Vielsesringe

Vis flere produkter

Vielsesringe og forlovelsesringe

Uanset om i har valgt kirkebryllup eller skal vies på rådhuset, så er det én ting der er særlig vigtig - udover jeres JA - og det er symbolet på jeres kærlighed, jeres ringe!
Gå allerede tidligt i gang på jagten efter de helt rigtige ringe. Da det er nogle der skal sidde på jeres fingre, forhåbentlig, resten af livet, er det vigtigt at I får valgt de helt rigtige - nogle der passer til lige netop Jer og Jeres ønsker. 
Hos Perlen har vi stor erfaring inden for rådgivning af vielsesringe i forskellige materialer,  samt et bredt men nøje udvalgt sortiment af forskellige brands. 
Her vil jeg blandt andet gerne fremhæve et rigtig flot sæt fra Per Borup. Per Borup er et eksklusivt mærke som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Mange overvejelser til jeres kommende ringe..

Kun fantastien sætter grænser for Jeres ønsker indenfor nye vielsesringe. Men først og fremmest skal der overvejes materialevalg, budget, sten, overflader, gravering mm. af jeres ringe.

Vielsesringe guld eller sølv?

Der findes mange smukke vielsesringe i sølv eller guld - både 8 kt. og 14 kt. Mange forbinder ringene til den store dag, med ringe i guld. Både 8 kt. og 14 kt. guld er stærkt, holdbart og særdeles anvendeligt til ringe. En vielsesring i sølv er også en smuk ring, da de har en smuk skinnende lys farve.


Dog skal man huske på at en ring i sølv ofte bliver hurtigere ridset og at de løber en anelse an og bliver mørkere, når man tager dem i brug.

Mulighederne er store både i form af overflader, sten, bredde og højde mm. Se f.eks. udvalget fra Guld & Sølv Design


Det kunne også være vielsesringe hvidguld?

Det giver stort set samme muligheder som i alm. guld. Hvidguld har dog en rhodinering, som giver den flotte, hvide og skinnede farve.
Mange ringe i hvidguld er også pyntet med smukke hvide diamanter, som kun gør ringene endnu mere eksklusive.

Titanium vielsesringe

Titanium er meget hårdt og holdbart materiale, i en lidt mere mørk farve. Jeg tør vove påstå, at I ikke vil kunne slide dem op - så det kunne måske være et idéelt valg for manden som arbejder fysisk hårdt med sine hænder i det daglige? Eller måske til ham så ikke er til alt "bling-bling", men det mere stille og rolige..

Der lavet mange smukke tilhørende dameringe i titanium - både til dig som ønsker det helt simpelt, men også til dig som elsker diamanter og glitter. Med ringe i titan skal man så lige huske, at disse ikke kan ændres i størrelsen, hvis man skulle gå hen at blive lidt størrer eller rent faktisk smider et par kilo.

Priserne er det for det mest nogle alle kan være med på, alt efter hvor mange sten I ønsker i dameringen.
Så alt i alt er der mange gode fordele ved at vælge vielsesringe titanium, Zeezen har lavet nogle vanvittig flotte nogle af slagsen! 

Vielsesringe i sølv

Måske er i mest til sølv? eller I ønsker at holde prisen lidt nede på ringene. Der er kommet flere og flere af slagsen i 925 sterling sølv, med forskellige mønstre, overflade, sten - både diamanter og dem der ligner.

Der er kommet så mange forskellige ring i sølv, at det rent faktisk kan være svært at vælge. Scrouples har blandt andet lavet mange flotte ringe i sølv med detaljer i 14 kt. guld

Gammelt guld - arvet guld? 

Har i noget gammelt guld liggende, arvegods fra familien, der betyder noget for jer, måske også med nogle sten, så tag det med. Desværre ender arvegods for det meste i skuffen, men har I materialerne selv, betaler I kun for arbejdslønnen. Vi bruger guldet til jeres personlige ringe, og det betyder noget, ikke kun økonomisk, at det er familiens arve-guld, der sidder i jeres vielsesringe.
Vi smelter det om, laver jeres smykke af arvegodset, og integrerer stenene. Næsten intet er umuligt.

Perlens værksted laver vi smukke, håndlavede og ikke mindst unikke vielsesringe med masser af kærlighed, og naturligvis efter jeres ønsker. Vi gør jeres drømme til virkelighed.

Vores værksted laver selvfølgelig også specieldesignede ringe af "nyt" guld. Så selvom i ikke har nogle gamle smykker liggende i ønsker at integrere i jeres kærlighedsringe, så er det skam stadig muligt. Tøv ikke med at kigge ind til en uforpligtende snak, hvis I går med nogle helt særlige idéer om, hvordan jeres fremtidige ringe skal se ud.

Vielsesringe hvilken hånd?

I dag gøres tingene på mange måder, og det vigtigste er at i gør det på den måde der føles helt rigtig for Jer!

I gamle dage sagde man at vielsesringen skal sidde på højre hånd, da det er den hånd du bruger til at aflægge troskabsløftet med. I dag siger man den venstre finger, da der fra hjertet og ud i ventre ringefinger løber en kærligheds-åre, og derfor er det nu oftest set at forlovelsesringen sættes på denne finger.

Skal I begge to have en ring?

De fleste vælger i dag at kun kvinden har en forlovelsesring, men at begge parter derimod får en ring ved vielsen, som symbolisere den evige kærlighed mellem Jer. Jeg håber at I finder de helt rigtige ringe, der passer til lige netop Jer og Jeres ønsker.

...Og glem nu ikke de andre smukker til den store dag, eller morgengaven..
I kan shoppe halskæder her, flotte øreringe her, elegante armbånd her, ure til både mænd og kvinder her eller du kan browse igennem helse vores side med rigtig mange lækre smykker.
Er der også en lille brudepige til stede under vielsen, så kunne det være hun også skulle smykkes med en lille ting og alle de fine smykker til børn finder du lige her.
 
Er du stadig i tvivl om hvilken ring du ønsker at bære under vielsen? Så slå koldt vand i blodet og tjek Pernille Corydon ud for hendes flotte ringe. Måske der er en her iblandt, som kunne friste dig.

Rigtig god fornøjelse og tillykke med kærligheden!