Redbalifrog

Redbalifrog charms

Idéen til disse smukke og udtryksfulde smykker opstod efter en rejse til Bali, hvor australske Amanda Bazarow blev inspireret til design af en ny slags sølvcharms, heraf også navnet Redbalifrog.

Inspirationen til Redbalifrog-motiverne bliver hentet fra dét, hun holder af såsom sin familie og venner samt rejser, hun har været på. Hendes samarbejdspartner Yande bor i byen Ubud på Bali og er et stort håndværkertalent, og han er med til at gøre Redbalifrog smykkerne helt unikke.

Redbalifrog har rigtig mange fantastiske kugler i sølv og enkelte i ædelsten. Lige nu er de absolutte favoritter det seje Sugar Skull og det australske træ Frangipani.

Redbalifrog Spread your wings

Denne gang er temaet fra Redbalifrog, at man skal sprede sinde vinger og her må siges at de rammer plet med denne nye kollektion.
Så er den nye kollektion fra Redbalifrog endelig kommet og må deles med med alle deres loyale fans. Jeg må indrømme, at denne gang har de virkelig oppet sig og der er kommet 3 nye charm, 1 ny lås og 1 vedhæng til halskæde eller armbånd. Det er ikke helt så mange charms, som der plejer, men hellere få super flotte end mange mellem kønne af slagsen og denne gang rammer de bare plet.

Redbalifrog smykker - Hurtig og fri levering