Lund Cph klassiske smykker

Søger du et klassisk smykke, så er smykkerne fra Lund Copenhagen et most, da de har et stort udvalg af øreringe, kæder og ringe i det kendte danske traditionelle smykke design.
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Lund klassiske smykker

Lund Copenhagen er kendt for deres margueritsmykker, men i særdeleshed også for deres klassiske smykker - herunder dagmarkors. 

Lund kan spores tilbage til år 1858, men først 100 år senere, kommer Flemming Lund ind i firmaet, som han overtager 1967. 

Siden da er forretningen vokset og da Flemmings kone træder ind i firmaet i 1995, tilfører hun virksomheden smykker med perler og halvædelstene.  Derfra er det gået stærkt. 

I dag har Lund mange klassiske smykker - herunder kæder i sølv og guld, bisperingen, allianceringe, perlesmykker, medaljoner mm. Allianceringe med rubiner er noget af det der virkelig er rykket op i toppen sammen med de såkaldte "mormor" smykker og de evigt klassiske perlesmykker.


Lund laver smykker til den kvalitetsbevidste kvinde i både 925 sterling sølv, 8- og 14 kt. guld, isat ædelsten, perler og diamanter. 


Spar 15% på Lund Copenhagen.