Øreringe

Øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer, størrelser og designs. Øreringe i sølv eller guld til smukke kvinder, unge damer og yndige piger.

Vælg mellem et utal af forskellige designs og kendte smykke brands og smyk dig eller en veninde smuk med nye smykker.

Læs mere
Vis flere produkter

Øreringe til kvinder

Hos Perlen finder du et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer og designs til smukke kvinder.

Lidt pynt i ørerne tiltrækker altid øjet og skaber opmærksomhed, på den måde er det aldrig svært at give sit outfit et ekstra lille pift med et par smukke øreringe i sølv eller guld.

Øreringe har været brugt siden oldtiden, for også dengang smykkede menneskene sig og viste deres sociale status gennem eksempelvis smukke øreringe eller anden beklædning.

Det gælder stadig den dag i dag, måske ikke så meget for at vise sin rang og status i samfundet, men mere hvilken type person, man er. Men ja, selvfølgelig er det stadig et statussymbol at bære nogle kæmpe store diamant øreringe, som glimter af luksus og klasse.
Desværre er der meget langt imellem at vi sælger nogle store diamanter, det kunne ellers være lækkert.

Øreringe guld

Og så er der selvfølgelig alle de mange standard øreringe, som ikke rigtig kommer fra noget bestemt eller kendt mærke.
Min liste bliver alt, alt for lang, hvis alle skal med.

Her er sølv og guld lige fra de meget enkle og klassiske med små perler eller diamanter til de sjovere med masser af flotte farver. Øreringe, som hænger ned fra øret og bevæger sig i din rytme, når du går. Ørestikker fyldt med zirkoniaer eller diamanter, som glimter i solens stråler eller månens skær.

Rå øresmykker i sort oxideret sølv med en mat eller filet overflade og selvfølgelig små enkle til børn.
Hos Perlenodense.dk er du sikker på at finde lige præcis dem, som passer til dig.
Vi har et endog meget stort udvalg af øreringe og ørestikker, der følger tidens trends og seneste mode.
 
Vi bestræber os på at sende din ordre ud dagen efter du har lagt din bestilling og sender med GLS ved køb over 400,-. Så kan du ”smykke dig smuk” med dine nye smykker.

Runde guld øreringe

Som tiden går kommer de gamle tendenser tilbage igen. Det er sjovt at se hvordan runde øreringe også kaldet creoler har vundet deres indpas i ørerne igen. Det er blevet meget moderne at bære flere øreringe over hinanden i det samme øre.

Her vælger mange at bruge de runde øreringe, men også bitte små ørestikker bliver brugt. Faktisk tænker jeg, at der er frit valg på alle hylder, hvordan man vælger at dekorere sit øre i dag.

Ørestikker

Øreringe, ørestikker, creoler, hængeøreringe, piercing smykker, ringe. Kært barn har mange navne og sådan er det også for smykker til at sætte i øret.

I dag er det meget populært at have flere ørestikker i det samme øre, hvor man blander lidt forskelligt godt op af øret.

Ægte guld øreringe

Har du allergi overfor sølv eller nikkel, så er det en god ide at vælge øreringe i ægte guld. Her anbefaler vi altid øreringe i 14kt guld, da indholdet af guld er lidt over halvdelen og resten er sølv og messing, alt efter hvilken farve producenten ønsker guldet.

Vælger du alligevel 8 kt, så kan jeg oplyse dig at indholdet af guld er ca 1/3 del resten af legeringen er selvfølgelig igen sølv og messing. Da guldindholdet i 8 kt ikke er så stor, så kan du opleve at smykkerne bliver mørkere med tiden, da sølv og messingen oxsiderer med luften, syre fra din krop, parfume og så videre.

Her på Perlens webshop er der mange forskellige typer og mærker at vælge imellem, lige fra design, materialer eller størrelsen på øreringene.

Brands jeg gerne vil nævne:

Rabinovich øreringe

Med deres meget smukke, organiske designs, fremstillet i ægte sølv eller guld, hvor de næsten altid har valgt at bruge ægte smykkesten. Øreringe fra Rabinovich henvender sig til den modne kvinde, der ønsker at skille sig lidt ud fra mængden og være sig selv. Med Rabinovich får du et smykke som er en anelse anderledes end de vi kender, lidt mere råt og ofte med en oxideret overflade. Disse øreringe er også gerne besat med ægte sten og perler.

Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery sølv øreringe eller forgyldte øreringe til helt fantastiske priser og meget enkle designs falder næsten altid i god jord.Nu er der også kommet de meget moderne øreringe fra Nordahl med store barokke perler og en ikke mindst de meget moderne kædeøreringe med små kugler på i forskellige materialer. Med Nordahl er du sikker på altid at følge den sidste smykkemode, da de altid følger moden meget nøje.

De er en oplagt gaveide.

Nordahl Jewellery har et stort udvalg af hjerter, fjer, firkløvere og stjerner i mange forskellige størrelser. Jeg vil mene, at disse øreringe er til det unge publikum, som teenagere, studenter og konfirmander, som elsker at have lidt forskelligt at skifte imellem, så det passer til dagens tøjvalg og måske også dagens stil.
I den alder skifter looket fra dag til dag - sådan husker jeg det i hvert fald selv fra dengang jeg var teenager :0)

Marguerit øreringe

Man må nok sige, at margueritte-smykker er kommet for at blive.
Deres tidløse design hjulpet på vej med de gode historier om dronning Ingrid, der fik foræret en marguerit broche med 238 brillanter og 444 rosensten til sit bryllup og vores egen Dronning Margrethe, der har båret margueritten som et af hendes yndlingssmykker.

Margueritter bliver nu fremstillet i mange forskellige størrelser og ikke mindst farver, så der er en marguerit, der passer lige netop til dig, uanset køn, nahhhh, nok ikke lige køn, men i hvert fald uanset alder, højde og drøjde. Se alle de forskellige marguerit øreringe lige her og lad dig inspirere til dit nye smykke.

Sif Jakobs ørering

De meget moderne smykker fra Sif Jakobs sætter let kulør på hverdagen, og med dem i ørene indleder du nemt en lille samtale om øreringe, farver, vind og vejr.
Det er en fordel, især hvis du har det lige som mig, og har det lidt svært ved at small talke til parties, så er det altid godt at have nogle anderledes øreringe i. Så er outrerede øreringe et let samtaleemne, som ligger lige til højrebenet, og hvorfor så ikke gribe det?
Sif Jakobs findes i mange forskellige superflotte designs og forskellige farver. Selv har jeg Ellera øreringe, som jeg bruger i mit andet hul i øret.
 

Huller i ørerne

Har du ikke huller i ørerne, så kig ind i butikken. Perlen-teamet skyder nemt og hurtigt nogle flotte huller i dine ører med titanium fra Blomdahl. Vi anbefaler, at du bærer disse i 4-6 uger mens øret heler op. Herefter kan du frit vælge andre efter din smag. Vær altid varsom med at bruge uægte smykker i ørerne.