By Birdie Øreringe

Synes du generelt, at øreringe kan være lidt kedelige, og at de ligner hinanden meget?

Så tjek lige øreringene ud fra By Birdie - de er små håndlavede skatte, pyntet med lækre smykkesten, perler og diamanter.

Vis flere produkter

By Birdie øreringe med guld og diamanter

Er du på udkig efter øreringe, som skiller sig ud fra mængden? Nogle, der er lidt rå i udtrykket, fyldt med hjerteblod og stadig med et feminint look?

Så tag dig tid til disse spændende smykker fra By Birdie. Her er et væld af sort oxiderede smykker pyntet med guld, champagnefarvede diamanter og ægte perler i forskellige farver. Der er kælet for detaljerne, men der er ikke noget ”pusse-nysseligt” over kombinationen af materialer.

De gør, hvad der passer dem i en smuk kombination af sort sølv, varmt guld og knitrende rå rose cut diamanter. Her får du et upoleret look, et mere friskt udtryk til dine ører, og med de nye mindre - og knap så dyre - modeller, kan de fleste budgetter være med.

Er du landet det helt forkerte sted og du søger nogle smykker, der er meget mere feminine med smukke pastelfarver? Så kan jeg varmt anbefale smykker fra Enamel. Her får du masser af lækre afstemte farver og smukt feminint design, dog stagig med en anelse rå look.