JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Guldring

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Guldring med sten

En guldring med sten kan være mange ting.

Skal det være en ring med en farvet sten, en hvid sten, en stor eller en lille sten?

En hjerteformet, en rund, en firkantet - en eller flere sten? - mulighederne er mange og det er næsten kun din fantasi der sætter grænser for din kommende ring i guld. 


Du finder et bredt udvalg af guldringe med sten fra fx. Siersbøl, Lund Copenhagen, Nuran og selvfølgelig fra vores eget værksted, hvor vi fremstiller smykker lige efter dit ønske og behov.

 
Ringen du ser på billedet er speciellavet til en kunde på vores værksted, isat hvide diamanter i forskellige størrelser, hvor hun har valgt at få graveret bogstaver ned i ringen.


I denne tid er en guldring med grøn sten virkelig i høj kurs, der er også noget ved den smukke grønne farve, der også er håbets farve.

Perlen

Guldring med diamant

En guld ring med diamant er det vi oftest ser, når vi blandt andet snakker en ring, som du ønsker til at fri med eller når du ønsker at give en speciel og blivende gave til en du holder meget af. 

Diamantringe bruges ofte til gave, når det drejer sig om mærkedage, konfirmation, bryllupper og selvfølgelig fødselsdage.


Det kan både være de klassiske en-stens ringe, også kaldet prinsesseringe, allianceringe eller blot en smuk ring med en eller flere diamanter isat.


En diamant omtales ofte som en kvindes bedste ven. Om det er sandt, det ved jeg ikke - men jeg ved i hvert fald, at det er noget de fleste kvinder ville blive glad for. Stor eller lille. Der er bare noget over en diamantring, som funkler smukt i lysets skær.


Vi har vidst også alle sammen hørt sætningen "Diamonds are a girls best friend" & "Shine bright like a diamond" 


En diamantring symboliserer kærlighed, velstand, overskud og ikke mindst så er det bare utrolig smuk.

Diamantring
Perlen

Signet ring

En signet ring er efterhånden blevet ret populær - og det gælder både til mænd og kvinder.

Nogle bruger endda signet ringe som vielsesringe. Her vil der oftest være lavet et personligt monogram i toppen af ringen. I kvinden er der måske isat diamanter rundt i kanten? 

En signetring er en ring med en flad plade foroven, hvor man typisk graverer initialer eller monogrammer.


I gamle dage blev ringen brugt som signatur, helt simpelt ved at trykke ens personlige og unikke mærke ned i voks eller lak, og var ofte båret af mænd. 

I dag bruges denne ringtype af både mænd og kvinder. 


Hos Perlen tilbyder vi, at du kan være med til at designe din egen signetring. Om det skal være i guld eller sølv, med eller uden sten og monogrammer, det bestemmer du.

Det er din ring - du bestemmer.

Har du gammelt guld liggende, som du ønsker at bruge til ringen, kan dette også lade sig gøre. 

Perlen

Hvidguld ring

En hvidguld ring er en ægte klassiker.


Det giver et lidt køligere look og står så flot sammen med de hvide, klassiske diamanter.


Der er både klassiske alliance- og prinsesseringe, små fine og feminine ringe i hvidguld og mix af rød- og hvidguldsringe. 

En hvidguldsring er fremstillet af finguld, legerings materiale, sølv og palladium eller platin. De to sidstnævnte gør at det får sin smukke "hvide" farve. Den farve, som de fleste af os nok vil betegne som sølvfarvet.

En klassisk hvidguld ring, som er solgt i Danmark, er som oftest fremstillet med en hvidguldlegering, der gør at ringen har en anelse gullig farve, hvor man efterfølgende rhodinere ringen, for at få den til at stå helt hvid og skarp i farven.


De fleste hvidguldsringe er i dag rhodineret, som giver dem den smukke blanke og kølige overflade. Får du ikke rhodineret din hvidguldring, fx. efter en reparation, vil det gule i guldet fremtræde meget tydeligere. 

Perlen

Lille ring af guld

I denne tid oplever vi ofte, at kunden kommer ind og spørger efter en lille ring af guld, gerne med en lille sten i midten.

Og det har vi selvfølgelig også på lager i butikken og i shoppen, så du får en hel række af små enkel guldringe, som du kan vælge imellem.


Her har jeg fundet min egen personlige favorit, som er er en meget enkel guldring, hvor der på toppen af ringen er en lille rød rubin med en funklende diamant på hver side af stenen. Denne ring kommer også hvor der sidder en safir eller en smaragd i midten af diamanterne.


Derudover er der kommet mange fine små ringe med flere mindre diamanter på toppen til nogle meget gode priser. Blandt andet kan jeg anbefale, at du kigger på guld smykkerne fra Spirit Icons, som er meget feminine og udført i et smukt design, hvor der også er tænkt på brugeroplevelsen.