ALLE CHARMS

Vis flere produkter

Charms & Beads & Kugler

Charms, beads og kugler til dit armbånd.
Vi er stolte over at introducere dig for Europas største udvalg af små charms til armbånd.
Glas, rav, sølv, guld med funklende sten eller uden - her finder du de unikke klassikere og nyeste designs indenfor den verden.

Her får du det store overblik og vejledning i at finde rundt i de mange brands.
 
Hver charm, hver en enkel kugle fortæller en hel lille historie, og gør dem til den helt perfekte og personlige gaveide til hende du holder af.

Her kan du vælge den kugle, som passer bedst til jeres venskab, viser din hengivenhed, fortæller om en fælles oplevelse eller bare siger de tre små ord: Jeg elsker dig.
Du kan naturligvis også vælge, at forære dig selv nogle charms, så du kan sammensætte dit eget betydningsfulde armbånd.

Søg-og-finde-guide

Charms

I denne kategori har jeg valgt at vise alle vore charms på en gang. Bagtanken er, at man nogle gange kan have tendens til kun at kigge på de mærker, man i forvejen kender og derfor nemt overser andre helt fantastiske kugler fra mindre og ikke nær så kendte mærker.

Når du først er kommet ind i denne gigantiske kategori med - i skrivende stund 8613 forskellige kugler - har jeg valgt at dele dem op:
 
Alle sølv charms, så du på en gang kan nemt kan sammenligne alle mærker og studere selv den mindste detalje. Vælger du derimod alle glas charms, siger det sig selv, at her finder du tusindvis af glaskugler.

For at forenkle søgningen er glaskuglerne sorteret efter farve. Søger du for eksempel en blå glaskugle, kan du se alle de forskellige blå glaskugler og vælge den helt rigtige, som passer helt perfekt til dit armbånd i blå nuancer.

Alle ædelstens charms har sin egen kategori, eller hvad med de rosaforgyldte charms?

Måske tænker du, rosa-forgyldt! Dem er der da vist ikke ret mange af, men det er der faktisk, og de er utrolig feminine.

Nu kan du også vælge at se alle låse til charmsarmbånd.

Charms mærker:

Når det drejer sig om charms, findes der en del brands på markedet, og for den, der søger efter noget bestemt, kan der nemt opstå tvivl og forvirring. For at hjælpe dig godt på vej i jagten på de perfekte charms, får du her lidt info om nogle af de forskellige brands og mærker, som vi fører i webshoppen.

OHM Beads

Dette er et amerikansk firma, som lige har fejret 10-års fødselsdag. OHM er mest kendt for deres anderledes design, som tør, hvor andre tier og selvfølgelig også deres meget eftertragtede BOTM kugler (Bead of the Month) som ordet indikerer kommer den en gang om måneden.

Mangler du eksempelvis en chokoladebar, et trafiklys eller bare en smuk glaskugle med flotte farver til dit armbånd?

Så er OHM lige noget for dig. Er du mere til enkle glaskugler, er du her landet på det rette sted. OHM er skaberne af de smukkeste glaskugler, ganske unikke kugler, som du nemt kan fordybe dig i, helt enestående designs, hvor du næsten altid opdager noget nyt i overfladen, hver gang du kigger på dem.
Se alle charms fra OHM Beads her og lad dig inspirere.

Beauty Beads

Beauty Beads er vores eget mærke, som er inspireret af den nordiske mytologi, blomster og årstidernes vekslen.
Mange af kuglerne fra Beauty Beads er en del billigere end tilsvarende kugler fra andre mærker. Det skyldes ganske enkelt, at vi laver dem selv og derfor ikke har dyre mellemmænd, der skal tjene lidt.

Beauty Beads har både sølvkugler, glaskugler, stenkugler, ravkugler. Som noget nyt lancerer vi nogle ready-to-wear læderarmbånd med forskellige kugler og beads, motiver i sølv og stenarmbånd i flotte farver. 
Vores ready-to-wear armbånd er altså ikke kun noget for kvinder.
Her finder du også mange rigtig fede, rå armbånd til mændene. 

Redbalifrog

Redbalifrog er designet og ejet af Amanda Bazarow fra Australien men bosat på Bali.
Her både designer og fremstiller hun sine helt fantastiske sølvkugler, som er inspireret af balinesisk kultur og naturen.
Redbalifrog kommer med fire nye kollektioner om året med meget detaljerede og forholdsvis store sølvkugler. Redbalifrog kan både tilbyde charms der sidder fast på armbåndet og charms der hænger som vedhæng.
De laver også charms med ædelsten og charms i 18kt. guld hvis man ikke er til sølv.

Pandora

Pandora er det bedst kendte og selvfølgelig også det allerstørste charmbrand i Danmark og resten af verden.
Pandora kan nogle ting, både hvad angår design, håndværk og markedsføring, der kombineret med en god portion held har gjort dem til det, de er.
 
Pandora fremstiller charms i høj kvalitet, som de seneste år er pyntet med rigtig mange zirkonia, hvilket giver et meget feminint og pænt look.
Deres kæmpe udvalg giver dig mulighed for blandt andet at vælge imellem glas, guld og sølvcharms. Herunder kan du finde mange forskellige motiver og karakterer der gør, at du kan skabe din helt egen historie med betydningsfulde charms fra Pandora.
Disneykarakterer som Minnie og Mickey mouse er især rigtig populære og noget så sødt som Snehvide's fugl er også, at finde på vores hjemmeside.

Elfbeads 

Elfbeads er et hollandsk firma, som kunstneren Paul Kranz startede op i branchen i 2013.
Han designede og fremstillede selv sølvkuglerne for Elfbeads. Sidenhen kommer Suzanne Slothbloom ind i firmaet og hun kan noget med glas, både hvad angår farver, men også faconer.

Elfbeads er i dag nok bedst kendt for alle deres flotte glaskugler i rigtig mange unikke designs og til rigtig gode priser. Her kan du blandt andet blive fristet af de mange kugler med smukt blomstermønster i mange forskellige designs og farver samt glaskugler med facetter.

Christina Watches

Den danske virksomhed Christina Jewelry & watches er især kendt for deres mange charms i alle afskygninger.


Hendes charms i sølv og forgyldt - nogle gange også rosaforgyldt og sort rhodineret, er delt op i to kategorier:
charms til Christina læderarmbånd og charms til Christina sølvarmbånd.
Er du til mere eksklusive materialer har Christina Helbo, ejeren af Christina Jewelry & Watches, lavet nogle rigtige fine charms i 14 karat rød- eller hvidguld. Vil man hellere samle på glaskugler er dette også en mulighed.

True Beadz

True Beadz er etableret af to dygtige mennesker, Alexy Ivanov og Julia Trubitsyna, i Rusland.
Glaskuglerne fra True Beadz laves altid i de fineste, livlige farver og i de mange sølvcharms kan man især se deres sans for detaljer. Som noget anderledes har de eksempelvis fremstillet nogle charms med mat overflade, som giver et helt særligt udtryk på dit armbånd. Deres udvalg af glaskugler - matte, blanke samt sølvkugler - er helt klart værd at tjekke ud.

Rav Charms

Rav er naturens eget værk, Havets Guld, der efter millioner af år i havet skyller op på stranden. Hos Perlen elsker vi bare rav-beads, og de er et smukt alternativ til sølv-, guld- og glaskugler. Desuden hævdes rav at have helende kræfter, men det vil jeg ikke komme ind på her. Rav findes i utrolig mange nuancer, er nem at arbejde med, og derfor er der rigtig mange forskellige rav-beads på markedet

Beauty Amber  

Hvis du ikke helt er til det glatte, polerede rav, så tjek vore egne Beauty Amber Beads. Det naturlige udseende, som vi har valgt at beholde i ravet, giver dit armbånd et cool, unikt look, når det kombineres med sølv, guld eller glas.

Cronicles Amber

Disse fantastiske større kugler er fremstillet af naturligt rav med indvendige graveringer. Det er næsten ikke til at forstå, at det kan lade sig gøre. En fisk, en blomst eller lille drage, der spyer ild. Nyd også de mange nuancer, som rav nu engang har fået fra naturens hånd.  Det er bare wow! 
Godt arbejde når det er bedst fra Cronicle amber.
 
The Palace of Amber

Ravkugler fra The Palace of Amber er lavet af baltisk rav i et utal af spændende nuancer. Bemærk de smukke og detaljerede designs, der er indgraveret i ravet. Fugl Phønix, fjer eller blomster.  Ravkuglerne fra The Palace of Amber går på alle populære charms armbånd.