JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Bogstav smykker

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Halskæde med bogstav guld

Bogstav smykker, bogstavsmykker, halskæde med bogstav

Kært barn har mange navne.


Sæt dine egne, eller initialerne fra dem, du har kær i en kæde om halsen, håndleddet eller som ørestikker, så har du dem altid hos dig.


Aldrig har det været så populært igen at bære et bogstav fra sine kære om halsen, som det er lige nu. Generelt ser vi en tendens til, at der gerne må bæres flere smykker om halsen på samme tid. Her skal materialet være den samme, men længden på kæderne må meget gerne være forskellig, så kæderne hænger lidt under hinanden.


Bestselleren blandt halskæde med bogstav er helt klart de runde, der er fremstillet i forgyldt sterling sølv hvor bogstavet er skrevet med hvide funklende sten i smykket fra Nordahl Jewelllery. Disse vedhæng er også yderst elegante og kan let kombineres med andre halskæder.

Perlen

Bogstav vedhæng

Herinde finder du et alverdens udvalg af vedhæng med bogstaver, som du kan sætte på din egen halskæde eller tilkøbe en kæde til bogstavet.


Bogstaverne kommer lige fra firkantet til runde, ovale, hjerteformet med mere, en ting du kan være sikker på, er at de altid følger den sidste mode.


Jeg bærer f.eks. et flot vedhæng fra brandet Nordahl Jewellery der har et yderst enkelt og smukt design, der bare passer til alle mine andre smykker.

  

Vil du også bære noget specielt eller noget som minder dig om en betydningsfuld person, så er du det rette sted. Da vi hos guldsmed Perlen altid har et stort udvalg af smykker med bogstaver og ikke mindst, hvor de er pyntet med hvide eller farvede zirkonia sten.

Perlen

Halskæde med bogstav i sølv

Med disse flotte halskæder med bogstav kan du sætte dine egne initialerne eller fra dem du har kær i en kæde om halsen om håndledet eller som øreringe, så har du dem altid hos dig.


Mange vælger også at bære deres eget forbogstav i en kæde om halsen. Hvilket bevirker, at når jeg står og taler med en person, så kan jeg samtidig med godt tage mig selv i at stå og overveje, hvad mon personen hedder, om det er hendes bogstav eller måske hun har fået det af en hun elsker.


Det er den perfekte måde at have noget på dig altid, som minder dig om noget godt eller en person der har betydet meget i dit liv.Smykker med bogstaver

Der er mange måder, at personliggøre et smykke på. Bogstav smykker har ofte en helt særlig betydning, da det som regel er forbogstavet på en man holder af, måske en kæreste, en søster eller noget helt tredje.

Det kan også sagtens være som symbol på ens eget navn og det man står for eller gives som en gave. Uanset hvad betydningen er, så er dette smykke en perfekt måde, at gøre noget ekstra ud af outfittet og så passer det til alle lejligheder.
Et bogstav behøver ikke nødvendigvis kun at hænge om halsen. Man kan også få dem som armbånd eller som vedhæng der kan sættes på, hvis man er mere til det.

Som oftest er det smykke bogstav vedhæng vi sælger, da det er så smukt med et et sådan smykke om halsen.

Halskæde med bogstav

Især blandt unge mennesker er det populært, at lade et bogstav være hovedelementet af smykkerne. Mange kan godt lide at kombinere det, eksempelvis, store og fyldige bogstav med finere kæder i forskellige længder.
Man kan dog uden tvivl også udelade de andre kæder og give smykket mulighed for at tale for sig selv uanset størrelse på bogstavet. Skal smykket være som symbol på en relation du har til en du elsker, kan du altid komme flere bogstaver på din kæde med tiden som din familie bliver størrer.

Hos Perlen i Odense din lokale guldsmed Online fører vi et stort udvalg af bogstav halskæder i sølv, lige til at tage på og vise omverdenen hvem man holder af og vælger at bære deres bogstav.
Ét bogstav for dig og ét bogstav for den du holder af.

Mærker med bogstavsmykker

Hvis du sidder og tænker på, at give dig selv eller en du holder af et bogstav, men ikke helt ved hvilket udtryk det skal være, kan du nedenunder se en lille guide over nogle af de forskellige bogstav smykker du kan finde på vores hjemmeside.
Til dem der gerne vil have lidt mere end ét bogstav, kan man ved Nordahl Andersen få en aflang pladehalskæde hvorpå man kan have et helt navn.

Fra datterselskabet Joanli Nor kan man få en halskæde med en rund plade. Her er bogstavet formet af små, hvide zirkonia. Vil man hellere have noget der er lidt mere råt, men stadig feminint er Waxing Poetic en oplagt mulighed. De laver både bogstaver i kursiv med små hjerter og vedhæng der ligner vokssegl med det ønskede bogstav i midten.
Waxing Poetic's bogstav smykker er perfekt til den, der ikke ønsker et alt for fint og pyntet smykke.

Har du ikke noget imod et pyntet smykke med masser af sten så skal du se Mads Ziegler's bogstav halskæder fyldt med syntetisk kubisk zirkonia. Smykket har en passende størrelse og er, med de mange sten der glimtrer, iøjenfalden. Det bedste af det hele: det rigtig fine bogstav smykke har også en rigtig god pris.