Ringe

Klassiske ringe, sjove ringe, enkle ringe, sølvringe, guldringe, specielle ringe, ringe med sten om det så skal være månesten, diamanter, zirkonia. Ja, vi er leverings dygtige i alle typer af ringe, jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at vi har en ring til alle typer af fingre og deres ejerdamer.
-10%
0
Rabinovich - Glamorous Pearl perlering
-10%
0
Rabinovich - Ribbon ring i sølv med topas
-10%
0
Rabinovich - Golden Shadow armbånd med labradorit
-10%
0
Rabinovich - Rainbow ring med ægte aquamarin
-10%
1
Rabinovich - Rainbow ring med ægte sten
4
By Birdie - Gili ring
1
By Birdie - Benedict Golden ring
0
By Birdie - Gili Sea Aquamarine ring
0
By Birdie - Antique Labradorite ring
0
By Birdie - Antique Grey Moon ring
0
By Birdie - Antique Aqua ring
0
By Birdie - Buckingham ring med diamanter
0
By Birdie - Kensington ring med diamanter
0
By Birdie - Sommerset ring med diamanter
1
Julie Sandlau - Bamboo, champagne ring sølv
1
Julie Sandlau - Boa, åben slange ring
0
Julie Sandlau - Boa, åben forgyldt ring
-50%
0
Rabinovich - Silent Paw, sølvring  -50%
-50%
1
Rabinovich - Blooming moods, forgyldt. -50%
-50%
1
Rabinovich - La Marquise, forgyldt. -50%
-10%
0
Joanli Nor - DeeDee, ring med cirkel
0
Joanli Nor - DeeDee, sølvring med cirkel
0
Nordahl Jewellery - Dust, mat sølvring
0
Julie Sandlau - Bamboo, lemon ring sølv
0
Julie Sandlau - Bamboo, lemon ring forgyldt
0
Julie Sandlau - Bamboo, grøn spinel ring sølv
0
Julie Sandlau - Boa, sølv ring
0
Julie Sandlau - Boa, forgyldt ring
-10%
0
Lund Copenhagen - Marguerite forgyldt ring med 3 blomster
-10%
1
Lund Copenhagen - Marguerite forgyldt ring med 2 blomster
-10%
0
Scrouples - Kleopatra Queen, hvidguld diamantring med 0.43ct
-10%
2
Scrouples - Kleopatra Queen, hvidguld diamantring med 0.33ct
-10%
0
Scrouples - Kleopatra Queen, hvidguld diamantring med 0.22ct
-10%
0
Scrouples - Kleopatra Queen, hvidguld diamantring med 0.15ct
-10%
2
Scrouples - Kleopatra Queen, rødguld diamantring med 0.43ct
-10%
0
Scrouples - Kleopatra Queen, rødguld diamantring med 0.33ct
-10%
0
Scrouples - Kleopatra Queen, diamantring med 0.22ct
-10%
0
Scrouples - Kleopatra Queen, rødguld diamantring med 0.15ct
-30%
2
Spirit Icons - Ring kampagne i sølv og forgyldt med sten
1
Nomination - Stella ring, s.16
Sorter stigende
pr. side

Vi har tusindvis af ringe på lager

Klassiske ringe, sjove ringe, enkle ringe, sølvringe, guldringe, specielle ringe, ringe med sten om det så skal være månesten, diamanter, zirkonia, rubiner, perler eller en helt anden sten. Ja, vi er leverings dygtige i alle typer af ringe, jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at vi har en ring til alle typer af fingre og deres ejerdamer. Og hvis det skulle vise sig, at jeg tager fejl og du ikke kan finde RINGEN, som skal sidde på netop din finger, så er du altid velkommen til at kontakte os, da vi i det tilfælde kan designe en ring til dig på vores værksted, så den bliver helt perfekt.

Hvad skal jeg give i gave?
Det er altid en stor ting at få en ring af en som man holder af, da en ring har en stor betydning og ofte bliver foræret til størrer begivenheder som konfirmation, studenterfester, runde fødselsdage og selvfølgelig det helt store øjeblik hvor din udkårne falder på knæ og spørger om I skal giftes og leve lykkeligt sammen til jeres dages ende? Herefter skal der vælges vielsesringe, hvor parforholdet måske skal igennem sin første prøve, for ikke at tale om hvordan bryllupsfesten skal være. Så er det man skal til at huske bryllupsdagene, hvor der gerne må ligge et lille smykke som gave om morgenen. Desværre må jeg indrømme, at jeg aldrig, som i aldrig nogensinde har modtaget en ring som gave, måske hænger det sammen med at min far, ligesom jeg, også var guldsmed og jeg havde alle de ringe som jeg kunne tænke mig og hvis det ikke var tilfældet, kunne jeg jo bare fremstille en på vores værksted.

Der findes utroligt mange typer af sølvringe
De mest solgte ringe er de klassiske og enkle sølvringe, som stort set alle kan lide, nogle gange er de med en lille zirkonia eller en lille perle for lige at peppe ringene lidt op, andre gange kommer der et lille hjerte på eller uendelighedstegnet, som også er blevet utroligt populært. Selvfølgelig er der også ringe som har et mere råt udtryk, hvor man har valgt at oxidere ringene på en børstet eller hamret overflade for herefter at pynte dem med lidt guld og ægte smykkesten eller diamanter.  Netop disse ringe er mine favoritter, blandt andet fordi det ikke gør noget, hvis de får en lille ridse eller jeg kommer til at støde dem hårdt imod noget. Søger du en ny sølvring, og du ikke lige kan overskue vores store udvalg som er på siden, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på tlf: 66114210 og vores meget søde personale vil på bedste vis hjælpe og guide dig frem til lige netop den ring som passer bedst til dig. Du kan også i toppen af kategorien med ringe sortere efter hvilken type sten du ønsker eller hvilken farve du ønsker den skal være.

Og ikke mindst af guldringe
Guldringe er nærmest et helt kapitel for sig selv, da der er så mange forskellige typer af ringe. Igen er der de helt almindelige tynde og enkle guldringe med blanke overflader, hvor de enten bliver pyntet med en lille sten eller en perle. Nogle vælger en ring hvor det er en kombination af hvidguld og rødguld, hvilket giver en flot kontrast, da de forskellige farver enten fremhæver eller dænper de fine detaljer på ringen. Skal den være ekstra flot, kan man vælge en guldring, hvor der også er strøet lidt diamanter i, eller en ringe med en enkelt stor diamant. I dette tilfælde vælger vores kunder ofte en enstensring også kaldet prinsessering, nok nærmest den mest klassiske hvidguldsring med diamant og mest solgte ring i guld som findes, da den bare altid er flot og moderne også om 50år, når du tager den frem og vil mindes en festlig begivenhed. Prinsesseringen er også utrolig flot ved siden af en alliancering i rød eller hvidguld, dette giver også lidt mere fylde på fingeren. Har din prinsesse for mange ringe til hendes fingre, er der også altid mulighed for at sætte en ekstra diamant i en alliancering, så den bare bliver endnu smukkere.

Special designede ringe
Er du stadig ikke overbevist om hvilken ring du skal vælge, så kan du altid få special designet en ring på vores værksted, hvor vi hjælper dig med at nå frem til den bedste løsning. Har du noget gammelt guld eller diamanter liggende hjemme er du velkommen til at tage det med. He kan du frit fra leveren ønske dig lige hvad du vil, der er ikke noget vi ikke kan lave. Gennem de mange år med værksted har vi fremstillet rigtig mange meget flotte ringe udfra vores kunders ønsker.