Siersbøl

Perlen
Vis flere produkter

Smykker fra Siersbøl

Siersbøl er et meget gammelt firma, som solgte rigtig mange smykker til danskerne for et par årtier siden. Har vi for eksempel i dag en kunde, der kommer ind med sit gamle guld og vil sælge det, kan vi næsten være sikre på at der ligger et ældre Siersbøl smykke iblandt.

I dag er firmaet blevet opkøbt af Nordahl Andersen, som langsomt breder sig ud over det danske land og videre ud i det store udland. Blandt andet haer Nordahl stor fremgang i Tyskland, hvor der er taget meget godt imod deres designs fra flere af deres mærker. Blandt andet Joanli Nor, som lige nu er deres bedst solgte mærke. Vi kan hos os specielt mærke, at der er stor efterspørgsel på smykker til mænd fra Son of Noa.

Siersbøl klassiske smykker

Siersbøl har et meget stort udvalg af klassiske smykker både i guld og sølv med hvide zirkonia. Her finder du et stort udvalg af øreringe, ringe og armbånd som nærmest passer til enhver smag. Søger du en gave til en du holder af, eller står du og mangler en lille ting til dig selv som du kan smykke dig selv med, så er Siersbøl smykker et godt bud.

Tjek også de meget klassiske smykker ud fra Lund Copenhagen, som fremstiller smykker i den lækre gamle stil som vi kender fra vores mødre og bedstemødre. Blandt andet har Lund Copenhagen den velkendte mormor ring med store ægte sten, som igen hitter blandt de unge.

Navnestempel

Navnestemplet på Sierbøl er HS og i 8 karat HS HS
HS = Herman Siersbøl

Faktisk så skal alle smykkefirmaer have deres eget stempel, så man altid kan slå op hvor smykket kommer fra.