Son of Noa

Vis flere produkter

Son of Noa herresmykker

Son of Noa kommer med et stort udvalg af smykker til mænd bestående af armbånd ringe og halskæder. Specielt er de kendt for deres rå look  og de mange forskellige typer og farver til deres læderarmbånd med stållåse. Her byder de også ind med armbånd med ægte sten som obsedian, onys og tigerøje, som kan kombineres på smukkeste vis med et læderarmbånd.

Læderarmbånd til mænd

Kollektionen indeholder lækre kalveskindsarmbånd i flettet eller glat skind med stållås til mænd i alle aldre. De er både smarte og elegante, og det behøver ikke altid at være sort læderarmbånd, da der nu er kommet farver som grå og brun.
Son of Noa har mange forskellige skindfarver til deres armbånd, lige fra sort og grå over brune nuancer, der går helt over i de rødlige toner.
Glat skind, flettet eller med syninger?
Valget er ikke så let, men hos Perlen bytter vi gerne, hvis du har kommet til at vælge et armbånd du ikke bryder dig om. 
Alle armbånd leveres med et gedigent låsesystem i børstet eller blank stål, som er meget let at åbne og lukke.

Stenarmbånd til mænd

Se også de elegante stenarmbånd her på Perlens side.
Her er det særligt de sorte onyx-armbånd, der er populære, men skal der være lidt mere spræl for øjet, er tigerøje et godt valg. Som noget helt tredje er der stenarmbånd fremstillet af obsedian - det er en vulkansk bjergart, der virker nærmest glasagtig og som bliver dannet, når den flydende lava hurtig bliver afkølet. 

Husk :
Mål omkredsen på dit håndled, så du er sikker på at få armbåndet i den helt rette størrelse og læg 1 cm til længden.

Se alle smykker til mænd på siden og smyk dig endnu smukkere med de rå smykker fra By Birdie eller mere unisex smykker fra Pernille Corydons nye Edge kollektion.