Børneure

Tiden flyver afsted, børnene bliver større og større.
Måske er det tiden til at lære klokken - måske kan de allerede klokken?
Se udvalget af børneure her..


Vis flere produkter

Ure til drenge og piger

Børneur

Når ungerne bliver en anelse ældre og de begynder selv at skulle gå hjem fra skole på et bestemt tidspunkt, så er tiden ved at være inde til at de skal have et børneur. 

Så er der heller ingen undskyldning for at komme for sent hjem, kun lige hvis SFO eller Klubben har været lige lidt for sjov og de glemte tiden. Ja, så kan man have nok så mange ure på, specielt når man har det sjovt og helt glemmer tiden.

Vi husker sikkert alle sammen dengang vi gik i skole eller legede ude om aftenen og vi håbede på at tiden ville stå stille, så vi lige kunne være ude lidt længere inden vi skulle hjem og sove.

Børneure til piger

Vil du finde ure med både gummi- eller læderrem i mange flotte farver. Der er simple børneure, hvor det primært er tallene der er at finde i skiven, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for hende som ikke er helt sikker i tiden endnu, men stadig er i gang med at lære det.

Er hun en lidt mere øvede pige, som egentlig godt kan klokken, kunne et ur med lidt ekstra piget pynt måske være en ide? 
Der findes nemlig både ure med blomster, sommerfugle og meget andet i urskiven.
Der er også mange fine pigeure med funklende zirkonia sten rundt om urskiven, forskellige farver urskriver og digitale urskiver.

Børneure til drenge

Vil du finde lidt mere enkle ure, også med gummi- og læderremme i et væld af farvenuancer.  Du vil også se ure med både sort, hvid, blå og grønne urskiver - så er der er lidt for enhver smag. Her er naturligvis også de helt simple ure kun med tal, dem med datovisning og de digitale ure. 
Nogle drengeure er vandtætte helt op til 10 atm, som betyder at det sagtens tåler at han bader med uret. 

Ure til børn

Jeg troede aldrig at mine egne børn skulle blive så store, at de skulle gå med ur, men tiden flyver jo afsted og nu er tiden inde til at kunne klokken.

Derfor har jeg oprettet denne kategori med børneure både til drenge og piger, da der naturligvis er andre end mine børn, der skal have ur på armen og lære at komme hjem til tiden :0)

Fælles for alle vores børne ure fra Bonett er, at alle har tallet '12' så det er nemt at lære klokken at kende.
Hos Perlen har vi altid det helt perfekte børneur til børn, som skal til at lære klokken at kende

..Tilmeld dig vores nyhedsbrev og 10% rabat på dit første børneur!