Ringe

En ring er en del af din hånd og af dig, som fortæller andre hvem du også er.
Perlenodense.dk har en ring til alle slags fingre og deres ejerdamer.
Vi er leveringsdygtige i alle typer ringe til alle slags fingre

 Vi har tusindvis af ringe på lager

Klassiske, sjove, enkle, sølvguldspecielle, ringe med sten eller uden, med  månestendiamanter, zirkonia, rubiner, perler eller helt andre sten.

Tro mig, vi er leveringsdygtige i alle typer af ringe – ja, jeg vil næsten gå så langt som til at sige, at vi har en ring til alle typer af fingre og deres ejer-kvinder. Og hvis det skulle vise sig, at jeg tager fejl og du ikke kan finde RINGEN, som skal sidde på netop din finger, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så designer vi en ring til dig på vores værksted, så den bliver helt perfekt og lige efter dit hoved.

Hvad skal jeg give i gave?
Det er altid noget helt særligt at få en ring af en person, som man holder af, fordi en ring også har en stor symbolsk betydning.  

En ring som gave bliver foræret væk i forbindelse med større begivenheder som konfirmation, studenterfester, runde fødselsdage og selvfølgelig det helt store øjeblik, hvor din udkårne falder på knæ og spørger, om I skal giftes og leve lykkeligt sammen til jeres dages ende.

På et senere tidspunkt skal der vælges vielsesringe, som begge parter synes om, og her kommer parforholdet måske på sin første prøve, for ikke at tale om planlægningen af bryllupsfesten. Så skal der gives og tages fra begge parter. År senere skal man så også huske sin bryllupsdag, og på sådan en dag må der gerne ligge et lille smykke som morgengave på bakken ved siden af kaffekoppen.  

Desværre må jeg indrømme, at jeg aldrig – og ja, jeg mener virkelig aldrig nogensinde - har fået en ring i gave. Måske hænger det sammen med min profession, at jeg er uddannet guldsmed, og at min far også var guldsmed. Hele mit liv har jeg haft de ringe, jeg kunne tænke mig, og hvis jeg ville have noget andet, gik jeg selv i sving. Allerede som barn sad jeg på værkstedet ved siden af min far og byggede smykker i voks. Efter støbningen gik jeg i sving med filen, loddekolben og polermaskinen, og lavede mine helt egne smykker.

Der findes utroligt mange typer sølv ringe

De mest solgte ringe hos Perlen i Odense er de klassiske og enkle ringe i sølv, som stort set alle kan lide.

Nogle gange har de en lille zirkonia eller perle, der lige pepper ringene lidt op, andre gange kommer der et lille hjerte på eller uendelighedstegnet, som også er utrolig populært. Selvfølgelig er der også ringe, som har et mere råt udtryk, hvor designeren har valgt at oxidere ringene på en børstet eller hamret overflade for herefter at pynte dem op med lidt guld og ægte smykkesten eller diamanter. Netop disse ringe hører til blandt mine favoritter, og det er der en god grund til. Her gør det ikke gør noget, hvis smykket får en lille ridse eller jeg kommer til at støde den hårdt imod noget.

Søger du efter en ny sølvring, og du ikke lige kan overskue vores meget store udvalg her på siden, er du naturligvis også velkommen til at kontakte os på telefon 66114210. Så vil vores meget søde personale på bedste vis hjælpe og guide dig frem til lige netop den ring, som passer bedst til dig. For at gøre det mere enkelt at søge i webshoppen har jeg lagt en søgefunktion ind i toppen af kategorien, hvor du finder ringe sorteret efter hvilken type sten eller stenfarve.

Og ikke mindst guldringe

Guld er nærmest et helt kapitel for sig selv, for der er så mange forskellige slags og designs. Igen er der de helt almindelige tynde og enkle guldringe med blanke overflader, hvor de enten er pyntet med en lille sten eller en perle. Nogle vælger en ring i en kombination af hvidguld og rødguld. Det giver en flot kontrast, da de forskellige farver enten fremhæver eller dæmper ringens fine detaljer. Skal den være ekstra flot, er diamanter bare sagen. Her står valget mellem en guldring, hvor der er strøet liddiamanter på, eller en ring, med en enkelt stor diamant. Her vælger vores kunder ofte en enstensring også kaldet prinsessering - en klassiker i hvidguld med en diamant. Prinsesse-ringen er den mest solgte ring i guld, og ja, den er bare altid flot og moderne, også om 50 år, når du mindes en festlig begivenhed. Disse er også utrolig flot ved siden af en alliancering i rød eller hvidguld. Denne kombination af to styk ved siden af hinanden giver lidt mere fylde på fingeren. Har din prinsesse for mange ringe, er det en oplagt mulighed at sætte en ekstra diamant eller to i allianceringen. Det gør den bare endnu smukkere.

Special designede ringe

Er du stadig i vildrede om, hvilken ring du skal vælge, eller har du et bestemt ring-design i dit hoved, som du ikke finder nogen steder, kan du altid få designet en ring på vores værksted. Vores guldsmed hjælper dig med at nå frem til den bedste løsning, og har du noget gammelt guld eller diamanter liggende hjemme i skuffen, er du velkommen til at tage det med. Hos os kan du frit fra leveren ønske dig lige hvad du vil. Der er ikke noget, vi ikke kan lave. I årenes løb har guldsmedeværkstedet fremstillet rigtig mange meget flotte ringe ud fra vores kunders ønsker.


Læs Mere