Øreringe

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Øreringe guld

Der findes så mange fantastiske guld øreringe, at det kan være temmelig svært at vælge hvilket par, der passer bedst lige til dig.


Her hos os har vi lagt nærmest alle guld øreringe i 14 karat online på webshoppen, så du har en hel del at vælge imellem. Du kan let bruge filtrene øverst på siden og vælge dem du vil se i guld / hvidguld, herefter er der også mulighed for at sortere på, om der skal være sten eller perler i øreringene.


Blandt andet er der et stort udvalg af ørestikker og øreringe der hænger med hvide zirkoner og diamanter. Er du til noget, der skiller sig lidt ud fra mængden, så finder du selvfølgelig også sten som: månesten, turmalin, smaragd, safir, rubin og mange flere.

Det er også her du finder perle øreringe, lange øreringe, kæde øreringe, øreringe til mænd, små øreringe og mange flere slags. 


Hermed håber jeg, at du finder de aller smukkeste øreringe i guld, som du kunne ønske dig.

Øreringe guld
Perlen

Ørestikker

Øreringe, ørestikker, creoler, hænge øreringe, piercing smykker, ringe.


Kært barn har mange navne og sådan er det også for smykker til at sætte i øret.


På siden her finder du et stort udvalg af ørestikker i guld, lige fra de gamle gode traditionelle knude øreringe til diamant ørestikker over i de mere moderne ørestikker, hvor der bliver leget lidt mere med overfladen og designet.

Det er selvfølgelig en smagssag hvilke øreringe, der lige falder i din smag.


Ørestikker i sølv er nærmest et helt kapitel for sig selv, da der findes så mange forskellige designs.

Lige fra de helt blankpolerede i enkle designs til de mere finurlige ørestikker med sjove detaljer og til tider pyntet med guld eller ægte smykkesten.


I dag er det blevet meget populært at have flere ørestikker i det samme øre, hvor man blander lidt forskelligt godt op af øret, så man får sin helt egen stil. Her er vores bestseller Stine A hvor de fleste ørestikker kommer enkelvis og altid er med på den sidste mode.

Perlen

Sif Jakobs øreringe

Skal du til fest eller søger du en gave til en veninde og du har tænkt, at det skulle være et par lækre Sif Jakobs øreringe?


Så skal du helt sikkert kigge på øreringene fra Sif Jakobs. De spænder meget bredt med deres fantastiske design. Fra meget små enkle creoler uden sten, til store øreringe pyntet med farverige sten på hele overfladen over i de mere naturlige, hvor der er monteret små hvide perler på øreringene.


Sif Jakobs har helt sikkert et par øreringe eller creoler, der falder lige i din smag, da de altid følger den sidste mode indenfor smykker til kvinder.

Alle smykker er fremstillet i ægte 925 sterling sølv eller i forgyldt sølv.

Her må jeg lige fremhæve deres seneste kollektion, hvor der er kommet så mange nye lækre smykker i guld med hvide cubic zirkonia og pyntet med smukke hvide perler, så du får det helt perfekte match til et smykke.


Pynt dig smuk med Sif Jakobs og gå livet i møde med ører der funkler af lækkert design.

Sif Jakobs øreringe
Perlen

Pernille Corydon øreringe

Skal du have et par nye øreringe til dig selv eller til en gave?


Så vil jeg varmt anbefale de meget moderne øreringe fra Pernille Corydon. Hun har med sit fantastiske design formået at ramme den helt store aldersgruppe, lige fra de yngste piger til voksne kvinder.


Pernille finder meget inspiration i naturen og havet, og tager de smukke former med i sine design. Du finder blandt andet vedhæng, som nærmest er naturtro med smukke hvide perler, hvor der også er matchende øreringe og armbånd. Eller de små fine blomster, der kommer som de fineste små ørestikker eller en smuk svungen ring med blomster på toppen.


Prisen på Pernille Corydon smykker er meget fordelagtig, hvor alle kan være med, når de ønsker et smukt smykke fra hendes hånd.


Søger du Pernille Corydon øreringe i sølv, er du landet det helt rigtige sted. Disse øreringe er meget oppe i tiden på grund af deres flotte farve og kombinationen af sølv med hvide perler gør at det bare bliver smukt.

Pernille Corydon øreringe
Perlen

Øreringe sølv

Hos Perlen har vi utroligt mange øreringe at vælge imellem i mange forskellige materialer, designs, små og store øreringe.


Er du til de sorte og rå øreringe, det mere blanke funklende fyldt med sten eller måske øreringe med smukke emalje farver?

Så har vi nærmest helt sikkert et par ørestikker, der passer lige præcis til dig.


Har du svært ved at vælge din stil, er der også mulighed for at blande lidt, hvis du har flere huller i det samme øre. Måske med lidt forskellige farver, utraditionelle designs eller hvis du har mange huller i det samme øre, kan du skrive et ord med bogstav øreringe.


Hvis du søger sølv øreringe, så er du havnet det helt rigtige sted. Er der noget du er i tvivl om, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores veluddannede personale står altid klar til at hjælpe dig - med selv det mindste spørgsmål.

Øreringe sølv
Perlen

Hoop øreringe

Hoop øreringe, creoler, ringe til ørerne - kært barn har mange navne, men en ting er sikkert og det er, at creoler virkelig har vundet sit indpas i smykkerverdenen og er blevet vildt moderne til kvinder i alle aldre.


Måske du allerede har bemærket det?


Der er mange der er begyndt at sætte flere øreringe i det samme øre, hvor de blander lidt forskelligt design og også gerne mærker. Nogle vælger at have den samme creol under hinanden, men i forskellige størrelser. Andre igen vælger at have en creol i det første hul og pynte med små ørestikker i de næste.

Uanset hvordan du vælger at pynte dine ører, så er jeg sikker på at det bliver virkelig godt.


Med denne mode er der intet du kan gøre forkert, da alt er tilladt og ser flot ud.

Creoler
Perlen

Pilgrim øreringe

I samme ombæring må vi ikke glemme alle de smarte øreringe fra Pilgrim, som gennem efterhånden flere årtier har fodret den danske befolkning med modesmykker til en gevaldig god pris.


Pilgrim bliver da også ved med at følge modens tendenser, og senest både med perler og creoler, som er blevet meget populært igen. Dette gerne i kombination med hinanden.


Øreringene fra Pilgrim er er ikke fremstillet i sølv som nogle tror, de går faktisk under kategorien bijouteri, hvilket betyder at de ikke er fremstillet i ægte materialer som guld og sølv, men har fået en overflade behandling som for eksempel en forsølvning eller forgyldning.


Alle Pilgrim smykker er 100% nikkelfri efter den danske lovgivning.

Pilgrim øreringe
Perlen

Enamel øreringe

Er du til de mere finurlige former, farverige detaljer og moderigtige øreringe, så skal du tage et kig på smykkerne fra Enamel Copenhagen.


Enamel laver smykker til den modebevidste kvinde i alle aldre. Her finder du et bredt udvalg lige fra små ørestikker, til hoops og detaljefyldte og farverige øreringe til priser, hvor de fleste kan være med. 


Se blandt andet de meget smukke Lola øreringe, som klart er en bestseller fra dette fantastiske danske smykkefirma, hvor design og kvalitet kommer i første række. Her stifter du bekendtskab med de smukkeste farvekombinationer fra lyse pastelfarver til de lidt mørkere farver, som er monteret på en kæde, der går fra forsiden om bag på øret.


Med smykker fra Enamel er du sikker på at der kommer lidt liv og glade dage på tilværelsen, uanset om du vælger nogle af de store øreringe eller de små øreringe.

Enamel øreringe
Perlen

Stina A øreringe

Stine A er særdeles kendt for sit mix & match koncept.

Her kan du nemlig købe én enkelt ørestik af hver af dine favorit øreringe, og mixe dem på kryds og tværs, efter anledning og humør. Du finder både små fine øreringe, større perle øreringe, kædeøreringe og mange flere.


Vi ser efterhånden mange unge kvinder, der vælger at pynte deres øre hele vejen på med nærmest en lille historie, hvor farver og designs bliver blandet smukt ind mellem hinanden.


Øreringene laves i 925 sterling sølv med og uden forgyldning. 

Fordyb dig i Stine A smukke univers og smyk dig smuk til den kommende sommer, hvor ALT er tilladt.

Stine A øreringe
Perlen

Hænge øreringe

Der findes uendelig mange slags øreringe der hænger.


Alle de mest populære brands som fx. Pernille Corydon, Susanne Friis Bjørner, Christina Watches, Stine A, Pico og mange andre har lavet et bredt udvalg af skønne hængeøreringe.


Om det skal være simple kæder, med eller uden perler og andre smykkesten, i guld eller sølv, så har vi her hos perlen et kæmpe udvalg af disse øreringe, og dermed kan du garanteret finde et par der passer lige netop din stil.


Lange øreringe kan give et helt andet udtryk til dit outfit. Det kan også være et par øreringe med farvede sten du er ude efter. Dem kan du selvfølgelig også finde her på siden.


Browse igennem siden her og find dine favorit ørestikker. 

Perlen

Marguerit øreringe

De klassiske øreringe til både konfirmation, bryllup, studenter og bare til den klassiske kvinde.


Et par marguerit øreringe kan følge dig igennem hele livet, hvis du passer godt på dem. Det hvide eller sorte i bladene er nemlig lavet af emalje, som kan være et skrøbeligt materiale. Derfor skal du bære dine marguerit smykker omhu og omtanke. Præcis som du faktisk skal med alle dine smykker. 


Et par marguerit øreringe er den oplagte gaveidé. Det kan både være de helt klassiske ørestikker i 11 mm. fra Lund Copenhagen, det kan også være et par ørehængere fra selv samme mærke, den lille bitte stik på kun 5 mm, som blandt andet kan bruges i de andre huller op ad øret, eller et par margueritter fra Christina Jewelry og Watches hvor der er tilføjet smukke hvide topaser. 

Førstnævnte brand har efterhånden lavet et stor udvalg af marguerit øreringe, så er der er et par til enhver smag. Et par til dig som ønsker de simple, et par til dig der ønsker et par hænge øreringe med margueritter og til dig som ønsker margueritten i kombination med noget andet. Det kunne være en lille sten eller Livets Træ øreringe. 


Deres tidløse design hjulpet på vej med de gode historier om dronning Ingrid, der fik foræret en marguerit broche med 238 brillanter og 444 rosensten til sit bryllup og vores egen Dronning Margrethe, der har båret margueritten som et af hendes yndlingssmykker.


Margueritter bliver nu fremstillet i mange forskellige størrelser og ikke mindst farver, så der er en marguerit, der passer lige netop til dig. Se alle de forskellige marguerit øreringe lige her og lad dig inspirere til dit nye smykke.

Marguerit øreringe

Øreringe til kvinder

Hos Perlen finder du et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer og designs til smukke kvinder.

Lidt pynt i ørerne tiltrækker altid øjet og skaber opmærksomhed, på den måde er det aldrig svært at give sit outfit et ekstra lille pift med et par smukke øreringe i sølv eller guld. Om du er til små øreringe eller store øreringe, øreringe til mænd eller øreringe børn så er jeg sikker på du kan finde et par der falder i din smag her på siden. 

Øreringe har været brugt siden oldtiden, for også dengang smykkede menneskene sig og viste deres sociale status gennem eksempelvis smukke øreringe eller anden beklædning.

Det gælder stadig den dag i dag, måske ikke så meget for at vise sin rang og status i samfundet, men mere hvilken type person, man er. Men ja, selvfølgelig er det stadig et statussymbol at bære nogle kæmpe store diamant øreringe, som glimter af luksus og klasse.
Desværre er der meget langt imellem at vi sælger nogle store diamanter, det kunne ellers være lækkert.

Guld øreringe

Og så er der selvfølgelig alle de mange standard øreringe, som ikke rigtig kommer fra noget bestemt eller kendt mærke.
Min liste bliver alt, alt for lang, hvis alle skal med.

Her er sølv og guld lige fra de meget enkle og klassiske med små perler eller diamanter til de sjovere med masser af flotte farver. Øreringe, som hænger ned fra øret og bevæger sig i din rytme, når du går. Ørestikker fyldt med zirkoniaer eller diamanter, som glimter i solens stråler eller månens skær.

Rå øresmykker i sort oxideret sølv med en mat eller filet overflade og selvfølgelig små enkle til børn.
Hos Perlenodense.dk er du sikker på at finde lige præcis dem, som passer til dig.
Vi har et endog meget stort udvalg af øreringe og ørestikker, der følger tidens trends og seneste mode.
 

Creoler øreringe

Som tiden går kommer de gamle tendenser tilbage igen. Det er sjovt at se hvordan runde øreringe også kaldet creoler har vundet deres indpas i ørerne igen. Det er blevet meget moderne at bære flere øreringe over hinanden i det samme øre.

Her vælger mange at bruge de runde øreringe, men også bitte små ørestikker bliver brugt. Faktisk tænker jeg, at der er frit valg på alle hylder, hvordan man vælger at dekorere sit øre i dag.

Øreringe med perler

Perler generelt er blevet vanvittig populært igen. Perler i øreringe er ingen undtagelse. Det er uanset om du er til den enkelte perleørestik, en ørehænger med en perle forneden, creoler kombineret med perler - enten på selve creolen eller som vedhæng. Perle med sølv eller guld. Ferskvandsperler og kulturperler. Farvede og hvide perler. Muligheder er uendelige. 

Diamant øreringe

De helt klassiske øreringe i guld eller hvidguld med smukke funklende diamanter. Om er til en lille og enkel diamantørering eller en større diamant, så er du kommet til helt rette sted. Og finder du ikke hvad søger her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Vores dygtige og faguddannet personale sidder klar til at hjælpe med ideer og vores dygtige guldsmede til at udføre dine drømmer. 

Ægte guld øreringe

Har du allergi overfor sølv eller nikkel, så er det en god ide at vælge øreringe i ægte guld. Her anbefaler vi altid øreringe i 14kt guld, da indholdet af guld er lidt over halvdelen og resten er sølv og messing, alt efter hvilken farve producenten ønsker guldet.

Vælger du alligevel 8 kt, så kan jeg oplyse dig at indholdet af guld er ca 1/3 del resten af legeringen er selvfølgelig igen sølv og messing. Da guldindholdet i 8 kt ikke er så stor, så kan du opleve at smykkerne bliver mørkere med tiden, da sølv og messingen oxsiderer med luften, syre fra din krop, parfume og så videre.

Her på Perlens webshop er der mange forskellige typer og mærker at vælge imellem, lige fra design, materialer eller størrelsen på øreringene.

Brands jeg gerne vil nævne:

Rabinovich øreringe

Med deres meget smukke, organiske designs, fremstillet i ægte sølv eller guld, hvor de næsten altid har valgt at bruge ægte smykkesten.Rabinovich øreringeØreringe fra Rabinovichhenvender sig til den modne kvinde, der ønsker at skille sig lidt ud fra mængden og være sig selv.

Med Rabinovich får du et smykke som er en anelse anderledes end de vi kender, lidt mere råt og ofte med en oxideret overflade.

Disse øreringe er også gerne besat med ægte sten og perler.

Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery sølv øreringe eller forgyldte øreringe til helt fantastiske priser og meget enkle designs falder næsten altid i god jord.

Nu er der også kommet de meget moderne øreringe fra Nordahl med store barokke perler og en ikke mindst de meget moderne kædeøreringe med små kugler på i forskellige materialer.

Med Nordahl er du sikker på altid at følge den sidste smykkemode, da de altid følger moden meget nøje.

De er en oplagt gaveide.

Nordahl Jewellery har et stort udvalg af hjerter, fjer, firkløvere og stjerner i mange forskellige størrelser.

Jeg vil mene, at disse øreringe er til det unge publikum, som teenagere, studenter og konfirmander, som elsker at have lidt forskelligt at skifte imellem, så det passer til dagens tøjvalg og måske også dagens stil.

I den alder skifter looket fra dag til dag - sådan husker jeg det i hvert fald selv fra dengang jeg var teenager :0)

 

Så kan du ”smykke dig smuk” med dine nye smykker.

Huller i ørerne

Har du ikke huller i ørerne, så kig ind i butikken. Perlen-teamet skyder nemt og hurtigt nogle flotte huller i dine ører med titanium fra Blomdahl. Vi anbefaler, at du bærer disse i 4-6 uger mens øret heler op.

Herefter kan du frit vælge andre efter din smag. Vær altid varsom med at bruge uægte smykker i ørerne.

 

Vi bestræber os altid på at sende din ordre ud dagen efter du har lagt din bestilling og sender gratis med GLS ved køb over 500,-.