Stjernetegn

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Stjernetegn smykker

Et stjernetegn smykke har været populært i mange år, og er det stadig. I dag findes der mange forskellige typer af stjernetegnssmykker. Dog er det runde vedhæng stadig det mest populære. 

De helt klassiske fra Siersbøl fåes i både sølv, guld og forgyldt sølv - og er dem hvor du virkelig kan se de enkelte tegn og hvad de forestiller. Jeg skal ikke kunne sige i hvor mange år, de har været fremme, men de var også klassiske stjernetegn dengang for efterhånden 20 år siden, hvor jeg overtog butikken efter John og Helga.


Også Lund Copenhagen har lavet flotte og simple stjernetegnsvedhæng til halskæder, disse er dog en anelse størrer og mere blange i udseendet.


Mange giver stjernetegn i både dåbs- og konfirmationsgave, da det et tidsløst og klassisk vedhæng som kan bæres af alle aldre - og køn. Til drenge/mænd sælger vi klart flest i sølv, og dem i guld sælges for det meste til piger/kvinder. 


Her på perlenodense finder du et bredt udvalg af forskellige smykker med stjernetegn - og vi opdatere hele tiden siden med nye varer. 

Perlen

Stjernetegn dato

Hvad er mit stjertegn?

Det kan være lidt svært at huske hvornår de enkelte stjernetegn indtræffer. 

De fleste kan huske sit eget - men står du og skal købe et stjernetegn til gave, er det jo ikke sikkert du kan huske hvad personen er i stjernetegn. Formentlig kan du dog godt huske fødselsdagen, og derfor har jeg lavet en lille guide til dig ud fra dage og måneder i stedet: 


Vandmand (21. januar - 18. februar)

Fisk (19. februar - 20. marts)

Vædder (21. marts - 20. april)

Tyr (21. april - 21. maj)

Tvilling (22. maj - 21. juni)

Krebs (22. juni - 22. juli)

Løve (23. juli - 23. august)

Jomfru (24. august - 23. september)

Vægt (24. september - 23. oktober)

Skorpion (24. oktober - 22. november)

Skytte (23. november - 21. december)

Stenbuk (22. december - 20. januar) 

Perlen

Stjerntegn på engelsk

Også kaldet Zodiacs!

Det kan være svært lige at finde rundt i hvad de enkelte stjernetegn hedder på engelsk. Men ikke desto mindre er efterhånden ret brugte. Både af navn af og udseende. 

Den engelske/ latinske betegnelse lyder således: 

Vandmanden = Aquarius ~ Fisk = Pisces ~ Vædderen = Aries ~ Tyr = Taurus ~ Tvilling = Gemini ~ Krebs = Cancer ~ Løve = Leo ~ Jomfru = Virgo ~ Vægt = Libra ~ Skorpion = Scorpio ~ Stenbuk = Capricorn 


Christina Watches har blandt andet lavet de fineste ørestikker med tegnene fra de enkelte stjernetegn. Tegnene som de er her, er personligt dem jeg selv er mest vild med.

Jeg synes de giver et meget rent og enkelt udtryk, hvor der på de "originale" sker lidt mere - hvilket jeg synes er fint hvis fx.halskæden står alene.

Jeg har altid en 3-4 kæder sammensat med små vedhæng.  Men det handler jo også om hvad man er til. 

Perlen

Stjernebilleder

Du kan også finde fine stjernetegnshalskæder, hvor der i stedet for selve tegnet er det stjernebilledet. 

Pernille Corydon har lavet en smuk halskæde du finder i både mat sølv og mat forgyldt sølv, med det fineste stjernebilleder og små ædelsten.  

Hver med sin egen historie at fortælle, der står skrevet i stjernerne. Stenene er nøje udvalgt for at skabe balance og harmoni. Det siges nemlig, at de indeholder gode energier, og at hver sten besidder sin helt egen særlige kraft.


Joanli er også med på bølgen med stjernebilleder - de har lavet en blank verison i sølv og forgyldt sølv, og med smukke, funklende hvide zirkoner. Lidt mindre end Pernilles hvis man ikke er til de lidt større halskæder.