JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Halskæder

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Halskæder

Hos Perlenodense finder du et stort og bredt udvalg af halskæder, og det ses på næsten alle kvinder i dag - og flere og flere mænd bruger også smykker. Du finder også halskæder til børn her på siden. 

Halskæder kommer i mange udgaver, og findes både i guld, sølv og med perler. Og i  forskellige længder - den mest almindelige halskædelængde til voksne er mellem 42 og 50 cm. Til børn er det 36-40 cm. og mænd er fra 50 cm. 

Det har aldrig været mere moderne at kombinere halskæder, og derfor kunne det være oplagt måske at have en i 40 cm, en i 45 cm og en i 50 cm.?

Jeg bruger altid 3 halskæder selv - 1 helt plain, 1 med små perler hele vejen rundt og en tredje med et lille vedhæng i. Jeg synes det giver et personligt look, samtidig med at det er SÅ hot lige nu! 

Perlen

Guld halskæde dame

Aldrig har det været så moderne, som det er i dag at bære guld smykker.

Den varme farve har virkelig fundet sit indtog, specielt blandt de unge piger, hvor vi mærker at smykker er kommet for at blive. De har taget konceptet til sig, hvor de bærer flere kæder i guld på den samme tid, dette gerne i flere forskellige længder, så det syner af mere. Flere vælger også at kombinere det med guld øreringe og nogle guld ringe på fingrene. Personligt synes jeg, at det er meget flot, da jeg bare elsker den guld farve guld har.


Søger du den perfekte kæde og den må gerne være simpel, men der skal samtidig ske lidt, så tag et kig på Singapore kæden i guld. Det er en virkelig smuk type af kæde, som har været fremme i mange år og som drejer sig smukt om sig selv, når du bærer den. Og ja, jeg ved godt at billedet ikke er det bedste, her må du sætte din lid til mig, som efterhånden har kigget på smykker i alt for mange år.

Perlen

Halskæde med bogstav

Søger du det perfekte smykke bestående af en halskæde?

Så er du kommet til det rette sted, da jeg tror du skal lede længe for at finde en web shop, der har så stort et udvalg som vi har her hos Perlen. Udover de mange enkelte kæder i sølv, så har vi også rigtig mange halskæder med et lille fint vedhæng, som hænger smukt på kæden.


Desuden så bugner shoppen med kendte danske smykke designere, der formår at omsætte deres ideer og kreative evner ned i et perfekt smykke, som du kan blive glad for i mange år fremover. Her vil jeg gerne anbefale mærker som Pernille Corydon, Sig Jakobs, Spirit Icons og ikke mindst det nye danske mærke Pico, som er gået rent ind hos de unge piger.


En halskæde er ikke bare en kæde, som nogle måske ville tænke. Det er et smykke, der er med til at vise hvem du er. Alt efter hvilken type du vælger, så kan den udstråle alt lige fra det meget klassiske over i det rå look.

Halskæde med bogstav
Perlen

Halskæder til mænd

Smykker til mænd er efterhånden blevet rigtig populært. Det gælder både øreringe, armbånd, ringe og i særdeleshed halskæder.


Halskæder til mænd fåes i mange udgaver, både med og uden vedhæng. 

Guld halskæder, sølv halskæder, oxyderet halskæder og læder halskæder - ja, der er altså lidt for en hver smag. 

Noget af det vi sælger mest af til mænd er Panser halskæder i sølv og guld - her har populære Pernille Corydon være hurtig, og udviklet en unisex serie der hedder Edge By Corydon - hvor du blandt andet finder panser halskæde og armbånd i to tykkelse, kaldet hhv. Solid og Rock Solid. I samme serie finder du også halskæder med pladevedhæng, hvorpå der er plads til at få graveret i. 

Skal det være mere råt, vil jeg slå et slag for Son Of Noa og Guld & Sølv Design, som begge har lavet smykker med lidt mere rå kant til mænd. 

Perlen

Livets træ halskæde

Der findes uendelig mange halskæder til kvinder, i alle former, farver og materialer. Uanset om du er til guld, sølv, perler, med og uden sten, farver, klassisk, plain eller overdådigt, så har vi her hos Perlen et kæmpe udvalg af halskæder til kvinder. 

De mest populære brands lige nu hvad angår halskæder, må helt sikkert være Pernille Corydon, Sif jakobs og Spirit Icons.


Daylight halskæden fra førstnævnte brand er og bliver bare en bestseller. Det gælder i både sølv og forgyldt sølv, og både i den store og lille udgave. 


Er du i tvivl om, hvilken halskæde du skal vælge, så kan jeg varmt anbefale smykkerne med livets træ, som du finder lige her.

Livets træ halskæde
Perlen

Pernille Corydon halskæde

Søger du en ny halskæde og du er lidt i tvivl om, hvilken du skal vælge?


Du vil gerne have en kæde, der er forholdsvis stilren, af god kvalitet og ikke mindst moderne. Så skal du tage et kig forbi halskæderne fra Pernille Corydon. Her finder du det hele på en og samme tid og så endda til nogle rigtig gode priser.


Det er virkelig længe siden, at der er kommet et forholdsvis nyt smykkemærke på markedet, der har taget den danske befolkning med storm, som Pernille Corydon har formået det. Hun forstår virkelig at sætte fingeren på pulsen og ikke blive grebet af en stemning, samtidig med at hun designer en ny og enkel kollektion ud fra hendes egne tanker.


Specielt den sidste kollektion inviterer på en rejse ned til vandet med dens smukke musling inspirerede smykker til både ørerne og halsen. Se også de nye kæder med et væld af små perler på kæden og med tilhørende ørehængere.

Pernille Corydon halskæde

Guld halskæder

Hos Perlen fører vi et meget bredt udvalg af halskæder og vedhæng til stort set alle typer kvinder lige fra det meget feminine look til det mere rå og vovede. Så hvis du er på udkig efter et vedhæng eller en halskæde, er du landet i den helt perfekte online-shop.

Sølv halskæder

I denne kategori vil jeg fremhæve halskæderne med vedhæng fra Enamel alle fremstillet i 925 sterling sølv med smukke emalje farver, smykker som altid følger den sidste mode og med deres meget fine tynde og enkle design rammer de helt plet.

Også halskæder fra Sif Jakobs er meget enkle i deres udtryk. De er fremstillet i sterling sølv, her er der en anelse flere zirkonia strøet ud over vedhænget, så de får et ekstra pift og de kommer til at glimte flot i solens stråler. Med dette danske mærke, kan du være sikker på at du får et smykke, som følger tiden trends indenfor smykker.
Som noget nyt fra Christina Watches  vil jeg nævne de nye smarte smykker alle i sølv eller forgyldt sølv med ægte topaser og fremstillet i et virkelig lækkert design. Her må jeg frem hæve deres bedst sælgende kæde, som er med livets træ i midten hvori den er dekoreret med ægte topaser hele vejen rundt i kanten af smykket.

Lige nu sparer du 15% på alle Christina smykker.

Halskæde med sten

Det sidste nye hit indenfor smykkemoden er at bære hele jordkloden, verdenen, jorden, rundt om sin hals som et rundt og fladt vedhæng i en fin kæde. Her kan jeg nævne mærket Joanli Norsom med deres "jord" er meget populær, den er fremstillet i sølv, sølv forgyldt eller rosaforgyldt og pyntet med mange små zirkonia på de forskellige kontinenter. Så er det egentlig bare at vælge farven og størrelsen på sin nye moder jord halskæde.
Siden jeg har skrevet dette, må man sige der er kommet mange flere til.

Som smykket fra Christina Smykker med en meget smuk og detaljeret livets træ halskæde. Den er røget lige ind på bestseller listen. Det lidt specielle ved denne er, at den kommer med lab-grown diamanter, som godt nok er "ægte" diamanter, de er dog ikke fundet ude i naturen, som de traditionelle diamanter er. Derved er prisen på dem også merkant lavere, og de skinner lige så smukt som en "rigtig" diamant.

Til tider faktisk endnu mere......

Du finder det store udvalg fra Julie Sandlau lige her og giv dig endelig god tid, da der er så meget smukt at vælge imellem.

Alle disse designs er virkelig meget populære i øjeblikket.

Der er også sølvsmykkerne fra Nordahl Jewellery, hvor der hele tiden kommer nyheder til, nye designs, og det følger vi selvfølgelig tæt. Så tag løbende et kig på vore Perlen-sider, hvis du vil kende til de sidste nye trends.

Og ikke nok med det, vi har også meget gode og fair priser.

Rå og vovede halskæder til kvinden, som tør!

Er du træt af alt det blanke sølv med zirkonia, der skinner, så skal du tjekke de meget lækre vedhæng fra By Birdie ud.
Her er der tale om en rå stil, som man sjældent ser andre steder. Alle smykker er fremstillet i oxideret sølv, shinet op og pyntet med guld på den helt rigtige måde, og bagefter er der, med rund hånd, drysset champagnefarvede diamanter ud over smykket, som noget nyt er By Birdie også begyndt at bruge store rådiamanter i deres smykker.

Et andet brand, som også godt kan tåle at blive kigget lidt nærmere på i denne kategori, er Waxing Poetic, der er lidt mindre rå i udtrykket end By Birdie, men stadig med et tvist af noget lidt anderledes end alt det fine. Det er et helt bevidst valg, siger de to kvinder, der står bag mærket. Smykkerne fra Waxing Poetic er fremstillet i sterling sølv med messing og nogle af dem er pyntet med små hvide sten.
Med smykkerne fra Waxing Poetic kan man altid finde en god gave at forære væk, da de har et kæmpe udvalg af forskellige smukt udformede smykker med heste, elefanter, kager, guitarer, smukke kors og så meget mere. De er helt klart et kig værd, hvis du ønsker noget som som er ud over det sædvanlige.

Populære halskæder

Er du mere til guld, så har vi også hundredvis af forskellige guldhalskæder og guldvedhæng i alle prisklasser og kategorier.
Og gæt så lige, hvad vores bestseller er?
Rigtigt. Det er guldhjerter med halskæder og det ses da også her på siden.

Vi har også et meget stort udvalg af små og store hjertevedhæng i guld med eller uden zirkonia, andre er også populære, så tag et kig på Per Borups smykker, det er dansk design og kvalitet i særklasse.

Ønsker du et smykke som ikke alle har, så kig ind på smykker fra vores eget guldsmed værksted i Odense, her finder du et udvalg af unika halskæder, hvor der kun er fremstillet en af hver.

Velkommen hos perlenodense.dk og bliv overrasket over, hvor mange lækre smykker, halskæder med vedhæng, vi har i shoppen.
 
Et lille fint hjerte-vedhæng, et smukt blomster-vedhæng, en fin medaljon, et perlevedhæng, bogstav smykker eller vil du smykke dig med et marguerit smykke, så er du kommet til den helt rigtig side.

God fornøjelse med at gå på indkøb med musen blandt de mange designs fremstillet i sølv, forgyldt sølv og guld, men også emalje-smykker, som igen er er oppe i tiden.