JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Son of Noa

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Armbånd mænd

Det er bare blevet så super moderne med smykker til mænd og dette ikke mindst armbånd til mænd, som virkelig er kommet i høj kurs.

Derfor er der også efterhånden kommet rigtig mange forskellige armbånd at vælge imellem, så der er noget til enhver mand at smykke sig med.


For tiden er de bedst sælgende armbånd til mænd helt klart læderarmbånd, som oftest i sort fremstillet af det lækreste kalvelæder, som virkelig smyger sig smukt og blødt om armen.


Son of Noa byder på helt glatte læderarmbånd til de mere rå flettede armbånd, men også armbånd fremstillet i stål med en plade i midten, hvor man kan få graveret sit navn eller en dato.


Måske et panser armbånd til herrer eller et stenarmbånd kan friste?

Perlen

Manchetknapper og slipsenåle

Som tiden går og flere og flere mænd begynder at tage det at bruge smykker til sig, så ser vi en større interesse for manchetknapper og slipsenåle.


Hvilket er virkelig dejligt, da smykker til mænd har stået helt stille de sidste mange år, hvor der virkelig var langt imellem, at vi solgte et herrearmbånd eller en ring til mænd.


Man kan næsten fristes til at sige: At hvis du vil skille dig ud fra mængden, så skal du ikke bære smykker, da det efterhånden er flertallet af mænd der bærer smykker.


Lidt ligesom med tatoveringer, da det snart hører til sjældenhederne ikke at have en tatovering et eller andet sted på kroppen.


Her finder du et stort udvalg af manchetknapper og slipsenåle, som matcher hinanden både i materialer og hvad angår sten typen der er i smykkerne.

Son of Noa herresmykker

Son of Noa kommer med et stort udvalg af smykker til mænd bestående af armbånd ringe og halskæder. Specielt er de kendt for deres rå look og de mange forskellige typer og farver til deres læderarmbånd med stållåse. Her byder de også ind med armbånd med ægte sten som obsedian, onys og tigerøje, som kan kombineres på smukkeste vis med et læderarmbånd.

Læderarmbånd til mænd

Kollektionen indeholder lækre kalveskindsarmbånd i flettet eller glat skind med stållås til mænd i alle aldre. De er både smarte og elegante, og det behøver ikke altid at være sort læderarmbånd, da de nu er kommet farver som grå og brun.
Son of Noa har mange forskellige skindfarver til deres armbånd, lige fra sort og grå over brune nuancer, der går helt over i de rødlige toner.
Glat skind, flettet eller med syninger?
Valget er ikke så let, men hos Perlen bytter vi gerne, hvis du har kommer til at vælge et armbånd, du ikke bryder dig om. 
Alle armbånd leveres med et gedigent låsesystem i børstet eller blank stål, som er meget let at åbne og lukke.

Stenarmbånd til mænd

Se også de elegante stenarmbånd her på Perlens side.
Her er det særligt de sorte onyx-armbånd, der er populære, men skal der være lidt mere spræl for øjet, er tigerøje et godt valg. Som noget helt tredje er der stenarmbånd fremstillet af obsedian - det er en vulkansk bjergart, der virker nærmest glasagtig og som bliver dannet, når den flydende lava hurtig bliver afkølet. 

Husk :
Mål omkredsen på dit håndled, så du er sikker på at få armbåndet i den helt rette størrelse og læg 1 cm til længden.

Se alle smykker til mænd på siden og smyk dig endnu smukkere med de rå smykker fra By Birdie eller mere unisex smykker fra Pernille Corydons nye Edge kollektion.