JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

NOA Kids

Perlen
Vis flere produkter

Smykker til børn

Søger du et nyt smykke til dit barn og er du usikker på hvad du skal vælge, så kan jeg næsten garantere at du her på siden finder det bedste udvalg af smykker til børn og ikke mindst babyer. Her e alt lige fra øreringe til små fine justerbare armbånd med de smukkeste detaljer.

Som noget nyt er der kommet mange nyheder med emalje, så nu er smykkerne både pyntet med sten og emalje i de helt rigtige farver. Blandt øreringe kan der vælges mellem flotte enhjørninge, panda, flamingo, mariehøner og som noget lidt sjovere og efterhåneden helt perfekte til den danske sommer, så er der også kommet ananas øreringe.

Se hele det stor udvalg af smykker til børn og giv det skønneste børnesmykke til en lille prinsesse, hvor det bedste kun er godt nok.

Her hos Perlen kan du være sikker på, at du altid finder det bedste udvalg af smykker til børn, så du kan give den bedste lille gave, som forhåbentlig falder i god jord hos modtageren.

Dåbsgave

Står du og er i vildrede over den kommende barnedåb og du har ingen anelse om, hvad du skal give, så har NOA kids et rigtig godt udvalg både blandt smykker, men også sparegrise og bestik til børn. Her er faktisk alt for mange sparebøsser at vælge imellem, når jeg skal sige det.

Lige fra ballerinaer, bamser til pirater, så er der en god gave til barnedåben iblandt. Her er også rigtig mange flotte bestiksæt til børn, igen er de dekoreret med mange flotte motiver, som nærmest kun kan gøre barnet gladere for at spise og dette både med kniv og gaffel.

NOA fører selvfølgelig også et bredt udvalg af Dagmarkors i sølv og forgyldt. Dagmarkors i guld og alle de mange forskellige modeller finder du her.

Dåbsgave smykker

Børn vil elske at gå med disse smukke farverige smykker med søde figurer. Her finder du sølvsmykker til børn og guldsmykker til børn i de bedste designs. Du skal ikke bekymre dig om allergi, da alle smykker er fremstillet i ægte materialer.

Noa Kids smykker findes med motiver og figurer som dyr, blomster, hjerter m.m. samt pyntet med strålende zirkonia. Alle smykkerne fåes selvfølgelig til overkommelige priser og udvalgte af dem er med rabat.

Køb øreringe til børn, halskæder eller et sødt lille armbånd hos Perlen Odense og forkæl en du holder af.