Spirit Icons Guld

Vis flere produkter

Spirit Icons Guld

Spirit Icons har deres egen kollektion indenfor guldsmykker, Gold Collection, hvor de sætter kvalitet og design i højsædet.

De bruger udelukkende 14 kt. rødguld og hvidguld i deres smykker og finder deres inspiration i skandinavien med et tvist af Italien.

Du kan købe alle former for smykker, hvor de er fremstillet i guld eller hvidguld, om det er halskæde, armbånd, øreringe eller ring guld, du er ude efter.

Spirit Icons guld ringe

Elegancen og den høje kvalitet er ikke til at tage fejl af, når du kigger på udvalget. Smukke brillianter så langt øjet rækker, som har i alt 58 slibninger, hvor 33 er på oversiden og 25 er på undersiden.

Er du enten til små, store, mange eller få brillianter, så kan du sagtens finde den ring, der passer netop til dig. Spirit Icons har nemlig selv det ønske, at de vil designe og fremstille, ikke kun ringe, men smykker generelt, der passer til kvinder i alle aldre.

 

 

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde netop de Spirit Icons smykker, der passer til dig eller til en, du holder af. Så kig endelig forbi Perlen Odense eller skriv en mail til os. Vi er også altid klar på telefonen og husk! Vi har altid fri fragt.