Perleøreringe

Find den seneste mode indenfor perleøreringe til favorable priser. Et utal af varianter, designs og størrelser indenfor øreringe med perler. Kun fantasien sætter grænser. Se det store udvalg af smykker med perler eller kom forbi i vores guldsmedforretning i Odense.
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Perleøreringe

Der er ikke noget som et sæt perleøreringe med ægte perler.

Hos Perlen forhandler vi et stort udvalg af perleøreringe i guld eller sølv, så du er helt sikker på at der ikke kommer en eller anden form for allergi på grund af dine øreringe.

Perler er næsten altid blevet brugt til fremstilling af smykker, da de har et virkelig smukt skær. Dog er der stadig år, hvor vi ikke sælger så mange perler, da de bliver erstattet med andre alternative smykker. På det seneste har smykker med perler fået en stor opblomstring og vi ser hvordan der hele tiden kommer nye spændende designs til.

Blandt nye tiltag ser vi blandt andet lange øreringe med perler for enden og dobbelte perleøreringe, hvor det ligner at man har to huller lige ved siden af hinanden.

Her finder du et stort udvalg af øreringe med ægte ferskvandsperler - saltvandsperler - tahitiperler og saltvandperler.

Øreringe med perler

Endnu engang er perler på den højeste mode og vi sælger perleøreringe, som aldrig før. Her er det både store, små, i forskellige farver og i et utal af design, der ryger over disken.

De mange designere har også fået øjnene op for, at perlerne er på mode og vi får næsten dagligt nye typer af perleøreringe, hvor perler og sten er sammensat på nye, skønne måder.

Guldøreringe med perler er også meget in. Det smarte ved dem er, at de ikke oxiderer ligesom sølv, hvor de bliver mørkere med tiden, eller hvor de efterhånden bliver slidt i forgyldningen, som vi ser ved de forgyldte perleørestikker, da en forgyldning kun er en overfladebehandling.

Øreringe med perler er i hvert fald kommet for at blive.

Perle øreringe

Da moden jo kun har gået en vej for perler, bare indenfor det seneste år, er der selvfølgelig også kommet et utal af nye, smukke varianter, som vi stadigvæk får ind af ad døren på daglig basis. Nu findes der ikke kun perleørestikker eller perleøreringe, men også perle øreringe hoops, lange øreringe med perler og både i sølv, forgyldt og guld.

Vi har selvfølgelig suget alle varianterne ind og vores passion for øreringe perler er bestemt ikke faldet.

Der er nu øreringe med baroque perler og ferskvandsperler, hvor der er forskellige størrelser, farver og former, som det altid er med disse naturperler. Det er det dejlige ved perler. Der er næsten ingen af dem, der er ens. De er hver deres.

De lange øreringe med perler kan også fås, hvor perlen sidder i toppen, i små dots ned af kæden, eller den helt store perle i bunden af et smukt, elegant kædestykke. Herunder kan de købes med variantioner af kæder, så du kan finde dem kun med kæde foran, men også med kæde på både front og bagside.

 

Find de perfekte øreringe med perler til dig her på vores side.