Diamantsmykker

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Diamant øreringe

Er der noget, der er meget smukkere end en velslebet diamant med det helt rigtige brilliantslib?

Nej, det er der bare ikke. En diamant kan noget helt særligt! 

Hos Perlen har vi et stort udvalg af diamantringe og matchende diamant øreringe eller ørestikker, som kun kan gøre dig endnu smukkere end, hvad du allerede er i forvejen.


Diamanter har altid været en kvindes bedste ven.


De udviser skønhed, status og rigdom og så er de bare uhyre flotte i al deres glans og enkelhed. Så står du foran at skulle give en lidt lækker gave eller måske har du endda besluttet dig for, at ville fri til din kæreste, som du gerne vil dele resten af livet med?


Så er der ikke meget bedre end at vælge en diamant ring, om den skal være i guld eller hvidguld er helt op til dig, da dette ofte en smagssag. Den gule farve er en noget varmere farve, som jeg personligt rigtig godt kan lide, hvor diamantringe i hvidguld er lidt køligere, men diamanten virker større i dette materiale.

Både alliancering og prinsessering er gode valg. De fleste vælger dog prinsesseringe (en-stens ringe) som forlovelsesring, og en alliancering med diamanter, enten 1, 3 eller 5, til vielsesring. 

Perlen

Diamantring guld

Er der noget smukkere end en diamant?

Næppe, den funkler og skinner altid, uanset hvilket humør du er i og hvordan vejret arter sig. Den glimter af overskud og næsten en form for magi.

Tror du jeg godt kan lide diamanter og i særdeleshed diamant smykker? Præcis, jeg elsker diamanter.


Her hos Perlen har vi et stort udvalg af diamantringe i hvidguld alle sammen fremstillet i 14kt guld.

Bestselleren her er helt klar prinsesseringen, hvor der sidder en stor diamant på toppen af ringen, som bliver holdt fast af 4 eller 6 grabber.

Når man vælger at fatte en diamant på den måde, så er det fordi at det lader lyset komme helt tæt ind på diamanten, uden at der sidder noget i vejen og skygger for den. Dette er en meget enkel ring, hvor diamanten kommer 100% i fokus.


Har du den klassiske prinsessering allerede og nu synes du at der skal ske lidt mere. Så er det oplagt at kombinere den med en alliancering, gerne i hvidguld, hvor der er isat mindre diamanter på oversiden eller måske endda hele vejen rundt på ringen.


Når du vælger at bære disse to hvidguldsringe ved siden af hinanden, så er det vigtigt, at du først tager prinsesse ringen på og bagefter allianceringen. Dette er blot en uskreven regel og det er en af dem, der er vigtig at overholde ;)

Perlen

Alliancering

MMMMmmmmm der er ikke noget som en alliancering.

En guldring spækket med de skønneste funklende hvide diamanter og dette gerne med store diamanter og også gerne hele vejen rundt om ringen. Ja, ja man har vel altid lov til at drømme :)


En alliancering er typisk en ring man får af en person, man holder utroligt meget af, en ring der med tiden bliver fyldt med minder og en ring man bærer med stolthed.


Den bliver fremstillet i almindelig guld eller hvidguld og kan fåes med kun 1 diamant til at begynde med, hvor man efterfølgende kan sætte flere diamanter i ringen til bestemte højtider eller bare fordi man har lyst til at forkæle ringbæreren.


Specielt kan jeg godt lide kombinationen af en prinsessering og en alliancering, der bliver båret ved siden af hinanden på den samme finger.

Perlen

Ombytningsserier

Med et smykke fra en ombytningsserie, har du mulighed for at opgradere dit diamantsmykke inden for 2 år, til et tilsvarende smykke - bare med større diamant.

Du betaler kun differencen mellem dit eget smykke og det nye du ønsker at købe. Du kan altså sagtens bytte til smykket med en diamant der er 2 x større hvis du ønsker det.

På den måde kan du få nye smykker uden at du skal ud og kaste en hel formue efter dem. 

Scrouples laver smukke ombytningssmykker - og her på siden finder du den mest populære af dem alle; Kleopatra. 

Kleopatraserien findes i både ring, vedhæng og ørestikker - og alle hører under ombytningsmuligheden. Det findes i rødguld og i hvidguld.

Nu er det bare med at finde dit drømmesmykke og lade det vokse med max to års mellemrum. 
Bytteserierne er også en gaveidé. Så kan der opgraderes ved særlige anledninger.

Perlen

Kleopatra smykker

Kleopatra er en serie fra Scrouples, som også er en velkendt ombytningsserie. Den laves i 14 kt. rød- og hvidguld og isættes brillanter i kvalitetsen Wesselton SI. 

Kleopatra serien lavet i ring, vedhæng og ørestikker og med diamanter fra 0,05 ct. - 0,50 ct. 
Derudover findes Kleopatra Queen hvor der sidder diamanter ned langs siden på ringskinnen også. En mere overdådig diamantring, som funkler på en større del af af ringens overflade.

Personligt er jeg faldet helt pladask for denne ring, da dens firkantede facon passer helt perfekt sammen med den runde facetslebne diamant, der sidder i midten.


Smykker fra Kleopatra serien er også en del af den velkendte ombytningsserie, så du altid kan få ombyttet din diamant til en størrelse størrer ved at betale differencen.

Guldring med diamant

Smykker, der aldrig går af mode

Diamanter er noget af det mest eftertragtede i smykkebranchen. De oser af god smag, status, prestige og samtidig er de enormt klassiske. De små sten var i høj kurs længe inden Marilyn Monroe sang om diamanter, der er en kvindes bedste ven, eller Rhiannas "Shine bright like a Diamond", der udkom for nogle år siden.
Gennem årene har der været mange flere hits om stenen, der står som symbol for evig kærlighed og velstand.
Vil du glæde en, du holder af, så er et diamantsmykke det helt rette valg.

Diamant eller brilliant?

Der er mange af vores kunder, som ikke kender forskellen på en diamant og en brilliant. Enten mener de, at det er det samme, eller at en brilliant er bedre end en diamant.
Forklaringen er faktisk meget let og nem at huske.
Er du klar?

En diamant er selve typen af sten. Det vil sige at der findes diamanter, safirer, rubiner, turmaliner og mange, mange flere forskellige typer af ædelsten, som bruges til smykker.
Når du så har din smykkesten og for at den skal være rigtig smuk og skinne på bedst mulig måde, så skal den selvfølgelig slibes.
 
Her er der nok nærmest lige så mange måder at slibe på, som der findes forskellige sten. Der kan vælges mellem brilliant slib, roset slib, dråbeformede slib og mange flere. Det er antallet af facetter, som er afgørende for navnet. For eksempel har brilliant slibet 57 facetter, hvilket gør at den skinner virkelig smukt i lysets skær.
 
Min far sagde altid, at en brilliant kan være alting, også et stykke glas som er blevet slebet med brilliant slib.
Så er du ude at købe nye smykker, så husk at spørg, hvilken sten det er, hvis du får at vide, at det er en brilliant.
Lige nu giver Perlen dig chancen for at købe udvalgte smukke funklende diamantsmykker til en helt særlig pris, så gå shopping i ro og mag her på vores side.

Naturlig diamant eller Lab-grown diamant?

Diamanten har man altid forbundet med store voldsomme miner, da det som regel er der de bliver udgravet. Dog kan man i dag også få laboratorieskabte diamanter, som ser nøjagtig ligeså flotte ud som dem fra minen. Den eneste forskel er, at de laves på ca. 2 uger og at de er langt billigere.

Lab-Grown Diamanter

Disse sten skabes ligesom den gammeldags diamant under høj varme. Små stykker laboratorie skabte diamanter spredes ud og varmes op.
Herefter begynder små krystaller at vokse og man vil efter 400 timer have en stor nok diamant til at den kan blive slebet til den ønskede facon. Processen er simpel - ønsker man en større diamant, lader man den ligge i længere tid.

Naturlige diamanter

Her er fremgangsmåden for de naturlige diamanter noget mere vanskelig. Man ser sjældent meget farverige diamanter fra minerne og de er derfor ekstremt værdifulde.

Med særlige temperaturer kan de på laboratorier påvirke farven og lave eksempelvis røde eller blå diamanter. Den er dog ikke lige så værdifuld som den ægte vare. Naturlige diamanter og laboratorieskabte diamanter vurderes begge ud fra de 4 C'er - Carat, Color (farve), Clarity (klarhed) og Cut (slib).

Prinsesseringe og allianceringe

Står du og gerne vil give din udkårne et diamant smykke, så er prinsesseringen og allianceringen et oplagt valg.

Ofte er der tale om en prinsessering som vokser, det betyder at man indenfor 2 år kan ombytte den til en helt ny ring med en størrer diamant ved kun at betale differensen. Det er en god måde at få en stor diamantring på og man får en helt ny ringskinne med i ombytningen, så man ikke længere skal kigge på den efterhånden lettere slidte ring.

Allianceringe er også et godt bud på en diamant ring, her ligger diamanterne nede i ringen og man kan sætte flere sten i efterhånden ned af siden på ringen. Har du allerede en alliancering og ønsker du flere diamanter isat din ring, er du altid velkommen til at kontakte vores guldsmed, som vil være behjælpelig med dette.

Diamant halskæde

Ønsker du at finde en unik gave til din udkårne, men har du ikke lyst til at skulle give en ring, som hurtigt kan tolkes forkert af den rette kvinde, så kunne en halskæde med diamant være et godt valg. En smuk halskæde gør en verden til forskel for outfittet.

Det kan både være den helt simple kæde, med et lille diamant vedhæng - det kunne også være et hjerte med diamant eller den klassiske hvide perle, med en lille diamant øverst. 

Mulighederne mange - men en ting er sikkert; en diamant halskæde ville de færreste blive kede af at få. 

Diamant armbånd

Hvem kunne ikke tænke sig et lækkert armbånd med diamanter hele vejen rundt på armbåndet?

Jeg kunne i hvert fald, om det nogensinde bliver muligt, ved jeg ikke endnu, men det er jo altid rart at have noget at ønske sig og se frem til.

Kender du i øvrigt historien om hvorfor, at et armbånd med diamanter hele vejen rundt også hedder et tennis armbånd?

Tænkte jeg det ikke nok:)

Engang for længe siden, var der en meget smuk und dame, der spillede en vigtig tenneskamp, hvor hun under kampen tabte sit armbånd og hvor hun befalede, at de stoppede kampen for at finde det igen.