Accessories

Læs mere
Perlen

Pico hår accessories

Som noget helt nyt her hos Perlen, kan du nu købe de fineste scrunchies og hårspænder fra Pico Copenhagen. 
De fuldender et outfit, næsten lige så meget som et smykke. Men også kun næsten. 

I den rette kombination af hårspænder, og måske et par fede øreringe kan du i hvert fald være sikker på at være med på højeste mode. 

Lige nu finder du et lille, men lækkert udvalg af hårklemmer, spænder og scrunchies - som de populære elastikker hedder - til overkommelige priser. Den perfekte gaveidé, værtindegave eller en ekstra lille selvforkælelse. 

Perlen

Hårklemmer

En hårklemme er en nem og simpel måde at style dit hår på - og helt perfekt til de dage hvor det skal gå lidt stærkt. Om du sætter alt håret op med klemmen, lidt af det eller styler den i siden, som også er blevet moderne nu, så gør det den bare noget ved dit outfit. Hårklemmerne fåes i mange farver og mønstre, med og uden sten.


Find din favorit - eller favoritter. De er nemlig så overkommelige i prisen, at det er okay at købe et par stykker, så du har en til enhver lejlighed. 

Perlen

Hårspænde

Ligesom hårklemmer er hårspænder en fantastisk accessoires. Særligt til dig med det tykke, fyldige hår, til dig med krøllerne, eller til dig der elsker at have dit hår opsat. Et fint lille spænde til at bryde det hele med. Forestil dig en smuk tyk fletning, hvor du pynter siden med et fint hårspænde. 


Om du er til dem med eller uden sten - rolige eller prangende farver, så er jeg sikker på du finder et der falder i din smag er på siden. 


Perlen

Hårelastik

Schruncies - mine favoritter! 


Store som små. Fantastiske hårelastikker i alverdens materialer, mønstre og farver. 

Om det det skal være det klassiske, rolige, de blomstrede, det vilde, det farverige - så kan du finde en schruncie der passer til dig. 

I stedet for de helt almindelige kedelige hårelastikker i sort eller brug, som desuden kan give hovedpine hvis den er for sram, eller elastikmærker i håret - så prøv med en schruncie. Den er både mere behagelig og MEGET smukkere! Den kan være en kæmpe del af dit outfit. Den kan pifte det kedelige outfit op, tilføje mere spræl eller lige matche skoene i farven.