JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Waxing Poetic

Vis flere produkter

Waxing Poetic smykker

Lækre retro smykker i nye klæder, det er, hvad der kan beskrive Waxing Poetics stil.

Perlenodense.dk er stolte af at være de første forhandlere af Waxing Poetic i Europa.
Waxing Poetic´s kollektioner består af smukke charms udført i sølv, messing, bronze og sten, og ofte er designet inspireret af Antikken. Konceptet er, at du har mange charms på din halskæde eller dit armbånd, som du bl.a. "fanger" i en karabinhage.

Gå ikke glip af begyndelsen på Waxing Poetics indtog i Europa. Hvis du elsker forskellige smykker i boho og vintage stilarter, så er disse smykker lige din kop te.  Mest kendt er de for sine halskæder og charm vedhæng.

Dette mærke har også meget andet at tilbyde nemlig: messing, sølv, læder og hæmatit armbånd, smukke lange halskæder og øreringe.Uanset om du allerede er bekendt med dem eller du er ny på mærket, er det en hel smykke verden for sig selv. Her er det værd at nævne, at alle vedhæng til halskæder har et større hul, så de passer alle armbånd fra de vigtigste mærker. Tag et kig på Camp Charms - små messingvedhæng med sølvpynt. Eller hvad med Waxing Poetic størrer vedhæng med ordsprog og flotte detaljer?

Smykker til enhver anledning

Uanset om du elsker at rejse, spiller fodbold, ønsker et af dine yndlingsdyr som smykke, forbogstavet for dig selv eller din bedre halvdel eller måske et ord til at minde dig om bestemte ting i livet, så kan er jeg sikker på at du kan finde et passende smykke fra Waxing Poetic!

Et af de absolutte fineste vedhæng fra Waxing Poetic, hvis du spørger mig, er Livets Træ. Så detaljeret og feminint - og med en kæmpe symbolik bag!

Smykker med bogstaver

Flere forskellige typer af bogstaver lige til at hænge i en fin kæde eller tilføje på et smukt charms armbånd. Allesammen lavet i sølv med fine messing deltajer. 
Se alle de skønne bogstav smykker her

Vil du prøve noget nyt?
Gå til en hæmatit halskæder og større vedhæng - vi lover dig: du vil ikke fortryde.
Generelt synes jeg bare at de boheme-inspireret smykker er fantastiske! Messing kombineret med sølv og alle de smukke sten, giver et flot girly-look!

Leder du efter store besparelser?
Tjek Smykke Outlet

For alle øreringe elskere tilbyder Waxing Poetic boho stil øreringe i messing og sølv med krystaller, se også øreringe fra andre mærker på siden.