Øreringe

Øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer, størrelser og designs. Øreringe i sølv eller guld til smukke kvinder, unge damer og yndige piger.

Vælg mellem et utal af forskellige designs og kendte smykke brands og smyk dig eller en veninde smuk med nye smykker.

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pernille Corydon øreringe

Skal du have et par nye øreringe til dig selv eller til en gave?


Så vil jeg varmt anbefale de meget moderne øreringe fra Pernille Corydon. Hun har med sit fantastiske design formået at ramme den helt store aldersgruppe, lige fra de yngste piger til voksne kvinder.


Specielt den sidste kollektion er der blevet taget meget godt imod. Kollektionen er inspireret af havet og små fine blomster. Du finder blandt andet vedhæng, som nærmest er naturtro blåmusling skaller med matchende øreringe og armbånd. Eller de små fine blomster, der kommer som de fineste små ørestikker eller en smuk svungen ring med blomster på toppen.


Prisen på Pernille Corydon smykker er meget fordelagtig, hvor alle kan være med, når de ønsker et smukt smykke fra hendes hånd.


Søger du Pernille Corydon øreringe i sølv, er du landet det helt rigtige sted. Disse øreringe er meget oppe i tiden på grund af deres flotte farve og kombinationen af sølv med hvide perler gør at det bare bliver smukt.

Pernille Corydon øreringe
Perlen

Sif Jakobs øreringe

Skal du til fest eller søger du en gave til en veninde og du har tænkt, at det skulle være et par lækre øreringe?


Så skal du helt sikkert kigge på øreringene fra Sif Jakobs. De spænder meget bredt med deres fantastiske design. Fra meget små enkle creoler uden sten, til store øreringe pyntet med farverige sten på hele overfladen.


Sif Jakobs har helt sikkert et par øreringe, der falder lige i din smag, da de altid følger den sidste mode indenfor smykker til kvinder.


Alle smykker er fremstillet i ægte 925 sterling sølv eller i forgyldt sølv.


Pynt dig smuk med Sif Jakobs og gå livet i møde med ører der funkler af lækkert design.

Sif Jakobs øreringe
Perlen

Øreringe sølv

Hos Perlen har vi utroligt mange øreringe at vælge imellem i mange forskellige materialer og designs.


Er du til de sorte og rå øreringe, det mere blanke funklende fyldt med sten eller måske øreringe med smukke emalje farver?

Så har vi nærmest helt sikkert et par ørestikker, der passer lige præcis til dig.


Har du svært ved at vælge din stil, er der også mulighed for at blande lidt, hvis du har flere huller i det samme øre. Måske med lidt forskellige farver, utraditionelle designs eller hvis du har mange huller i det samme øre, kan du skrive et ord med bogstav øreringe.


Derfor søger du sølv øreringe, så er du havnet det helt rigtige sted. Er der noget du er i tvivl om, så skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Vores veluddannede personale står altid klar til at hjælpe dig med selv det mindste spørgsmål.


Perlen

Creoler

Creoler - Ringe til ørerne, kært barn har mange navne, men en ting er sikkert og det er, at creoler virkelig har vundet sit indpas i smykkerverdenen og er blevet vildt moderne til kvinder i alle aldre.


Måske du allerede har bemærket det?


Der er mange der er begyndt at sætte flere øreringe i det samme øre, hvor de blander lidt forskelligt design og gerne mærker. Nogle vælger at have den samme creol under hinanden, men i forskellige størrelser. Andre igen vælger at have en creol i det første hul og pynte med små ørestikker i de næste.


Med denne mode er der intet du kan gøre forkert, da alt er tilladt og ser flot ud.


Creoler
Perlen

Pilgrim øreringe

I samme ombæring må vi ikke glemme alle de smarte øreringe fra Pilgrim, som gennem efterhånden mange år har fodret den danske befolkning med modesmykker til en gevaldig god pris.


Øreringene fra Pilgrim er er ikke fremstillet i sølv som nogle tror, de går faktisk under kategorien bijouteri, hvilket betyder at de ikke er fremstillet i ægte materialer som guld og sølv, men har fået en overflade behandling som for eksempel en forsølvning eller forgyldning.


Alle Pilgrim smykker er 100% nikkelfri efter den danske lovgivning.

Pilgrim øreringe

Øreringe til kvinder

Hos Perlen finder du et meget stort udvalg af øreringe og ørestikker i et utal af forskellige materialer og designs til smukke kvinder.

Lidt pynt i ørerne tiltrækker altid øjet og skaber opmærksomhed, på den måde er det aldrig svært at give sit outfit et ekstra lille pift med et par smukke øreringe i sølv eller guld.

Øreringe har været brugt siden oldtiden, for også dengang smykkede menneskene sig og viste deres sociale status gennem eksempelvis smukke øreringe eller anden beklædning.

Det gælder stadig den dag i dag, måske ikke så meget for at vise sin rang og status i samfundet, men mere hvilken type person, man er. Men ja, selvfølgelig er det stadig et statussymbol at bære nogle kæmpe store diamant øreringe, som glimter af luksus og klasse.
Desværre er der meget langt imellem at vi sælger nogle store diamanter, det kunne ellers være lækkert.

Øreringe guld

Og så er der selvfølgelig alle de mange standard øreringe, som ikke rigtig kommer fra noget bestemt eller kendt mærke.
Min liste bliver alt, alt for lang, hvis alle skal med.

Her er sølv og guld lige fra de meget enkle og klassiske med små perler eller diamanter til de sjovere med masser af flotte farver. Øreringe, som hænger ned fra øret og bevæger sig i din rytme, når du går. Ørestikker fyldt med zirkoniaer eller diamanter, som glimter i solens stråler eller månens skær.

Rå øresmykker i sort oxideret sølv med en mat eller filet overflade og selvfølgelig små enkle til børn.
Hos Perlenodense.dk er du sikker på at finde lige præcis dem, som passer til dig.
Vi har et endog meget stort udvalg af øreringe og ørestikker, der følger tidens trends og seneste mode.
 
Vi bestræber os på at sende din ordre ud dagen efter du har lagt din bestilling og sender med GLS ved køb over 400,-. Så kan du ”smykke dig smuk” med dine nye smykker.

Runde guld øreringe

Som tiden går kommer de gamle tendenser tilbage igen. Det er sjovt at se hvordan runde øreringe også kaldet creoler har vundet deres indpas i ørerne igen. Det er blevet meget moderne at bære flere øreringe over hinanden i det samme øre.

Her vælger mange at bruge de runde øreringe, men også bitte små ørestikker bliver brugt. Faktisk tænker jeg, at der er frit valg på alle hylder, hvordan man vælger at dekorere sit øre i dag.

Ørestikker

Øreringe, ørestikker, creoler, hængeøreringe, piercing smykker, ringe. Kært barn har mange navne og sådan er det også for smykker til at sætte i øret.

I dag er det meget populært at have flere ørestikker i det samme øre, hvor man blander lidt forskelligt godt op af øret.

Ægte guld øreringe

Har du allergi overfor sølv eller nikkel, så er det en god ide at vælge øreringe i ægte guld. Her anbefaler vi altid øreringe i 14kt guld, da indholdet af guld er lidt over halvdelen og resten er sølv og messing, alt efter hvilken farve producenten ønsker guldet.

Vælger du alligevel 8 kt, så kan jeg oplyse dig at indholdet af guld er ca 1/3 del resten af legeringen er selvfølgelig igen sølv og messing. Da guldindholdet i 8 kt ikke er så stor, så kan du opleve at smykkerne bliver mørkere med tiden, da sølv og messingen oxsiderer med luften, syre fra din krop, parfume og så videre.

Her på Perlens webshop er der mange forskellige typer og mærker at vælge imellem, lige fra design, materialer eller størrelsen på øreringene.

Brands jeg gerne vil nævne:

Rabinovich øreringe

Med deres meget smukke, organiske designs, fremstillet i ægte sølv eller guld, hvor de næsten altid har valgt at bruge ægte smykkesten. Øreringe fra Rabinovich henvender sig til den modne kvinde, der ønsker at skille sig lidt ud fra mængden og være sig selv. Med Rabinovich får du et smykke som er en anelse anderledes end de vi kender, lidt mere råt og ofte med en oxideret overflade. Disse øreringe er også gerne besat med ægte sten og perler.

Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery sølv øreringe eller forgyldte øreringe til helt fantastiske priser og meget enkle designs falder næsten altid i god jord.Nu er der også kommet de meget moderne øreringe fra Nordahl med store barokke perler og en ikke mindst de meget moderne kædeøreringe med små kugler på i forskellige materialer. Med Nordahl er du sikker på altid at følge den sidste smykkemode, da de altid følger moden meget nøje.

De er en oplagt gaveide.

Nordahl Jewellery har et stort udvalg af hjerter, fjer, firkløvere og stjerner i mange forskellige størrelser. Jeg vil mene, at disse øreringe er til det unge publikum, som teenagere, studenter og konfirmander, som elsker at have lidt forskelligt at skifte imellem, så det passer til dagens tøjvalg og måske også dagens stil.
I den alder skifter looket fra dag til dag - sådan husker jeg det i hvert fald selv fra dengang jeg var teenager :0)

Marguerit øreringe

Man må nok sige, at margueritte-smykker er kommet for at blive.
Deres tidløse design hjulpet på vej med de gode historier om dronning Ingrid, der fik foræret en marguerit broche med 238 brillanter og 444 rosensten til sit bryllup og vores egen Dronning Margrethe, der har båret margueritten som et af hendes yndlingssmykker.

Margueritter bliver nu fremstillet i mange forskellige størrelser og ikke mindst farver, så der er en marguerit, der passer lige netop til dig, uanset køn, nahhhh, nok ikke lige køn, men i hvert fald uanset alder, højde og drøjde. Se alle de forskellige marguerit øreringe lige her og lad dig inspirere til dit nye smykke.

Sif Jakobs ørering

De meget moderne smykker fra Sif Jakobs sætter let kulør på hverdagen, og med dem i ørene indleder du nemt en lille samtale om øreringe, farver, vind og vejr.
Det er en fordel, især hvis du har det lige som mig, og har det lidt svært ved at small talke til parties, så er det altid godt at have nogle anderledes øreringe i. Så er outrerede øreringe et let samtaleemne, som ligger lige til højrebenet, og hvorfor så ikke gribe det?
Sif Jakobs findes i mange forskellige superflotte designs og forskellige farver. Selv har jeg Ellera øreringe, som jeg bruger i mit andet hul i øret.
 

Huller i ørerne

Har du ikke huller i ørerne, så kig ind i butikken. Perlen-teamet skyder nemt og hurtigt nogle flotte huller i dine ører med titanium fra Blomdahl. Vi anbefaler, at du bærer disse i 4-6 uger mens øret heler op. Herefter kan du frit vælge andre efter din smag. Vær altid varsom med at bruge uægte smykker i ørerne.