterling sølv, forgyldt sølv og selvfølgelig i ægte guld.


Her er det din smag der bestemmer og det er jo den rene luksus.

Smykker til mænd
Perlen

Guld armbånd dame

Søger du et armbånd til den perfekte kvinde, en du elsker eller en der står der meget nær?

Så er du kommet til det helt rigtige sted, for her bugner det med armbånd i alle materialer og designs, det er næsten svært ikke at forelske sig i flere end et af dem og det må du selvfølgelig også gerne.


Her finder du et stort udvalg af perle armbånd, som er blevet meget moderne igen. De klassiske gamle mønstre som Bismark armbånd og mursten armbånd i guld, som bare bliver ved med at være skønne og tiltrække blikke. De mere almindelige tynde armbånd i sølv eller guld, gerne pyntet med en lille ægte sten og selvfølge har vi også armringe, der smukt klirrer mod hinanden som sød musik, når du bevæger dig.


Nu er det jo ingen hemmelighed, at meget tekst der bliver skrevet på hjemmesider, er skrevet for at rangere bedre i søgninger og derfor bruger mange også et søgeredskab, så man kan få et overblik over, hvilke søgeord, der er flest søgninger på. Det er jo fjollet at skrive en hel masse tekst til et ord, der ikke er nogen der bruger, lige udover dig selv og dine nærmeste.

Her faldt jeg over, at der rent faktisk er dobbelt så mange søgninger på armbånd til mænd, end hvad der er for armbånd til kvinder. Hertil kan der selvfølgelig være flere forskellige grunde. Bland andet at hvis man blot søger på ordet armbånd, så er det lige netop armbånd til kvinder, der kommer op i resultaterne.


Hermed ønsker jeg dig en fantastisk dag og håber du vil surfe lidt rundt på siden og lade dig inspirere til dit kommende smykke.

Perlen

Pernille Corydon armbånd

Pernille Corydon armbånd er indbegrebet af moderne armbånd, hvor meget inspiration er taget fra naturen smukke former.


Alle armbånd laves i 925 sterling sølv - og flere forgyldes med 18 kt. guld. Derudover findes de enkelte smykker med enten en blank eller mat overflade - flest med sidstnævnte - og en masse flotte sten. Det kan være alt fra små fine, feminine perler til ægte ædelsten i alverdens farver. Der er altså både noget til dig som ønsker det helt simple og klassiske, og til dig som gerne vil have lidt mere farve og bling på dine armbånd.


Pernille Corydon går ikke på kompromis med kvaliteten. Hun sætter en ære i at producere holdbare og moderigtige smykker, som du, hvis du passer på dem, kan have i mange år frem. 

Hun udvider sin horisont hele tiden - og kommer derfor også hele tiden frem med nye smykker der følger modens tendenser. 

Med et armbånd fra Pernille Corydon kan du altså være sikker på at have et kvalitetsarmbånd, hvor der er tænkt over designet, til en fair pris lavet i gode materialer. 

Pernille Corydon Armbånd
Perlen

Hvilken hånd skal armbånd på?

Skal du være med på den sidste mode og smykke dit håndled med de smukkeste armbånd?


Nu er du i tvivl om hvilken hånd du skal bære dem på?


Der er faktisk ikke nogen regler for, om det skal være højre eller venstre arm, du har armbånd på. Dog vælger de fleste, at have dem på det modsatte håndled i forhold til, hvor de har deres armbåndsur.


Der er også flere, som vælger at bære et armbånd ved siden af deres ur. Gerne et der matcher lidt i samme farve, så det passer flot sammen.


Hos Perlen har vi et stort udvalg af armbånd til kvinder, se blandt andet vores mest solgte armbånd fra Pernille Corydon eller armbånd fra Sif Jakobs lige her.

Perlen

Sølv armbånd

Gode klassiske og tidløse armbånd kan vi aldrig få nok af.

Det kan være alt lige fra de fine anker facet, til et bismark armbånd, som fåes til både børn og voksne - og derfra til de mere modeprægede armbånd fra de forskellige kendte brands, som Enamel Copenhagen, Susanne Friis Bjørner, Pernille Corydon, Nordahl og Julie Sandlau og mange flere.

Også Lund Copenhagen er værd at nævne. Udover de tidløse margueritsmykker, laver de også rigtig mange smukke, moderne sølvarmbånd. Alt lige fra små fine sølv armbånd med dagmarkors, til marguerit armbånd og det gamle, velkendte bidselarmbånd.


Sammensæt flere af dine favorit armbånd - tynde som tykke, flotte og farverige eller klassiske og enkle, ligesom du ønsker og synes er flot. Mix & Match har nemlig aldrig været mere moderne. 

Bestsellers

Armbånd - Søger du det perfekte?

Måske et armbånd, der matcher med dine øvrige smykker, du bærer på dit håndled.
Her finder du et stort udvalg af smykker som branchen tilbyder, ja jeg tror næsten, at vi har alle de forskellige typer af armbånd, som du kan forestille dig, og hvis du ikke lige finder det du søger her i vores online shop, er du altid velkommen til at kontakte os.
Så gør vi vores bedste for at skaffe det hjem til dig.

Her kommer lille udpluk af armbånd

Selvfølgelig har vi de helt almindelige gængse i sølv og guld, men moden skifter hele tiden og i øjeblikket er det utrolig populært at bære flere forskellige armbånd sammen, og også at blande små tynde farverige med perler ind imellem.

Jeg må tilstå, det ser superflot ud.

Synes du, at ægte guld ligger lige i overkanten af, hvad din økonomi tillader?
Så kan du sagtens være med på trenden alligevel og vælge et armbånd i forgyldt sølv, her skal du dog være opmærksom på at farven vil blive slidt af med tiden, alt efter hvor meget og hvordan du bruger dit armbånd.

Armbånd med tags og bogstaver

Se også de mange nye modearmbånd, pyntet op med små fine tags eller vedhæng i form af fjer, hjerter, bogstaver eller en enkelt lille plade med funklende zirkoniaer.
Disse har særdeles gode priser og ville være den perfekte gave til en ung konfirmand eller en nyudklækket student, som for alvor skal til at starte på livet og alle dets spændende udfordringer. Eller bare til en som du holder utroligt meget af.

Læderarmbånd

Læderarmbånd som kan pyntes med charms findes i utrolig mange udgaver. Er du på dkig efter et charm armbånd, så er du landet det helt rigtige sted, da vi nok har danmarks største udvalg af charms og kugler til at sætte på et armbånd.
 
Jeg tænker, at læderarmbåndet er kommet for at blive, det har nu været på markedet i mange år, og der bliver ved med at komme nye mærker til, hvor producenterne eksperimenterer med læderets mange unikke egenskaber.

Så alt tyder på, at der stadig er stor efterspørgsel på dette lidt mere rå look mange år frem endnu.

Før i tiden var der nærmest kun en slags at vælge imellem, nu kan det ligefrem være svært at vælge hvilken type læderarmbånd man har lyst til at bære.

I dag har Christina Watches vundet et godt indpas på markedet med deres flotte kalveskindsarmbånd, som kan peppes op med mange forskellige vedhæng.

Eller de smarte læderarmbånd fra fra Sif Jakobs,  der er overstrøet med funklende zirkonia eller nitter er også et stort hit.
 
Glem ikke lige at løbe samtlige af de mærker vi fører igennem, da der hele tiden kommer nye til.
Det sidste nye mærke vi har fået er Nuni Copenhagen, et virkelig nyt og spændende mærke, som er spækket med glade farver og sjove figurer.
Et super sejt smykke, hvor figurerne er designet 100% i Danmark.

Ikke at forglemme alle de utrolig smarte og rå armbånd i læder der er kommet til herrerne. Her er de designet med et mere råt look ofte i flettet læder og jeg vil gerne fremhæve armbånd fra Son Of Noa, som er en af vores absolut bestsellere, når det kommer til smykker til mænd.

Forgyldte armbånd

Med et armbånd i ægte guld tager man aldrig fejl. Hos Perlen finder du altid et stort udvalg i både 8kt og 14 kt guld smykker. Det der er med rigtige guld smykker er, at det holder farven, løber ikke an og bliver da slet ikke grønt nede i de små kroge som double smykker.
 
Selvfølgelig har vi også et stort udvalg af forgyldte armbånd. Her er armbåndene lidt mere finurlig og har små sjove detaljer. Da det er lidt lettere at lege med materialerne, når det ikke er ægte guld.

Hvad er forskellen på 8 kt og 14 kt?

8kt står for 333 dele finguld ud af 1000 dele
14kt står for 585 dele finguld ud af 1000 dele
18kt er 750 dele af 1000

Med lidt hurtig hovedregning, kan man så også hurtigt regne ud hvorfor 14kt er så meget dyrere end 8 kt. Da der næsten er dobbelt så meget guld i smykket og der er endnu mere i 18kt og 21 kt.
De resterende dele er som oftest en legering af sølv og kobber alt efter hvilken farve man ønsker slutproduktet skal have.

Des mere kobber jo rødere og omvendt.

Og det sidste er at vægtfylden er meget højere på guld end sølv og kobber, så når du står og skal legere en karat, som for eksempel 8 kt, så skal der volumenmæssigt meget mere sølv og kobber i end guld.

Om det er et lille eller stort, enkelt eller volumiøst, så er der den perfekte lille ekstra detalje!

Hos Perlen finder du et bredt udvalg i alle afskygninger til både mænd, børn og kvinder. Læderarmbånd med og uden charms, sølv- guld og perler, armringe, stenarmbånd og meget mere kan du finde på vores side. 
Om det er en gave du er ude efter eller lidt selv forkælelse, er jeg sikker på du kan finde det du søger,
blandt vores store udvalg af populære mærker.

Du finder blandt andet armbånd fra