JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Perlering

Perlen
Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Ring med perler

Ønsker du en smuk og klassisk ring, kunne en perlering sagtens være det helt rigtige valg for dig. Men det kunne det også, hvis det er en moderne og trendy ring du ønsker dig. En perle ring er nemlig så meget mere end bare en ring med perler. Det kan være en ring med en enkelt perle, en kombination af perler og diamanter, flere perler på en række, barokke perler eller de enkle hvide, eller moderne farvede perler. 

Både Lund Copenhagen, Sif Jakobs og By Birdie laver mange utrolig smukke, og anderledes udgaver af ringe med perler. 

Men du finder selvfølgelig også perleringe fra mærker som Pernille Corydon, Enamel Copenhagen og Rabinovich. De fleste mærker er med på moden når det kommer til de fine perler isat skønne smykker. 

Så mon ikke du kan finde en ring der passer til dig? 

Perlering

Åh ja, de betagende ringe med perler på toppen. Hvilken elegance de har, den er slet ikke til at stå for.

Og slet ikke nu hvor der hele tiden kommer nye varianter i ring med perle kategorien, så kan man gang på gang falde for en ny. 

Jeg kan næsten med garanti sige, at du kan finde en perlering, der vil falde i din smag.

Det er kun fantasien, der sætter grænsen for de mange designs, der findes i øjeblikket. Er det en perlering sølv eller guldring med perle, måske en ring i forgyldt hvor perler også indgår, eller endda et helt fjerde design, så finder du det på vores side. 

Er det ikke kun perlerne, der skal tage fokus, så kan du også nemt finde ringe, hvor der er andet på i form af ægte sten eller detaljer, eksempelvis blade, flotte fatninger eller guldlinjer.

Skal perlerne styre showet, er der de klassiske ringe, hvor der sidder en enkelt perle på toppen og intet andet. Der er selvfølgelig også de ringe, hvor perlerne sidder som på en snor og så langt øjet rækker, måske endda en enkelt diamant eller to på siderne - Waow!

 

Der er aldrig to perler, der er ens og ligesom med formerne og størrelsen, så kan perlene også have farver.

Ønsker du en ring, der skal skille sig ud fra det klassiske look, så vil jeg anbefale dig at tage et kig på By Birdie's udvalg af ring med perle. Her finder du lyserøde, hvide, grå, brune, grønne nuancer af perlene, hvor de er sat i mest fantastiske mønstre og i et design, som bestemt vil få mange til at tage et ekstra kig på din finger.

 

Få din lyst stillet og tag et kig på de mange perler og find den ring, der passer præcis til den, du er.