JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Smykke kampagner

Hos Perlen får du altid de seneste kampagner med de bedste rabatter.
Se de mange forskellige tilbud lige her og få fri fragt på din ordre
Vis flere produkter

Kampagner hos Perlen

Uh! Billige smykker. Det er sød musik i mine ører. Og så af god kvalitet - endnu bedre!!

Her hos Perlenodense laver vi løbende forskellige kampagner med procenter på vores mange, flotte smykker. I disse får du de bedste kampagne tilbud og vi forsøger altid at give den bedste rabat på smykker og lave en variation, så det ikke kun er de samme smykker, der altid kommer på tilbud.

Kampagnerne kan du se på vores hjemmeside, men også igennem vores nyhedsbreve, som bliver sendt ud flere gange i ugen. Vores Kampagne tilbud kan være ligeså hurtig aktuelle, som de igen kan være udløbet, så det er med at være hurtig på tasterne, når du får nyhedsbrevet. Vi skriver dog altid, hvor langt tid tilbuddet varer.

Modtager du ikke vores nyhedsbrev?

Så skynd dig ind på vores hjemmeside og skriv dig op! Du får nemlig en rabatkode med og kan få 10 % på din første ordre. Og hvem kan ikke lide rabat på smykker, når nu muligheden er der? 

Hvem ved? Måske kan det lige præcis være, at det er det smykke, du har kigget på, der har procenter og det ville da være ærgerligt at gå glip af tilbuddet, hvis du ikke fik vores nyhedsbrev. Og så er der altid fri fragt.

Vores nyhedsbreve er også perfekte som inspiration til fødselsdagsgave, julegave, konfirmationsgave eller noget helt fjerde. Det er bare klikke på de forskellige produkter i nyhedsbrevet og så kommer du direkte ind på produktet, eller ind på kategorien, hvor du kan se hele kollektionen og den kampagne, der hører med.

Smykker online

Inde på vores online shop kan du finde nærmest alle smykker i alle former for designs, farver, udseende osv. Under vores "smykke kampagne" kategori, finder du altid de smykker, der er sat ned eller som bliver solgt samlet. Herunder er der især forskellige charms og også Christina Watches ure.

Christina Watches har samlet verden for smykker og ure og har lavet et fuldt sæt med begge dele. Disse smykker bliver solgt som kampagner, hvor du får alt, hvad du skal bruge, med. Derefter er det kun fantasien, der sætter grænser og du kan lave dit Christina læderarmbånd så personligt, at det kun er dig i hele verden, der har netop dit.

Vi vil sige, at det faktisk er den perfekte julegave til kvinden eller pigen, der har alt. Husk, vi har altid fri fragt.

Tænker du dog, at du hellere vil se smykkerne tæt på og ikke kun på billeder, kan du sagtens komme forbi vores butik i Odense, så du også kan føle de ægte smykker.

Vi står altid klar til at hjælpe og du er mere end velkommen til at komme ned i vores butik eller kontakte os, hvis du har spørgsmål.