Dåbsgaver

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Dåbsgave

Sparegrise - Smykkeskrin - Børnebestik - Dåbsrør - Fotoalbum


Står du og skal til barnedåb eller en navngivningsfest og ikke ved, hvad du skal give i gave?
Så klik ind i vores webshop.

De bedste dåbsgaver på nettet finder du lige her. Skal du til barnedåb eller navngivningsfest og ikke ved, hvad du skal give i gave, så kan jeg helt sikkert hjælpe dig. Dåbsgaven vil være et minde for resten af livet.

Her er hjælp at hente når du søger den perfekte dåbsgave til ham eller hende. Perlenodense har mange oplagte gaveideer til denne helt særlige anledning, som det er, når et nyt lille menneske får sit navn.

Noget af det mest populære lige nu er sparegrisen og det trods kreditkort, mobilpay og pengeoverførsler, som har sat kontanterne helt ud på en sidelinjen.

Sparegrise fremstilles både i forsølvet eller fortinnet, den fortinnede udgave har den fordel, at den ikke løber an, og derfor ikke skal pudses. Til gengæld er den lidt mere grå i farven.

Husk altid at lægge en lille mønt, eller en seddel i sparebøssen inden du forærer den bort, ellers holder den ikke på pengene.

Perlen

Barnedåbsgave

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave til dåben eller navngivningen af den lille ny.


Vi ønsker alle at komme med noget særligt, noget mindeværdigt - noget den lille dreng eller pige måske kan have med sig ind i det voksne liv.

Det forsøger vi meget ihærdigt at imødekomme med vores store udvalg af dåbsgaver til begge køn.


Her kan du svælge mellem sparegrise, børnebestik med figurer på, små æsker til min første tand eller hårlok. Ønsker du at gøre det en anelse mere personligt, så er der også mulighed for at få gaven graveret ved bestilling.


Så skal du fejre den første store dag for en lille dreng eller pige, så kan du sikkert finde den perfekte barnedåbsgave her hos Perlen.

Dåbsgaven - du aldrig vil glemme

Dåbsgave til drenge

Der er efterhånden kommet rigtig mange smarte dåbsgaver til drenge, især synes jeg, at sparegrise som traktorer, brandbiler og bamser er et godt gavevalg.
Men også bestik med Rasmus Klump og forskellige eventyr er in for tiden og bordflag til at tage frem hver gang der en en anledning til det.

Dåbsgave til piger

Til pigerne er der jo bare så mange små søde dåbsgaver og det er lige fra de sødeste hjerte sparegrise og prinsesse sparebøsser til bestik med Disney figurer. Den mest efterspurgte sparebøsse hos os er kareten, den er også virkelig fin med de små femine detaljer og hjul som kan dreje rundt. Denne fåes enten i fortinnet eller forsølvet materiale, så er det blot et spørgsmål om man gider at pudse den, efter at der har været fingre på.

Eller måske et lille smykkeskrin til dine allerførste smykker ville være en god gaveide, her er der det fineste lille skrin som er hjerteformet og pyntet med små krystaller, som gør den enhver prinsesse værdig.
Smykker er heller ikke noget dårligt valg til en lille pige, som skal døbes og vil herefter have et smukt minde, som også ofte bliver båret på et senere tidspunkt og gerne ved konfirmationen. Vi har også et meget stort udvalg af små fine armbånd med hjerter eller sommefugle.

Nogle af dem er pyntet med det smukkeste emalje arbejde i sarte lyse farver som også kan justeres i størrelsen, så man kan bruge dem over en længere årrække.

Ikke mindst Dagmarkorset er meget brugt som gave til barnedåben, de kommer i mange forskellige varianter og i forskellige materialer.

Gave til børn

Her er klassisk dåbsrør til 400 kr i fortinnet eller forsølvet materiale. Et dåbsrør er en sød måde at opvare ens dåbattest på og muligvis er det med til at attesten ikke bliver væk.På røret er der mulighed for at få graveret et minde. Det kunne være navnet på barnet der skulle stå eller for eksempel kirkens navn, dåbsdag, fødselsdag.

Tand & hårlok sæt til 325 kr. Den sødeste lille gave.
Her kan forældre gemme barnets aller første lille hårlok og aller første tand. Det er da et dejligt minde at have.

H.C.Andersen eventyr bestik til 350 kr. 
En dag skal barnet lære at spise med bestik - og hvad er sødere end deres helt eget sæt?
Dette med små eventyr på kan være med til at fortælle historier omkring bordet. Det kunne også være et sæt med små, søde kæledyr?

Måske skal det hellere være med bamser, disney fingurer, hjerter eller noget helt andet?  Mulighederne er mange og priserne ligger fra 240 kr.

Gaven kunne også være den helt klassiske sparegris.
Sparegrisen fåes i mange forskellige motiver til både drenge og piger og de fleste fåes i en fortinnet og en forsølvet udgave. Det er altså en hyggelig måde, særligt for de små børn, at spare penge op på.

Herunder har vi samlet et udpluk af gode, klassiske barnedåbsgaver.

Tin eller sølvplet - hvad skal jeg vælge?

Den forsølvede model løber an og skal pudses, men hvor ofte? Det spørgsmål har jeg svaret på utallige gange.

Det kommer an på så meget, men er især afhængig af, hvor i hjemmet, den står. Bliver den jævligt åbnet eller pillet ved, sættes der fingre på, og de aftryk løber hurtigt an. Står den et sted med mados eller fugt fra for eksempel et badeværelse, går det også hurtigere så en sikker og tør plads i glasvitrinen eller glasskabet langt bedre. 

Den fortinnede model skal stort set aldrig pudses, kun tørres af når den er støvet.

Få ved samme lejlighed din gave graveret hos os. Se her