JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Pico Accessories

Læs mere
Perlen

Pico hårspænder

Endelig er de skønne hår accessories at finde hos Perlen! Det gælder både fine hårbøjler, hårspænder, hårklemmer - og vores yndlings access; scrunchies! 

En verden af farver, mønstre, former, sten - det er hvad du finder når du kigger på hår accessories fra Pico Copenhagen. 
Brug dem til hver dag når det skal være nemt - til fester når det skal være lidt ekstra. Brug dem lige når du synes! Pift et kedeligt outfit op, match dem med dit tøj, sko, whatever. Skønne er de! 


Lige nu finder du et lille, men lækkert udvalg af hårklemmer, spænder og scrunchies til overkommelige priser. 

Perlen

Picos vison

I følge Pico er håraccessories en perfekt og tilgængelig måde at udtrykke sin stil på - og det er vi helt enige i! 

"Hvilke accessories man vælger at bære er meget individuelt og personligt. Derfor ønsker vi at kreere et ”walk-in-closet” af smykker, tidsløse klassikre og trendy produkter til enhver stemning og sæson. Vi mener at produkterne skal være rimelige i pris uden at gå på kompromis med kvaliteten og de materialer vi bruger."


Anne-Marie, som er designeren bag de skønne smykker og accessories, designer det hele selv. 

Al hår tilbehør produceres globalt, og stort set alle produkterne er håndlavet ned til mindste detalje. Selv de fine rihn-sten som sidder på flere hårklemmer, er håndsatte. 


Kort sagt, de håndlavede Pico accessories er skabt med en vison om at lave tidløse klassikere, der møder det trendy og moderne til rimelige priser.

Perlen

Pleje af dine accessories

Selvom Pico gør alt for at producere deres ting i de bedst mulige materialer, der holder længe, er det vigtigt at du selv er med til at passe godt på dine produkter. 

Derfor anbefales det ikke at dine produkter opbevares i direkte sollys eller i et fugtigt miljø, som fx. dit badeværelse. 

Brug ikke produkterne i vand eller i direkte kontakt med kemiske produkter - dette for at undgå misfarvning og pletter. 
Sæbe, kosmetik, olier, cremer og parfumer kan påvirke standen og holdbarheden på både dine hpr accessories, men også på dine smykker. Tag derfor også disse produkter af, når du bader, dyrker sport og sover.