Elfbeads

Vis flere produkter
Når du køber fire sølv- eller glaskugler fra Elfbeads, får du én valgfri kugle med i købet, ganske gratis.
 
Køb 4 Elfbeads og få en gratis med i pakken. 
Trækkes automatisk fra i kurven.

Elfbeads Charms og armbånd

I 2013 startede den fantastiske rejse for Elfbeads og kunstneren Paul Krans.
Det hele begyndte med et lynkursus i guldsmedefaget, hvor han lærte nogle af de basale teknikker inden for smykkefremstilling.
Velkommen til denne helt enestående og unikke verden af lækre charms i alle regnbuens farver. Det er ganske enkelt helt utroligt, hvordan Elfbeads chef, Paul Krans, og hans designere i værkstedet forstår at trylle med materialerne, med glas, perler og de mere ædle metaller, så der kommer små kunstværker ud i den anden ende. Kort tid efter havde Paul allerede fremstillet mange smukke sølvkugler, men der manglede alligevel noget.

Nu - flere år senere - har de fremtryllet mere end 1000 forskellige kugler i både sølv og glas, og de er utrolig efterspurgte på hele det store marked for beads og charms. 

Køb 4 Elfbeads charms og få en gratis med i pakken.

Her hos Perlen finder du et stort udvalg af de utrolig smukke og helt unikke kugler i både sølv og i glas. De er bare fede på den helt rigtige måde, og slet ikke til at stå for. Designerne har givet fantasien gas og kreativiteten frit spil. Voila.
Du falder bestemt for dem, særligt glaskuglerne, der skinner og funkler i et hav af farver, lige fra sarte pastelnuancer til glaskugler med stjernestøv, der nærmest tager dig med ind i eventyrernes verden. Jeg får næsten selv fornemmelsen af at være med i 1001 Nats Eventyr.

Elfbeads sølvkugler

Hvis du er ude efter sølvkugler til dit armbånd, så tjek alle sølvkuglerne ud fra Elfbeads her hos Perlen online.
Kuglerne er fremstillet i helt unikke designs og med mange rigtig smukke detaljer, som gør, at man bare må eje flere af disse fine sølvkugler.
En af de meget populære kugler i sterling sølv er Sea Dragon - en søhest med den helt rigtige størrelse og til en fantastisk god pris,
men også den lidt større Everscale, der nærmest er snoet som et slangeskind og som fylder godt på armbåndet.

Kugler, perler, Charms

Elfbeads store udvalg af flotte kugler i både sølv og glas har en kæmpe fordel – de passer perfekt på alle europæiske armbånd, så du kan bære dem på de armbånd, du allerede har. Det giver også mulighed for at sammensætte dit armbånd efter de farver, der nu lige passer til dig, dit tøj og dit humør på sådan en dag som i dag.
Så kig ind her hos Perlens webshop i Odense og lad musen shoppe rundt i vores enorme udvalg af kugler fra Elfbeads. Du bliver ikke skuffet. Her er bare ikke sparet på de ekstra finesser, tværtimod. Her finder du raffinerede detaljer i farvekombinationer, der ikke ses hos ret mange andre brands. Nyd det.

Enchanting Elfbeads

Enchanting er et af ordene fra Elfbeads slogan, og jeg må sige, at det passer helt perfekt til Elfbeads glaskuglerDe er fortryllende i de mest fantastiske farver, lige fra de ensfarvede til de langt mere spraglede glaskugler. Der kommer hele tiden nye glaskugler fra Elfbeads, så hold øje med vores side hos Perlen, så du ikke misser noget.

Elfbeads Glow, odds and everchanges

Med Elfbeads Blomster in the dark glaskugler får du en kugle, som kan lyse i mørke, når den først er blevet "ladet" godt op af lyset fra solen eller en kraftig lampe. Jeg har selv oplevet,  at et armbånd med en eller flere selvlysende glaskugler vækker en del opsigt på en mørk aften, og giver stof til samtale.
Der er også mange forskellige Odds fra Elfbeads, hvor de nye ideer til kugler bliver afprøvet og sjove tiltag testes, som blandt andet forskellige dyr på glaskugler eller zirkoniaer drysset ind i glaskuglerne.

Kuglerne fra Elfbeads passer på alle europæiske charms armbånd.