Perleøreringe

Find den seneste mode indenfor perleøreringe til favorable priser. Et utal af varianter, designs og størrelser indenfor øreringe med perler. Kun fantasien sætter grænser. Se det store udvalg af smykker med perler eller kom forbi i vores guldsmedforretning i Odense.
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Perleøreringe

Der er ikke noget som et sæt perleøreringe med ægte perler.

Hos Perlen forhandler vi et stort udvalg af perleøreringe i guld eller sølv, så du er helt sikker på at der ikke kommer en eller anden form for allergi på grund af dine øreringe.

Perler er næsten altid blevet brugt til fremstilling af smykker, da de har et virkelig smukt skær. Dog er der stadig år, hvor vi ikke sælger så mange perler, da de bliver erstattet med andre alternative smykker. På det seneste har smykker med perler fået en stor opblomstring og vi ser hvordan der hele tiden kommer nye spændende designs til.

Blandt nye tiltag ser vi blandt andet lange øreringe med perler for enden og dobbelte perleøreringe, hvor det ligner at man har to huller lige ved siden af hinanden.

Her finder du et stort udvalg af øreringe med ægte ferskvandsperler - saltvandsperler - tahitiperler og saltvandperler.

Øreringe med perler

Endnu engang er perler på den højeste mode og vi sælger perleøreringe som aldrig før. Her er det både store, små, i forskellige farver og i et utal af design, der ryger over disken.

De mange designere har også fået øjnene op for, at perlerne er på mode og vi får næsten dagligt nye typer af perleøreringe, hvor perler og sten er sammensat på nye, skønne metoder.

Guldøreringe med perler er også meget in, det smarte ved dem er, at de ikke oxiderer ligesom sølv, hvor de bliver mørekere med tiden, eller hvor de efterhånden bliver slidt i forgyldningen som vi ser ved de forgyldte perleørestikker, da en forgyldning kun er en overfladebehandling.

Vi har alle typer af perleøreringe, så er du på jagt efter hængeøreringe, ørestikker, øreringe, hoops, kædeøreringe eller noget helt femte med perler? Ja, så burde du kunne finde dem her.

Øreringe med perler er i hvert fald kommet for at blive.