Halskæde med bogstav

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Bogstav smykker

Bogstav smykker, LoveTags, bogstavsmykker, Letters.

Kært barn har mange navne.  Sæt dine egne, eller initialerne fra dem, du har kær i en kæde om halsen, håndleddet eller som ørestikker, så har du dem altid hos dig.


Aldrig har det været så populært igen at bære et bogstav fra sine kære om halsen, som det er lige nu. Generelt ser vi en tendens til, at der gerne må bæres flere smykker om halsen på samme tid. Her skal materialet være den samme, men længden på kæderne må meget gerne være forskellig, så kæderne hænger lidt under hinanden.

Perlen

Bogstav vedhæng

Herinde finder du et alverdens udvalg af vedhæng med bogstaver. Lige fra firkantet til runde, ovale, hjerteformet mm. 

Jeg bærer f.eks. et flot vedhæng fra brandet Waxing Poetic, der med sine specielle designs virkelig skiller sig ud fra mængden.  

Vil du også bære noget specielt eller noget som minder dig om en betydningsfuld person, så er du det rette sted.

Bogstav vedhæng
Perlen

Halskæde med bogstav

Med disse flotte halskæder med bogstav kan du sætte dine egne initialerne eller fra dem du har kær i en kæde om halsen om håndledet eller som øreringe, så har du dem altid hos dig.

Det er den perfekte måde at have noget på dig altid, som minder dig om noget godt eller en person der har betydet meget i dit liv.Halskæde med bogstav

Smykker med bogstaver

Der er mange måder, at personliggøre et smykke på. Bogstav smykker har ofte en helt særlig betydning, da det som regel er forbogstavet på en man holder af, måske en kæreste, en søster eller noget helt tredje.

Det kan også sagtens være som symbol på ens eget navn og det man står for eller gives som en gave. Uanset hvad betydningen er, så er dette smykke en perfekt måde, at gøre noget ekstra ud af outfittet og så passer det til alle lejligheder.
Et bogstav behøver ikke nødvendigvis kun at hænge om halsen. Man kan også få dem som armbånd eller som vedhæng der kan sættes på, hvis man er mere til det.

Som oftest er det smykke bogstav vedhæng vi sælger, da det er så smukt med et et sådan smykke om halsen.

Halskæde med bogstav

Især blandt unge mennesker er det populært, at lade et bogstav være hovedelementet af smykkerne. Mange kan godt lide at kombinere det, eksempelvis, store og fyldige bogstav med finere kæder i forskellige længder.
Man kan dog uden tvivl også udelade de andre kæder og give smykket mulighed for at tale for sig selv uanset størrelse på bogstavet. Skal smykket være som symbol på en relation du har til en du elsker, kan du altid komme flere bogstaver på din kæde med tiden som din familie bliver størrer.

Hos Perlen i Odense din lokale guldsmed Online fører vi et stort udvalg af bogstav halskæder i sølv, lige til at tage på og vise omverdenen hvem man holder af og vælger at bære deres bogstav.
Ét bogstav for dig og ét bogstav for den du holder af.

Mærker med bogstavsmykker

Hvis du sidder og tænker på, at give dig selv eller en du holder af et bogstav, men ikke helt ved hvilket udtryk det skal være, kan du nedenunder se en lille guide over nogle af de forskellige bogstav smykker du kan finde på vores hjemmeside.
Til dem der gerne vil have lidt mere end ét bogstav, kan man ved Nordahl Andersen få en aflang pladehalskæde hvorpå man kan have et helt navn.

Fra datterselskabet Joanli Nor kan man få en halskæde med en rund plade. Her er bogstavet formet af små, hvide zirkonia. Vil man hellere have noget der er lidt mere råt, men stadig feminint er Waxing Poetic en oplagt mulighed. De laver både bogstaver i kursiv med små hjerter og vedhæng der ligner vokssegl med det ønskede bogstav i midten.
Waxing Poetic's bogstav smykker er perfekt til den, der ikke ønsker et alt for fint og pyntet smykke.

Har du ikke noget imod et pyntet smykke med masser af sten så skal du se Mads Ziegler's bogstav halskæder fyldt med syntetisk kubisk zirkonia. Smykket har en passende størrelse og er, med de mange sten der glimtrer, iøjenfalden. Det bedste af det hele: det rigtig fine bogstav smykke har også en rigtig god pris.