Joanli Nor

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Joanli Nor ring

Joanli Nor er også kendt for en lang række ringe til unge damer og smukke kvinder, udført i et elegant design.


Blandt andet er de hoppet med på bølgen med de multifarvede sten i deres ringe. Her finder du farver hvid, rød, blå og grøn som er isat i et smukt mønster. Du finder også klassiske ringe med hvide zirkonia, som bare passer til alt.


Med dette danske smykkebrand får du lige hvad hjertet begærer. Om det er øreringe, creoler eller halskæder, så er de altid med på den sidste mode og fører et bredt udvalg af smykker, der passer til kvinder i alle aldre.


Fælles for alle smykker fra Joanli Nor er deres gode priser og høje kvalitet.

Joanli Nor ringe
Perlen

Joanli Nor øreringe

Søger du et par lækre små øreringe, som glimter smukt i solen?

Et par øreringe hvor du ved at kvaliteten er i top og at de passer perfekt ind i modebilledet? Ja, så er øreringe fra Joanli Nor et rigtig godt bud på dine kommende smykker.


De har et meget bredt udvalg af ørestikker og creoler, der er fremstillet i de bedste materialer som sølv og forgyldt sølv pyntet med funklende hvide zirkonia.


Blandt andet er der i deres sidste kollektion kommet nogle meget små enkle ørestikker i nye dejlige farver som: lysegrøn, rosa, hvid og lyseblå. Så er du ude efter at sætte lidt kulør på hverdagen, så er de et godt bud på noget nyt.

Joanli Nor øreringe

Joanli Nor - sølv, guld

Elegante smykker med funklende sten, hvide zirkonia i lange baner, eller multifarvede klare sten i alle regnbuens vidunderlige farve og det til de helt rigtige priser. Det finder du i vores webshop. Her på sitet ligger Joanli Nor kollektionerne med et overflod af lækre moderigtige, klassiske smykker, der er peppet op med zirkonia i hobetal.

De bare oser af luksus. Smykkerne fra dette brand funkler i ordets bedste betydning for alvor på smykkehimlen.

Ringe, øreringe, halskæder og armbånd i lækre designs, produceret i sølv, forgyldt, rosa-forgyldt eller sort rhodineret og med funklende sten i et væld af farver - lækker lilla, sydhavsblå, rubinrød eller forårsgrøn – og sort. Sort!!

Måske tænker du, at det da ikke er noget for dig, men jeg kan godt sige dig, at det ser bare rigtig godt ud. Er du ikke helt så meget til smykker, hvor det bare blinker med diamanter, så tag et kig forbi søstermærket fra NOA: Nordahl Jewellery

Joanli Nor smykker

Disse smykkekollektioner kan næsten ikke undgå at smitte af på dit humør. Deres designs er bare noget, der siger BLING-BLING, og hos Perlen Odense oplever vi igen og igen, at kvinder elsker smykker med rigtig mange sten, der bare kalder på andres opmærksomhed.

Så er du til smykker, der stikker ud, som tør gøre lidt væsen af sig selv og det til et overkommeligt prisniveau, så er smykker fra den danske virksomhed Joanli Nor det helt rette valg. Denne kollektion løber over med sølvsmykker, forgyldte smykker og smykker i det mere eksotiske look i sort rhodineret.

Her finder du smykker i de bedste designs, enkle klassikere, virkelig sofistikerede og lavet i en ekstraordinær god kvalitet.

Gaveidé Smykker

Konfirmations- eller fødselsdagsgave? Cocktailparty eller cafébesøg? Joanli Nors smykker ser bare ud af mere, uden at de koster en hel bondegård. I Perlens webshop har vi også haft regnemaskinen fremme og kalkuleret priserne meget skarpt – derfor ligger smykkerne i et fantastisk prisleje. De er ganske enkelt til at betale for helt almindelige mennesker.

Er du på udkig efter den perfekte smykkegave til en fornuftig pris, og ønsker du, at det skal se ud som en hel million? At smykket glimter som iskrystaller på den sorte asfalt en iskold januar morgen? Så kan Joanli Nor være med. Godt nok er virksomhedens smykkekollektioner hverken fremstillet i mange karat guld eller proppet op med ægte diamanter på rad og række, men derimod sterlingsølv og mange zirkonia, og de ser ud af meget mere

Joanli Nor Creoler

Gennem de sidste år er efterspørgslen på hoops, også kaldet creoler, vokset ganske pænt. Det er blevet utroligt moderne at kombinere flere øreringe op ad øret, når man har flere huller i det samme øre, hvilket også er meget smukt. Du kan også tage et kig forbi kategorien med creoler og se alle de forskellige muligheder, der er.

Perlens webshop har et overordentligt stort udvalg af øreringe, Joanli Nor ringe, armbånd og halskæder alle fremstillet i ægte sterling sølv med enten hvide, kulørte eller sorte zirkonia. Søger du et smykke, som følger den nyeste modetrend, samtidig med, at de ikke koster alverden, så tjek alle disse skønheder ud - jeg er næsten sikker på, at der er noget, som vil falde i din smag.

 

Husk hos Perlen får du altid lækker indpakning og fri fragt.

Fandt du ikke lige det du søgte, så se vores store udvalg af andre smykker her

 

Sterlingsølv eller forgyldt og med blinkende sten i massevis
Joanli Nors smykker er så raffinerede, så feminine og elegante.
De gør smukke kvinder endnu smukkere
Lækker gaveindpakning og fri fragt