Guldring

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Guldring med sten

En guldring med sten kan indebærer mange ting. Skal det være med en farvet sten, en hvid sten, en stor eller en lille sten? En hjerteformet, en rund, en firkantet - en eller flere sten? - mulighederne er mange og det er næsten kun din fantasi der sætter grænser. 


Du finder et bredt udvalg af guldringe med sten fra fx. Siersbøl, Lund Copenhagen, Rabinovich og Perlens eget værksted. 
Ringen du ser på billedet er speciellavet til en kunde på vores værksted, isat hvide diamanter i forskellige størrelser. 

Perlen

Guldring med diamant

En guld ring med diamant er det vi oftest ser når vi blandt andet snakker forlovelses- og vielsesringe. 

Det kan både være de klassiske en-stens ringe - også kaldet prinsessringe - , allianceringe eller blot en smuk ring med en eller flere diamanter isat.


En diamant omtales tit som en kvindes bedste ven. Om det er sandt, det ved jeg ikke - men jeg ved i hvert fald at det er noget de fleste kvinder ville blive glad for. Stor eller lille. Der er bare noget over en diamantring. Vi har vidste også allesammen hørt sætningen "Diamonds are a girls best friend" & "Shine bright like a diamond" 


En diamantring symboliserer kærlighed og velstand. 

Perlen

Signet ring

En signet ring er efterhånden blevet ret populært - og det gælder både til mænd og kvinder. Nogle bruger endda signet ringe som vielsesringe. Her vil der oftest være lavet et personligt monogram i toppen af ringen. I kvinden er der måske isat diamanter rundt i kanten? 

En signetring et en ring med en flad plade foroven, hvor i min typisk graverer initialer eller monogrammer. 

I gamle dage blev ringen brugt som signatur, helt simpelt ved at trykke ens personlige og unikke mærke ned i voks eller lak, og var ofte båret af mænd. 

I dag bruges denne ringtype af både mænd og kvinder. 


Hos Perlen tilbyder vi at du helt selv kan være med til at designe din egen signetring. Om det skal være i guld eller sølv, med eller uden sten og monogrammer. Det er din ring - du bestemmer. Har du gammelt guld du ønsker at bruge til ringen, kan dette også lade sig gøre. 

Perlen

Hvidguldsring

En hvidguld ring er en ægte klassisker. Det giver et lidt køligere look og står så flot sammen med de hvide, klassiske diamanter. 
Der er både klassiske alliance- og prinsesseringe, små fine og feminine ringe i hvidguld og mix af rød- og hvidguldsringe. 

En hvidguldring er lavet af finguld, sølv og palladium eller platin. De to sidstnævnte gør at det får sin smukke "hvide" farve. Den som de fleste af os nok vil betegne som sølv.


De fleste hvidguldsringe er i dag rhodineret, som giver dem den smukke blanke og kølige overflade. Får du ikke rhodineret din hvidguldring, fx. efter en reparation, vil det gule i guldet fremtræde meget tydeligere.