JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Vielsesringe

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Vielsesringe guld

Søger du den perfekte guld vielsesring?

Hos Perlen har vi altid et meget bredt udvalg af vielsesringe i guld, dette både i 8 og 14 karat guld.Vi har både de helt klassiske ringe med en blank poleret overflade til de lidt mere rå og ruflede overflader.

Har du forelsket dig i en diamant i en bestemt størrelse, som du ønsker at få isat din ring, så kan det også sagtens lade sig gøre, da vi har eget værksted i forbindelse med vores fysiske guldsmedeforretning.

Eller har du forelsket dig i manden, som bare ikke vil bære en ring? Så kan vi selvfølgelig være behjælpelige med at finde en anden løsning, som for eksempel et smykke til at have i en kæde om halsen eller et helt specielt armbånd, som kun han har.

Hos os er der ingen ideer der er for mærkelige, gennem mine efterhånden alt for mange år her i butikken, har jeg oplevet lidt af hvert ;)

Perlen

Vielsesringe

Står du og din partner og skal giftes, så kan jagten på de perfekte vielsesringe godt gå gang. Det kan være meget svært at vælge de helt rigtige ringe, som I skal bære resten af livet. Hos Perlen gør vi os altid umage med at I får de vielsesringe, der lige præcis passer til jer.


Hos Perlen står vi altid klar til at hjælpe jer, så I får en god oplevelse af, at der ikke er noget, som ikke kan lade sig gøre, uanset jeres ønsker om ringe.


Skal ringene være i guld eller sølv eller måske hvidguld er helt op til jer :)

Ønsker i glatte, matte, ruflede, blanke, kantede ringe, er helt op til jer, vi guider og vejleder meget gerne.

Perlen

Vielsesringe unika

Unikke vielsesringe - til en helt særlig dag. 

Dagen er unik, kærligheden mellem jer helt speciel. Der er ingen anden i hellere vil giftes med! Derfor skal ringene også være noget helt specielt. Med unika ringen får i ringe som ingen andre har. Jeres personlige ringe, med jeres præg. Det kan være at den ene ring skal være fyldt med store sten, mens den anden skal være helt simpel.

Måske i ønsker farvede sten i jeres ringe, eller skal der isættes sten med helt unik betydning for jer? Det kan også være i har et bestemt symbol med betydning for jer som par eller at i ønsker en kombination af flere forskellige materialer.


 Der kan være mange ting der spiller ind, og det er vigtigt med de helt rigtige ringe, for det er jo ikke noget man bare lige laver om igen. 

Vielsesringe - Unikt design
Perlen

Vielsesringe af gammelt guld

Vielsesringe af gammel guld kan få en helt særlig betydning. Især hvis det er guld I har arvet, fra folk som stod jer nært. 
Uanset om det måtte være forældre, bedsteforældre, oldeforældre eller lidt fra dem alle - så vil det altid give Jeres ringe en unik historie, og I vil på helt særlig vis altid have de personer helt tæt på Jer.


Hos Perlen har vi igennem årene lavet mange smukke smykker af gammelt guld. Ikke kun vielsesringe - men dem har vi lavet rigtig mange af. 

I behøver ikke nødvendigvis have nok gammel guld til at få lavet Jeres nye drømmeringe. Har I ikke nok, kan i købe det sidste guld hos os. Det eneste I skal være opmærksomme på ved brug af gammelt guld, er at der vil gå 10% fra i svind - og derudover så bliver smykker lavet af gammel guld ej heller stemplet med hverken lødigheds- eller navnestempel. Derfor gør det heller ingenting om I blander både 8 kt. 14 kt. og sågar 18 kt. guld i Jeres ringe.


Dog vil det altid være muligt at syreteste ringe uden stempler, og finde ud af minimumskaraten og derved kunne vise at der altså er tale om ægte guld. 

Vielsesringe af gammelt guld

Vielsesringe og forlovelsesringe

Uanset om i har valgt kirkebryllup eller skal vies på rådhuset, så er det én ting der er særlig vigtig - udover jeres JA - og det er symbolet på jeres kærlighed, jeres ringe!
Gå allerede tidligt i gang på jagten efter de helt rigtige ringe. Da det er nogle der skal sidde på jeres fingre, forhåbentlig, resten af livet, er det vigtigt at I får valgt de helt rigtige - nogle der passer til lige netop Jer og Jeres ønsker. 
Hos Perlen har vi stor erfaring inden for rådgivning af vielsesringe i forskellige materialer,  samt et bredt men nøje udvalgt sortiment af forskellige brands.
 
Her vil jeg blandt andet gerne fremhæve et rigtig flot sæt fra vores guldsmed værksted.

Mange overvejelser til jeres kommende ringe..

Kun fantastien sætter grænser for Jeres ønsker indenfor nye vielsesringe. Men først og fremmest skal der overvejes materialevalg, budget, sten, overflader, gravering mm. af jeres ringe.

Vielsesringe guld eller sølv?

Der findes mange smukke vielsesringe i sølv eller guld - både 8 kt. og 14 kt. Mange forbinder ringene til den store dag, med ringe i guld. Både 8 kt. og 14 kt. guld er stærkt, holdbart og særdeles anvendeligt til ringe. En vielsesring i sølv er også en smuk ring, da de har en smuk skinnende lys farve.


Dog skal man huske på at en ring i sølv ofte bliver hurtigere ridset og at de løber en anelse an og bliver mørkere, når man tager dem i brug.

Mulighederne er store både i form af overflader, sten, bredde og højde mm. Se f.eks. udvalget fra Guld & Sølv Design


Det kunne også være vielsesringe hvidguld?

Det giver stort set samme muligheder som i alm. guld. Hvidguld har dog en rhodinering, som giver den flotte, hvide og skinnede farve.
Mange ringe i hvidguld er også pyntet med smukke hvide diamanter, som kun gør ringene endnu mere eksklusive.

Titanium vielsesringe

Titanium er meget hårdt og holdbart materiale, i en lidt mere mørk farve. Jeg tør vove påstå, at I ikke vil kunne slide dem op - så det kunne måske være et idéelt valg for manden som arbejder fysisk hårdt med sine hænder i det daglige? Eller måske til ham så ikke er til alt "bling-bling", men det mere stille og rolige..

Der lavet mange smukke tilhørende dameringe i titanium - både til dig som ønsker det helt simpelt, men også til dig som elsker diamanter og glitter. Med ringe i titan skal man så lige huske, at disse ikke kan ændres i størrelsen, hvis man skulle gå hen at blive lidt størrer eller rent faktisk smider et par kilo.

Priserne er det for det mest nogle alle kan være med på, alt efter hvor mange sten I ønsker i dameringen.
Så alt i alt er der mange gode fordele ved at vælge vielsesringe titanium, Zeezen har lavet nogle vanvittig flotte nogle af slagsen! 

Vielsesringe i sølv

Måske er i mest til sølv? eller I ønsker at holde prisen lidt nede på ringene. Der er kommet flere og flere af slagsen i 925 sterling sølv, med forskellige mønstre, overflade, sten - både diamanter og dem der ligner.

Der er kommet så mange forskellige ring i sølv, at det rent faktisk kan være svært at vælge. Scrouples har blandt andet lavet mange flotte ringe i sølv med detaljer i 14 kt. guld

Gammelt guld - arvet guld? 

Har i noget gammelt guld liggende, arvegods fra familien, der betyder noget for jer, måske også med nogle sten, så tag det med. Desværre ender arvegods for det meste i skuffen, men har I materialerne selv, betaler I kun for arbejdslønnen. Vi bruger guldet til jeres personlige ringe, og det betyder noget, ikke kun økonomisk, at det er familiens arve-guld, der sidder i jeres vielsesringe.
Vi smelter det om, laver jeres smykke af arvegodset, og integrerer stenene. Næsten intet er umuligt.

Perlens værksted laver vi smukke, håndlavede og ikke mindst unikke vielsesringe med masser af kærlighed, og naturligvis efter jeres ønsker. Vi gør jeres drømme til virkelighed.

Vores værksted laver selvfølgelig også specieldesignede ringe af "nyt" guld. Så selvom i ikke har nogle gamle smykker liggende i ønsker at integrere i jeres kærlighedsringe, så er det skam stadig muligt. Tøv ikke med at kigge ind til en uforpligtende snak, hvis I går med nogle helt særlige idéer om, hvordan jeres fremtidige ringe skal se ud.

Vielsesringe hvilken hånd?

I dag gøres tingene på mange måder, og det vigtigste er at i gør det på den måde der føles helt rigtig for Jer!

I gamle dage sagde man at vielsesringen skal sidde på højre hånd, da det er den hånd du bruger til at aflægge troskabsløftet med. I dag siger man den venstre finger, da der fra hjertet og ud i ventre ringefinger løber en kærligheds-åre, og derfor er det nu oftest set at forlovelsesringen sættes på denne finger.

Skal I begge to have en ring?

De fleste vælger i dag at kun kvinden har en forlovelsesring, men at begge parter derimod får en ring ved vielsen, som symbolisere den evige kærlighed mellem Jer. Jeg håber at I finder de helt rigtige ringe, der passer til lige netop Jer og Jeres ønsker.

...Og glem nu ikke de andre smukker til den store dag, eller morgengaven..
I kan shoppe halskæder her, flotte øreringe her, elegante armbånd her, ure til både mænd og kvinder her eller du kan browse igennem helse vores side med rigtig mange lækre smykker.
Er der også en lille brudepige til stede under vielsen, så kunne det være hun også skulle smykkes med en lille ting og alle de fine smykker til børn finder du lige her.
 
Er du stadig i tvivl om hvilken ring du ønsker at bære under vielsen? Så slå koldt vand i blodet og tjek Pernille Corydon ud for hendes flotte ringe. Måske der er en her iblandt, som kunne friste dig.

Rigtig god fornøjelse og tillykke med kærligheden!