Halskæde & Vedhæng

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pernille Corydon halskæde

Søger du en ny halskæde og du er lidt i tvivl om, hvilken du skal vælge?


Du vil gerne have en kæde, der er forholdsvis stilren, af god kvalitet og ikke mindst moderne. Så skal du tage et kig forbi halskæderne fra Pernille Corydon. Her finder du det hele på en og samme tid og så endda til nogle rigtig gode priser.


Specielt den sidste kollektion inviterer på en rejse ned til vandet med dens smukke musling inspirerede smykker til både ørerne og halsen.

Pernille Corydon halskæde

Halskæde i guld eller sølv

Hos Perlen fører vi et meget bredt udvalg af halskæder og vedhæng til stort set alle typer kvinder lige fra det meget feminine look til det mere rå og vovede. Så hvis du er på udkig efter et vedhæng eller en halskæde, er du landet i den helt perfekte online-shop.

Feminine og klassiske halskæder

I denne kategori vil jeg fremhæve halskæderne med vedhæng fra Enamel alle fremstillet i 925 sterling sølv med smukke emalje farver, smykker som altid følger den sidste mode og med deres meget fine tynde og enkle design rammer de helt plet.

Også halskæder fra Sif Jakobs er meget enkle i deres udtryk. De er fremstillet i sterling sølv, her er der en anelse flere zirkonia strøet ud over vedhænget, så de får et ekstra pift og de kommer til at glimte flot i solens stråler.
Som noget nyt fra Christina Watches  vil jeg nævne de nye smarte smykker alle i sølv eller forgyldt sølv med ægte topaser og fremstillet i et virkelig lækkert design.

Lige nu sparer du 15% på alle Christina smykker.

Moderne halskæde til en god pris

Det sidste nye hit indenfor smykkemoden er at bære hele jordkloden, verdenen, jorden, rundt om sin hals som et rundt og fladt vedhæng i en fin halskæde. Her kan jeg nævne mærket Joanli Norsom med deres "jord" er meget populær, den er fremstillet i sølv, sølv forgyldt eller rosaforgyldt og pyntet med mange små zirkonia på de forskellige kontinenter. Så er det egentlig bare at vælge farven og størrelsen på sin nye moder jord halskæde.
Siden jeg har skrevet dette, må man sige der er kommet mange flere til.

Som smykket fra Christina Smykker med en meget smuk og detaljeret livets træ halskæde. Den er røget lige ind på bestseller listen. Det lidt specielle ved denne er, at den kommer med lab-grown diamanter, som godt nok er "ægte" diamanter, de er dog ikke fundet ude i naturen, som de traditionelle diamanter er. Derved er prisen på dem også merkant lavere, og de skinner lige så smukt som en "rigtig" diamant.

Til tider faktisk endnu mere......

Du finder det store udvalg fra Julie Sandlau lige her og giv dig endelig god tid, da der er så meget smukt at vælge imellem.

Alle disse designs er virkelig meget populære i øjeblikket.

Der er også sølvsmykkerne fra Nordahl Jewellery, hvor der hele tiden kommer nyheder til, nye designs, og det følger vi tæt. Så tag løbende et kig på vore Perlen-sider, hvis du vil kende til de sidste nye trends.

Og ikke nok med det, vi har også meget gode og fair priser.

Rå og vovede halskæder til kvinden, som tør!

Er du træt af alt det blanke sølv med zirkonia, der skinner, så skal du tjekke de meget lækre vedhæng fra By Birdie ud.
Her er der tale om en rå stil, som man sjældent ser andre steder. Alle smykker er fremstillet i oxideret sølv, shinet op og pyntet med guld på den helt rigtige måde, og bagefter er der, med rund hånd, drysset champagnefarvede diamanter ud over smykket, som noget nyt er By Birdie også begyndt at bruge store rådiamanter i deres smykker.

Et andet brand, som også godt kan tåle at blive kigget lidt nærmere på i denne kategori, er Waxing Poetic, der er lidt mindre rå i udtrykket end By Birdie, men stadig med et tvist af noget lidt anderledes end alt det fine. Det er et helt bevidst valg, siger de to kvinder, der står bag mærket. Smykkerne fra Waxing Poetic er fremstillet i sterling sølv med messing og nogle af dem er pyntet med små hvide sten.
Med smykkerne fra Waxing Poetic kan man altid finde en god gave at forære væk, da de har et kæmpe udvalg af forskellige smukt udformede smykker med heste, elefanter, kager, guitarer, smukke kors og så meget mere. De er helt klart et kig værd, hvis du ønsker noget som som er ud over det sædvanlige.

Guldhalskæder og guldvedhæng smykker

Er du mere til guld, så har vi også hundredvis af forskellige guldhalskæder og guldvedhæng i alle prisklasser og kategorier.
Og gæt så lige, hvad vores bestseller er?
Rigtigt. Det er guldhjerter med halskæder, og det ses da også her på siden.

Vi har også et meget stort udvalg af små og store hjertevedhæng i guld med eller uden zirkonia andre er også populære, så tag et kig på Per Borups smykker, det er dansk design og kvalitet i særklasse.

Ønsker du et smykke som ikke alle har, så kig ind på smykker fra vores eget guldsmed værksted i Odense, her finder du et udvalg af unika halskæder, hvor der kun er fremstillet en af hver.
Velkommen hos perlenodense.dk, og bliv overrasket over, hvor mange lækre smykker, halskæder med vedhæng, vi har i shoppen. 
Et lille fint hjerte-vedhæng, et smukt blomster-vedhæng, en fin medaljon, et perlevedhæng, bogstav smykker eller vil du smykke dig med et marguerit smykke, så er du kommet til den helt rigtig side.

God fornøjelse med at gå på indkøb med musen blandt de mange designs fremstillet i sølv, forgyldt sølv og guld, men også emalje-smykker, som igen er er oppe i tiden.