JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Smykker til mænd

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Herre armbånd

Vi har alt lige fra de lækre læderarmbånd fremstillet af ægte kalveskind, der smyger sig håndleddet og tilpasser sig med tiden, des længere tid du går med det. Låsen på disse armbånd er fremstillet i stål som oftest med en magnet, så de er lette at tage af og på med en let børstet overflade, der er med til at give et råt look.


Selvfølgelig finder du også de klassiske panser og anker armbånd, som alle dage har været båret af en rigtig mand. Begge dele kommer i flere forskellige materialer lige fra stål, sterling sølv, forgyldt sølv og selvfølgelig i ægte guld. Her er det din smag der bestemmer og det er jo den rene luksus.

Perlen

Halskæde til mænd

Hvilken halskæde til mand skal jeg vælge?


Perfekt spørgsmål, specielt i dag hvor der simpelthen er så mange forskellige typer af kæder til mænd, dette både hvad angår mønstre og længden på kæden.


Som udgangspunkt så bruger en mand 50cm i længden på en halskæde.


Ønsker du at kæden hænger lidt længere nede på brystet, så er du oppe i en 60cm. Er du derimod en spinkel mand eller en ung teenager, så kan en kæde på 45cm være den passende længde.


Det er specielt dejligt at se så mange mænd begynde at gå med smykker og det er alt lige fra armbånd til kæder og øreringe. Hvilket mange smykke brands har taget til sig og enkelte har ligefrem udviklet en serie til mænd eller også kaldet unisex. Her kan blandt andet nævnes Edge fra Pernille Corydon

Perlen

Smykker til herrer

Aldrig har det været så moderne med smykker til mænd.

Det gælder alt lige fra halskæder, armbånd over i fingerringe. Smykkerne må meget gerne være enkle og med et touch af elegance og lethed over i det lidt mere rå design med en mat overflade.

Specielt er halskæder og armbånd i høj kurs, hvor det kun er kæden, der bliver båret uden nogen form for smykke i.

Der er nogle mønstre som er mere in end andre, det er blandt andet: Flad panser kæde og Figaro kæden. Begge to kendetegnes ved at det er flade halskæder.

Son of Noa
Perlen

Sølv halskæde til mænd

Kom i gang unge mænd og gamle drenge, pynt jer med de lækreste smykker og kvinderne vil elske det.

Tag et kig forbi Pernille Corydon, der har valgt at fremstille en helt kollektion med unisex smykker, der både kan bæres af såvel mænd som kvinder. Smykkeserien hedder Edge by Corydon og den er taget godt imod i vores fysiske forretning i Odense og ikke mindst Online.

Serien byder på alt fra øreringe, halskæder, armbånd og ringe. Alle smykkerne er fremstillet med et enkelt udtryk og er fremstillet i ægte materialer som sølv og forgyldt sølv.

Herresmykker

Hos Perlen finder du et stort udvalg af smykker til herrer og mænd i alle aldre. Mænd med smykker er in for tiden, for aldrig før har det været så moderne at mænd bærer et smykke, som det er i dag. Armbånd til mænd er meget populære og der er kommet rigtig mange smarte designs og modeller til gennem de sidste år.

Søger du et armbånd til en mænd?

Jamen, så er du endt helt perfekt, da vi hos Perlen har et meget stort udvalg af netop armbånd til mænd. Dette i et væld af forskellige materialer som: stål, læder, sølv og selvfølgelig guld.

Hvilket armbånd til mænd skal du vælge?

Spørger du sikkert dig selv og ja, det kan være svært at svare på. For tiden sælger vi flest læderarmbånd og dette oftest de flettede armbånd med en stållås. Jeg har dog set flere unge mænd, som er begyndt at mixe armbåndene med både læder og stål armbånd, hvor enkelte også tilføjer et stenarmbånd. Hvilket jeg personligt synes er ret cool og giver noget attitude til personen, der tør.

Sølvarmbånd til mænd er også ved at komme op i ret høj kurs igen, efter at vi næsten ikke har solgt et armbånd til en herre i flere år. Her er det nye sort det flade panser armbånd, en dejlig gammel kending og det velkendte mønster ankerfacet.

Nu kan det næsten være helt svært at vælge, om det skal være et stenarmbånd med sorte sten eller et lækkert læderarmbånd i kalveskind, som skal pynte på håndleddet.  Der er skam heller ikke noget i vejen for, at du bærer mere end et armbånd ad gangen, det er der nemlig rigtig mange der gør.

Læderarmbånd

Nogle af de sidste nye armbånd her i webshoppen er Frank 1967. Det er et lækkert læderarmbånd i kalveskind med en mat titaniumlås og nogle af dem har også et lille smykke midt på armbåndet og her er der mange modeller at vælge imellem, lige fra kranier til kors og drager.
 
Frank 1967 er designet til mænd, som er klar til eventyr og som tør gå lige til kanten. Frank præsenterer en kollektion af robuste læderarmbånd og stålarmbånd til herrer og mænd. Frank armånd er kendt for deres meget høje kvalitet og lækre materialer.

Armbånd til mænd

Et af bestsellerne er disse maskuline herrearmbånd fra Son of Noa. Der er flere forskellige typer at vælge imellem - blødt kalveskind med stållås i flere forskellige bredder og farver, moderne stenarmbånd med hermatit sten eller sort onyx og de nye armbånd til mænd fremstillet i blank ellet børstet stål.

Står du og mangler det perfekte armbånd til din mand eller kæreste, eller måske vil du forkæle dig selv, så er disse armbånd et rigtig godt valg.

Her får du høj kvalitet til den helt rigtige pris.

Her er du helt sikker på at finde det perfekte gave til manden, og så hvor pris og kvalitet er helt i top.
Umiddelbart så tænker jeg at armbånd til mænd aldrig vil gå af mode, til tider skifter den dog.

For enkelte år tilbage var anker facet armbåndet i høj kurs og inden det var det Bjørn Borg armbåndet, nu er det læderarmbånd af alle slags og farver, nogle mere maskuline end andre og stålarmbånd.

Fælles for begge dele er at de ikke er så dyre og derfor kan man have op til flere at skifte imellem. Det helt alimindelige sølv armbånd til mænd tænker jeg aldrig går af mode, her kan jeg anbefale BNH de kendt for deres meget gode kvalitet.

Guld armbånd til mænd er også et smykke som aldrig bliver umoderne, så er det bare om man kan lide det, eller man synes at vedkommende kommer til at ligner en rocker eller en Mafioso.

Og hvad er meget kønnere end en lækker mand med et lækkert armbånd?

Herrearmbånd

Hvis vi kigger os omkring, ser vi flere og flere mænd, der bærer smykker og det er altså ikke kun de populære herrearmbånd i læder vi ser om deres håndled.
Særligt herreringe i både guld og sølv er stigende i popularitet, men også ure og halskæder.  Og ligesom det gælder for kvinder, så gør det også for mændene - det giver altså bare lige den sidste finish til outfittet.
 
Armbånd til mænd sølv er også et godt bud på et armbånd, hvid du ønsker noget som ikke skiller sig for meget ud.