Dameure

Tiden går og vi går med.

Hos Perlen finder du et stort udvalg af lækre ure til mænd og kvinder og selvfølgelig også ure til børn. Her finder du alle prisklasser indenfor dameure, fra de helt billige ure til dyre ure.

Fuldend dit outfit med et nyt ur! Billige herreure og dameure Online. Stort udvalg af dameure i forskellige pris og stilarter.

Uanset om du er til simple eller mere prangende, er jeg sikker på du finder et, du kan lide her.

Vis flere produkter

Ure til kvinder

Stort udvalg af forskellige damure, fra mange kendte brands.

Ure til kvinder, mænd og børn

Perlenodense har rigtig mange ur modeller at vælge imellem. For mange mennesker er et ur ikke bare et kronometer, der tæller døgnets timer. Dette gælder også online-teamet i PerlenOdense.

Skal du blot vide, hvad klokken er, så kan du altid tjekke det på din mobiltelefon eller pc :)
Et ur er nemlig meget mere end blot en lille tidsmaskine, der sørger for at du kan holde øje med tiden og alle dagens aftaler.

Tid til et nyt ur?

Et ur ikke bare et kronometer, der tæller døgnets timer - hvis vi blot har behov for at vide hvad klokken er, kan vi jo bare tjekke vores mobil.
Nej, et ur er ligesom et smykke! Derfor er der intet som et smukt og stilfuldt ur, som sætter prikken over i-et og falder i tråd med dit outfit, din stil, uanset om det er til hverdag eller mere festlige begivenheder. 
Et ur skal passe til dig og din personlighed.
Det er i de små detaljer, der gør den store forskel. Så er du på jagt efter et dameure herreure eller børneure, sidder du nu foran de helt rigtige online-hylder, og det, uanset om du er til de enkle og klassiske ure, de store, prangende og iøjnefaldende, de små, lækre og feminine ure eller de farverige.
Smag og stil er forskellig - javist - men vi har helt bestemt et ur der passer til dine ønsker.

Af urmærker kan jeg blandt andet nævne fantastiske Bulova, som blev grundlagt helt tilbage i 1875.
Her får du kvalitetshåndværk med rigtig gode kerneprincipper. 

Derudover har vi også mærker som danske ObakuChristina Watches urePulsarSeikoBonett og Nomination.  

Den helt rigtige gave, der skaber glæde mange år frem i tiden.

Et ur kan være den perfekte og meget personlige gave. Et ur bæres nemlig oftest hver eneste dag og derved bliver modtageren mindet om giveren, hver gang han eller hun kaster et blik på sit ur.
Måske skal det være gaven til konfirmanden? Brudgommen, 30 års-fødselsdagen, et jubilæum, uddannelsesgaven eller bare-fordi-du-er-dig-gaven.

Der er uendelig mange gode grunde til at give et ur i gave. For at gøre uret endnu mere personligt
kan du i de fleste ure få graveret et navn eller en helt særlig dato.

Ure Online?

For nogle mennesker virker det lidt besværligt at købe ure online. De foretrækker en fysisk butik, hvor de kan se og mærke produktet, men faktisk kan det ikke blive nemmere at handle online end det er nu.

Når du shopper hos os, får du nemlig varen sendt direkte hjem til dig. Her har du så rige muligheder for at sidde i ro og fred og nærstudere dit nyindkøbte ur inden du beslutter dig for dit køb. Du har hele 30 dages bytteret fra den dag du køber uret (eller fra den dag uret skal gives) og 14 dages fuld returret. 
Du vælger selv om pakken skal leveres direkte til døren eller om du vil hente den i en pakkeshop, leveret med GLS.

Husk, at vi altid har fri fragt. Jeg glæder mig til at pakke dit nye ur ind, og sende det afsted til dig. 

Har du stadig ikke fundet det helt rigtige ur, så synes jeg du skal hoppe over og kigge på alle de flotte smykker vi har på siden og lade dig inspirere.
Rigtig god fornøjelse med at „ose rundt“ i webshoppen.


Pilgrim urene er til dig som ønsker et moderigtigt ur i en lav prisklasse.
Pilgrim følger altid den seneste mode - derfor kan du være sikker på at finde ure der hitter lige nu, hvis du køber et ur fra Pilgrim.

Urene er fremstillet i stål som enten er forsølvet, forgyldt, rosaforgyldt eller hematitbelagt. Der findes ure med læderrem, gummi / silikonerem og lænker,
så det er bare at vælge hvad der passer dig - og så findes der masser af farver at vælge i mellem.


Bulova urerne er til dig der vil have lidt mere luksus! 
Med er ur fra Bulova er du garanteret kvalitetshåndværk med gode kerneprincipper - og faktisk også verdens mest præcise kvarts ure. 
Alle dameurene på vores side fra Bulova er med ægte diamanter enten inden i skiven, eller rundt om urkassen.

Det er feminint - det er ekslusivt - det er præcist - det er moderne.

Obaku urerne er de mere simple ure, som er helt tidsløse og aldrig går af mode. Her får du et ur til en overkommelig pris, men stadig med helt unikke designs med sans for detaljerne. 
Mange af Obakus ure er lavet med den lette og velkendte mesh-lænke i rustfrit stål. De funklende sten som findes i nogle af dameurene er swarowski krystaller. 
Obaku har skabt et design, hvor de nordiske og de asiatiske designudtryk mødes.

Spar 10-25% på ure i web-shoppen.
 

Tid er en vigtig faktor i vores hektiske hverdag. Når job, børn og fritid skal passe sammen er det vigtigt at kunne lægge en plan og holde styr på tiden, og så er det jo rart at have et armbåndsur.
Armbåndsuret er dog ikke kun praktisk, men samtidig et smukt smykke, og det findes i utallige mærker og udformninger. Hos Perlen fører vi de klassiske mærker som Seiko, Pulsar, Lorus, Jacob Jensen, Christina Design, Bonett og de lidt mere moderne ure som og Pilgrim
.

Find dit helt eget ur, som passer perfekt til dig. Er du til det klassiske eller noget helt specielt? Der er helt sikkert noget til dig!
Udover ovennævnte, har vi mange andre smukke ure på webshoppen. 
Blandt kan du finde de altid populære bøjleure fra Bonett, de enkle ure til en meget god pris fra Pulsar, de velkendte og smukke ure fra Seiko.
De meget enkle ure fra Bulbul kan du også finde her, og mange flere...

Vi har naturligvis også de populære Christina Watches, hvor du virkelig har mulighed for at personliggøre dit ur.
Det kan gøres med alt lige fra små elementer og diamanter i urskiven, til et komplet collect-sæt, så du kan skifte mellem alm. urrem og et armbånd, charms til at pynte dit armbånd med og meget mere.


..Tilmeld dig vores nyhedsbrev og 10% rabat på dit første ur!