Vielsesringe

Har du fundet den eneste ene, og er tiden inde til at få sagt "JA" til hinanden?
Så finder I ringene, der skal være symbolet på jeres kærlighed, her. Guld, hvidguld, sølv og titanium.

Guld, hvidguld, sølv eller titanium. I Perlens webshop finder I jeres vielsesringe.

God fornøjelse med at kigge, og selvfølgelig er I mere end velkommen til at komme forbi vores fysiske butik i Odense og prøve jer frem. 

Perlens værksted

Vi har eget guldsmedeværksted og her er det næsten kun fantasien, der sætter grænser. Så går I med jeres helt egne drømme om, hvordan lige netop jeres ringe skal se ud, så kom ind og få en uforpligtende snak med os.

Vielsesringe af gammelt guld

Har i noget gammelt guld liggende, arvegods fra familien, der betyder noget for jer, måske også med nogle sten, så tag det med. Desværre ender arvegods for det meste i skuffen, men har I materialerne selv, betaler I kun for arbejdslønnen. Vi bruger guldet til jeres personlige vielsesringe, og det betyder noget, ikke kun økonomisk, at det er familiens arve-guld, der sidder i jeres vielsesringe. Vi smelter det om, laver jeres vielsesringe af arvegodset, og integrerer stenene. Næsten intet er umuligt. 

På Perlens værksted laver vi smukke, håndlavede og ikke mindst unikke vielsesringe, med masser af kærlighed, og naturligvis efter jeres ønsker. Vi gør jeres drømme til virkelighed. Så hvis I går med nogle helt særlige idéer om, hvordan jeres fremtidige ringe skal se ud, så tøv ikke med at kigge ind til en uforpligtende snak.

Per Borup
Smukke vielsesringe udført i 14 kt. guld. Per Borup er et eksklusivt brand, som ikke går på kompromis med kvaliteten. 

Scrouples
Flotte og anderledes vielsesringe i både guld og sølv. Primært vil du finde vielsesringe i sølv med detaljer af 14 kt. guld. Så hvis du er til mix, skal du kigge nærmere på dette brand. 

Guld & Sølv Design
Også her finder du et bredt udvalg af smukke vielsesringe i både sølv, guld og hvidguld med forskellige overflader, mønstre og sten. 

Zeezen
Titaniumringe af høj kvalitet med og uden diamanter. Titanium er et let og hårdt materiale, der med sin mørkere farve er en sikker vinder hos dem, der ikke er til ringe som skinner for meget, og hurtigt synes at ”nu bliver det for smykket”. 


Husk at bestille jeres vielsesringe i god tid, så det ikke er det, I skal stresse over op til den store dag.