X Jewellery

Vis flere produkter

X Jewellery - Made for you

Her finder du et helt univers af friske, smukke farver, det er kun fantasien, der sætter grænser. Udover de skønne, farverige rubber-links, kan du også få både sølv og messing links, samt låse og halskæder.
I modsætning til andre sammensatte armbånd er X Jewellery baseret på det klassiske runde anker kædekoncept, hvilket giver mulighed for at sammensætte dit helt personlige armbånd i lige præcis dine farver.

Går der herefter noget tid og du ønsker en anden farvekombination på dit armbånd, eller nu skal armbåndet være ensfarvet, så er det bare at springe ind på vores side og udvælge de farver, du ønsker. Der kommer der hele tiden nye spændende farver til, som altid følger den sidste mode.

Faktisk så kommer der hele tiden nye farver til og utroligt nok, så rammer X Jewellery altid farven for den kommende mode.
Du kan også udforske de uendelige kombinationsmuligheder, der er med udvalget af links i sølv eller messing til at sætte mellem rubber leddene. Her kan nævnes: Led med mange hjerter, smukke blade, ikke mindst de vilde dyr, smukke fugle, alle de forskellige stjernetegn og bogstaver.
Kombiner sølv- og bronze og messing, og glem ikke at tilføje en lås til dit nye armbånd.

Vil du prøve noget helt andet?
Føj den nye mere spinkle petite forlængerkæde til dine links for et blidere udtryk.

X rubber links til armbånd

Fordi du er den, der bestemmer! Det hele startede med nogle klassiske farver ... Sorte, blå og røde silikoneled.

I dag præsenterer X-smykkesortiment mere end 20 forskellige links i alle mulige forskellige, smukke farver. Både lyse og skinnende og ikke mindst pastelfarver venter på at blive en del af dit nye armbånd.
Den seneste tilføjelse til samlingen (og for at være ærlig, vores favorit) solrige gule silikoneled. Det føles som om, man bærer solen på dit håndled dejligt varmt og lyst, bare sommerligt, og hvem hunne ikke tænke sig det her en grå efterårsmorgen kl. lidt i 9:00., hvor man sidder alene på arbejde og venter på de andre møder ind til en lille snak og noget kaffe.

Links til den bedste pris

Kan du ikke beslutte, hvilken farve du skal have? Prisen er så rimelig, at du kan bestille en af ​​hver farve og derefter bestemme, hvilken du mest kan lide.
Vi er nemlig temmelig sikre på, at du vil elske dem alle!

Er du stadig i tvivl om hvad du skal vælge, så kig forbi her og se vores store udvalg af smykker til kvinder.