OHM

OHM - Charms til enhver personlighed. Med sølvcharms og glaskugler fra OHM har du mulighed for at få dit armbånd til at matche din personlighed.
Hvad enten du interesserer dig for  musik, teater, maskiner og dyr eller om du er fascineret af de mere mystiske eller mørke sider af livet, så vil charms fra OHM være interessante for dig.
Vis flere produkter

OHM - Charms til enhver personlighed

Oprindeligt er firmaet, som fremstiller disse skønne charms, kendt under navnet OHM Beads, men kalder sig nu slet og ret OHM.
Du kan dog være ganske rolig, for selvom brandet har ændret navn, så er kvaliteten og den kreative stil stadig den samme.
Med sølvcharms og glaskugler fra OHM har du mulighed for at få dit armbånd til at matche din personlighed.

Hvad enten du interesserer dig for musik, teater, maskiner og dyr, eller om du er fascineret af de mere mystikse eller mørke sider af livet, så vil charms fra OHM være interessante for dig.

Hos Pelen fører vi Danmarks største udvalg af charm til armbånd og du finder alle de skønne charms mærker her, måske du skal have mere end en kugle til dit armbånd. Mangler du der i mod et ekstra armbånd til alle dine kugler, så kast et blik i denne kategori, som vi har spækket med lækre armbånd til charms.