JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Perleøreringe

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Lange øreringe med perler

Der er ikke noget som et sæt perleøreringe med ægte perler.


Hos Perlen forhandler vi et stort udvalg af perleøreringe i guld eller sølv, så du er helt sikker på, at der ikke kommer en eller anden form for allergi på grund af dine øreringe.


Perler er næsten altid blevet brugt til fremstilling af smykker, da de har et virkelig smukt skær. Dog er der stadig år, hvor vi ikke sælger så mange perler, da de bliver erstattet med andre alternative smykker. På det seneste har smykker med perler fået en stor opblomstring og vi ser, hvordan der hele tiden kommer nye spændende designs til.


Blandt nye tiltag ser vi blandt andet lange øreringe med perler for enden og dobbelte perleøreringe, hvor det ligner at man har to huller lige ved siden af hinanden.


Her finder du et stort udvalg af øreringe med ægte ferskvandsperler - saltvandsperler - tahitiperler og saltvandperler.

Perlen

Perleøreringe sølv

I dag findes der simpelthen så mange forskellige øreringe med perler, at det nærmest er en jungle, at vælge de helt rigtige.


Der er blandt andet det valg at skulle tage, om materialet skal være i guld eller sølv, herefter kommer den store beslutning hvilken type perle det skal være. Skal det være en ægte perle, eller må der gerne være gået på kompromis med ægtheden af perlen?


Her er utroligt mange forskellige perletyper, den mest anvendte perle er dog ferskvandsperlen, som er en meget smuk perle, som oftest i hvid til en meget god pris. Ferskvandsperlen kommer i mange forskellige kvaliteter, alt efter renheden på vandet hvor den er opdrættet og tiden den har fået lov til at være heri. Ferskvandsperlen har også den fordel, at den findes i mange forskellige former, som gør at den kan bruges til rigtig mange forskellige typer af smykker.

Perlen

Hvilke typer perler findes der?

Kulturperler:

En kulturperle dannes ved menneskets hjælp, og er samspil mellem menneske, musling og natur. Disse begyndte man at lave, da perler skabt på naturligvis, er sjældne og dyre. Når en kulturperle dannes, kan man også bestemme hvilken form perlen skal have på forhånd.

Derfor findes der både runde, ovale, dråbeformede og hjerteformede perler. Man kommer en lille rund kugle ind i muslingen, og sætter den i vandet igen, hvor muslingen så producerer en masse perlemor, som den lag på lag fører på den isatte kugle.

Derfor vil du også opleve at der findes ferskvandskulturperler og saltvandskulturperler. Disse er dannet med menneskets hjælp i hhv. ferskvand og saltvand.

Naturperler er perler der dannet fuldstændigt naturligt OG ingen kerne har. Altså intet sandkorn eller andet irritationsmoment, som har startet processen.

Naturperler er 100% perlemor.

Keshiperler:

Dannes når muslingen ”Spytter” den menneskeindsatte kerne/irritationsmiddel ud, men hvor perlemorprocessen allerede er gået i gang. Det er næsten umuligt at finde en rund keshiperle – men det gør dem ikke mindre smukke. Keshiperler er naturperler.

Tahitiperler:

Dyrkes i saltvandet omkring Tahiti. Perlen stammer fra den sortlæbede musling, Pincctada Margaritifera, hvis perlermor giver en helt utrolig glans. Tahiti perlerne kommer i farver fra helt lys sølvgrå, til blå, grønlige og sorte. Tahiti perlen kommer i flere former - Baroque, dråbeforede og de runde og mest værdifulde. Tahitiperler er naturperler.

Perlen

Hvad er ægte perler værd?

Hvad er ægte perler værd? 

For at fastslå en perles værdi, kigges der både på kvalitet, størrelse, form, farve og type af perle.

Altså hvor glat og ensartet overfladen er på perlen – jo pænere, jo mere værdifuld. Ligesom at perlen også får højere værdi, jo større perlen er. Det er den helt perfekte runde form, eller den helt perfekte dråbeform, som er de mest populære of eftertragtede perler, hvorfor de også er mere værdifulde.

Farven på perlen spiller også en rolle, da nogle farver er sjældnere set end andre. Sidst men absolut ikke mindst, afgøres prisen af typen af perlen – South Sea, Tahiti, Ferskvandsperler osv.
Perlen

Hænge øreringe med perler

Hænge øreringe med perler er blevet utroligt populært.


Her er det igen oftest de hvide perler, som vi ser, der går igen. Dette gerne hvor selve stiften, den øverste del af perleøreringen er fremstillet i guld eller forgyldt sølv og hvor der hænger smukke hvide perler nedenunder og bevæger sig smukt.


Det danske firma By Birdie har her været utrolig kreativ og har designet nogle utroligt spændende lange øreringe med perler, der er kombineret med sort oxideret sølv og 14kt guld. Her kommer det hvide sarte og bløde virkelig til sin ret i kombination med det rå sølv og en lettere rustik overflade.


Er du mere til det feminine og lette udtryk, så kan jeg varmt anbefale perleøreringe fra Sierbøl. De har stadig det klassiske design af øreringe der hænger med et yderst smukt og lækkert udtryk.

Øreringe med perler

Endnu engang er perler på den højeste mode og vi sælger perleøreringe, som aldrig før. Her er det både store, små, i forskellige farver og i et utal af design, der ryger over disken.

De mange designere har også fået øjnene op for, at perlerne er på mode og vi får næsten dagligt nye typer af perleøreringe, hvor perler og sten er sammensat på nye, skønne måder.

Guldøreringe med perler er også meget in. Det smarte ved dem er, at de ikke oxiderer ligesom sølv, hvor de bliver mørkere med tiden, eller hvor de efterhånden bliver slidt i forgyldningen, som vi ser ved de forgyldte perleørestikker, da en forgyldning kun er en overfladebehandling.

Øreringe med perler er i hvert fald kommet for at blive.

Perle øreringe

Da moden jo kun har gået en vej for perler, bare indenfor det seneste år, er der selvfølgelig også kommet et utal af nye, smukke varianter, som vi stadigvæk får ind af ad døren på daglig basis. Nu findes der ikke kun perleørestikker eller perleøreringe, men også perle øreringe hoops, lange øreringe med perler og både i sølv, forgyldt og guld.

Vi har selvfølgelig suget alle varianterne ind og vores passion for øreringe perler er bestemt ikke faldet.

Der er nu øreringe med baroque perler og ferskvandsperler, hvor der er forskellige størrelser, farver og former, som det altid er med disse naturperler. Det er det dejlige ved perler. Der er næsten ingen af dem, der er ens. De er hver deres.

De lange øreringe med perler kan også fås, hvor perlen sidder i toppen, i små dots ned af kæden, eller den helt store perle i bunden af et smukt, elegant kædestykke. Herunder kan de købes med variantioner af kæder, så du kan finde dem kun med kæde foran, men også med kæde på både front og bagside.

 

Find de perfekte øreringe med perler til dig her på vores side.