Smykker til mænd

Stort udvalg af smykker til mænd i alle aldre.
Aldrig før har det været så moderne for mænd at bære et smykke, som det er i dag, og der er kommet rigtig mange smarte designs til.
Læs mere
Vis flere produkter

Herresmykker

Hos Perlen finder du et stort udvalg af smykker til herrer og mænd i alle aldre. Mænd med smykker er in for tiden, for aldrig før har det været så moderne at mænd bærer et smykke, som det er i dag. Armbånd til mænd er meget populære og der er kommet rigtig mange smarte designs og modeller til gennem de sidste år.

Nu kan det næsten være helt svært at vælge, om det skal være et stenarmbånd med sorte sten, eller et lækkert læderarmbånd i kalveskind, som skal pynte på håndleddet.  Der er skam heller ikke noget i vejen for, at du bærer mere end et armbånd ad gangen, det er der nemlig rigtig mange der gør.

Herrearmbånd fra BB

Nogle af de sidste nye armbånd her i webshoppen, er Frank 1967.  Vi fremstiller dem på eget værksted i Odense, og er vores helt eget maskuline design.
Det er et lækkert læderarmbånd i kalveskind med en mat titaniumlås og et sølvsmykke, og her er der mange modeller at vælge imellem, lige fra kranier til svampe og drager.
Se også de smarte BB-stenarmbånd med sølv, tibetansk agat sten eller farverig keramik.

Armbånd til mænd

Et af bestsellerne er disse maskuline herrearmbånd fra Son of Noa.
Der er flere forskellige typer at vælge imellem - blødt kalveskind med stållås i flere forskellige bredder og farver, moderne stenarmbånd med hermatit sten eller sort onyx og de nye armbånd til mænd fremstillet i blank ellet børstet stål. Står du og mangler det perfekte armbånd til din mand eller kæreste, eller måske vil du forkæle dig selv, så er disse armbånd et rigtig godt valg.

Her får du høj kvalitet til den helt rigtige pris.

Her er du helt sikker på at finde det perfekte gave til manden, og så hvor pris og kvalitet er helt i top.
Umiddelbart så tænker jeg at armbånd til mænd aldrig vil gå af mode, til tider skifter den dog.

For enkelte år tilbage var anker facet armbåndet i høj kurs og inden det var det Bjørn Borg armbåndet, nu er det læderarmbånd af alle slags og farver, nogle mere maskuline end andre og stålarmbånd. Fælles for begge dele er at de ikke er så dyre og derfor kan man have op til flere at skifte imellem. Det helt alimindelige sølv armbånd til mænd tænker jeg aldrig går af mode, her kan jeg anbefale BNH de kendt for deres meget gode kvalitet. Guld armbånd til mænd er også et smykke som aldrig bliver umoderne, så er det bare om man kan lide det, eller man synes at vedkommende kommer til at ligner en rocker eller en Mafioso.

Og hvad er meget kønnere end en lækker mand med et lækkert armbånd?

Læderarmbånd

Et af vore nye mærker indenfor herresmykker er Frank 1967, som har et stort udvalg af herrearmbånd i læder og sten. Frank 1967 er designet til mænd, som er klar til eventyr og som tør gå lige til kanten. Frank præsenterer en kollektion af robuste læderarmbånd og stålarmbånd til herrer og mænd. Frank armånd er kendt for deres meget høje kvalitet og lækre materialer.

Herrearmbånd

Hvis vi kigger os omkring, ser vi flere og flere mænd, der bærer smykker og det er altså ikke kun de populære herrearmbånd i læder vi ser om deres håndled. Særligt herreringe i både guld og sølv er stigende i popularitet, men også ure og halskæder.  Og ligesom det gælder for kvinder, så gør det også for mændene - det giver altså bare lige den sidste finish til outfittet.
Armbånd til mænd sølv er også et godt bud på et armbånd, hvid du ønsker noget som ikke skiller sig for meget ud.
Så kom igang unge mænd og gamle drenge, pynt jer med de lækreste smykker og kvinderne vil elske det.