JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Studentergaver

Find den perfekte studentergave til både drenge og piger i vores store udvalg af lækre smykker.

Søger du den perfekte gave til studenten?
Når huen er sat på den unges hoved, er det det helt rigtige valg at købe noget, som studenten husker forevigt og altid vil forbinde med netop den dag.

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Studentergaver

Studentergaver til ham eller hende - gaven de altid til huske


Det kan altid være en udfordring at finde noget til studenten, men skal du finde den perfekte gave, står vi altid klar til at hjælpe.

Vi har gaven til ham, der mangler alt og hende, der mangler ingenting. Det vigtigste er jo, at det er en gave, de forbinder med netop den dag, hvor de fik deres velfortjente hue sat på hovedet.

Perlen

Studentergaver til hende

Det skal være moderne, det skal være det nyeste og skal selvfølgelig være det rigtige!

Det er den perfekte mulighed for at give et smykke i gave, når studinen bliver færdig. Det bliver et minde, hun har resten af livet og netop dette smykke, vil hun kunne huske, da det var dagen, hvor hun fik sin hue.

Tænk eksempelvis at give hende et smykke, hvor der er graveret studenterdatoen ind eller dagen, hvor hun dimitterer fra gymnasiet eller handelsskolen. Det kan være en medaljon, et armbånd, en ring eller noget helt fjerde. Eller give hende et vedhæng med hendes hue, så hun kan bære den om halsen forevigt. Har hun ikke allerede et dagmarkors, kan vi også klart anbefale sådan et.

I kan gå i en anden retning og vælge en smuk, betagende alliancering, da det er en ring, der vil være med hende resten af livet. Da alle mennesker ofte går igennem mange betydningsfulde perioder af deres liv, kan denne ring endda være med ind over flere minder, da der kan tilføjes flere sten til ringen med tiden.
Perlen

Studentergaver til ham

Giv ham smykket, han ikke kan undvære i fremtiden.


Det er heldigvis blevet moderne for mænd at gå med smykker igen og det er vi glade for, for de ser så lækre ud med dem.

For mange mænd skal deres smykker gerne have en betydning for dem og hvorfor ikke give dem det med et armbånd, dog-tag eller ring, hvor der bliver graveret i.

Datoen, når studenten får sin hue på, har jo en speciel betydning, da det er tre år, hvor der er blevet kæmpet og arbejdet hårdt og derfor vil man også gerne have noget at kigge tilbage på og sige: 'det fik jeg den dag'.

Studentergave 2022

Studentergaver - et minde om den store dag.
For når champagnen er drukket og glædesrusen, over endelig at være færdig med sit studie, har lagt sig, står gaven tilbage, som en lysende fortælling på:
 
Tillykke med dig og det du har klaret - vi er så stolte!
 

Gaven til studinen

Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte. Der er jo et utal af forskellige smykker, som kan gives til studinen, når hun er færdig.

Jeg kan huske, at det altid var en tradition på mit gymnasium, at vi sang 'Livstræet', når man blev færdig med sin eksamen og fik sit bevis.
Så hvorfor ikke fører den tradition videre og give et smykke med livets træ til studinen. Den nye student er jo i princippet også et lille træ, som nu skal finde sin rette hylde og finde ud af, hvad hun vil i fremtiden og vokse sig stor. 

Livets træ smykker er noget, der har udviklet sig en masse igennem de seneste år. Der er kommet mange, nye fortolkninger og nu kan du købe store, små, runde, firkantede og et utal af andre varianter. Skal du se en producent, der virkelig har taget smykkerne om Livets træ til nye højder, så kig på Støvring Design. Kreativiteten, de har, har vi aldrig set før. De er blandt andet med til, at sådan et smykke aldrig går af mode.

Går vi tilbage til studinen, får hun måske endda nogle blomster omkring stammen.

Og apropo blomster!

Så er en perfekt gave jo også de smukke margueritter. Lund Copenhagen er her en producent, der ikke er til at komme udenom. Nok er margueritter et meget klassisk smykke, men de har bestemt gjort sit for, at det også har fulgt med tiden.

Det er ikke kun de almindelige ørestikker og halskæde, du finder i sortimentet mere. Nu kan du også købe ringe, ørekæder, kreoler, hårpynt og endda i mange variationer.

Det er med garanti et smykke, der heller aldrig går af mode. Marguerit smykker er bestemt kommet for at blive.

Gaven til studenten

Kan man nu også købe smykker til en fyr i gave? Ja, det kan man da sagtens! Vi har faktisk aldrig set en større efterspørgsel end nu.

Og udvalget er heller ikke blevet mindre.

Du kan nu købe armbånd, halskæde, øreringe, ringe og i så mange varianter, at vi ikke engang selv kan følge med.

Vi kan især anbefale halskæder i sølv eller stål og læderarmbånd.

Er det specifikt lædearmbånd, du er på udkig efter, så er det hos Son of Noa eller smykker til mænd, du skal kigge på. Læderarmbånd i forskellige farver, materialer og mønstre, hvor der også er mulighed for at gøre armbåndet personligt med gravering. Er læderarmbånd måske ikke lige sagen, laver begge producenter også armbånd med perler og sten.

Halskæder til mænd er også meget oppe i tiden og vil også nemt kunne blive en gave, der kan give det perfekte minde om studentertiden. Son of Noa har et lækkert udvalg af kæder både med og uden vedhæng. Ønsker du dog et større udvalg, har vi dette i vores fysiske butik, hvor der også er forskellige længder, tykkelser og udseende.

 

Vi, hos Perlen Odense, sætter en stor opgave i, at du kan finde de gode studentergaver hos os. Vi står altid klar til at hjælpe i vores butik og kommer du ikke lige fra Odense eller ikke har tid, så kan vi også sagtens hjælpe over telefonen eller mail.