Diamantring

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Kleopatra ring

Kleopatra er en bytteserie fra Scrouples, hvor du kan opgradere dit diamantsmykke inden for to år - f.eks. en ring - og kun betale differencen mellem din eksisterende og den nye ring som du ønsker. 

Det kunne være en oplagt måde enten at forkæle dig selv eller en du holder af, med et diamantsmykke fra Kleopatra bytteserien, og derved kunne opgraderer diamanten ved særlige anledninger, såsom bryllupsdage, runde fødselsdage, endt uddannelse og hvad ved jeg? 


Kleopatra ringene er fremstillet i 14 kt. guld med 4 grabber der fastholder diamanten på toppen. Der den klassiske model med den ene sten i toppen, og så er der Kleopatra Queen, hvor der sidder flere små diamanter ned langs siden. 


Perlen

Solitaire ring

.. Også kendt som den klassiske prinsesse ring / frier ring. 

En solitaire ring er en enkelt diamant, som sidder i en enkel ringskinne. Et meget tidsløst og klassiske smykke, som altid har diamanten i fokus. Ringene laves i både rød- og hvidguld med store og små diamanter. 

Når du kigger på de mange smukke prinsesseringe, er det ikke svært at forstå hvorfor der er mange der tiltrække af lige netop dette design. 

Om du kigger efter din kommende vielsesring, en forlovelsesring eller bare en ufattelig smuk ring, så er disse ringe bestemt et nærmere kig værd.