JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Perlehalskæde

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Perle halskæde

De fleste af os forbinder en perlehalskæde med noget vores mormor eller oldemor brugte. Altså noget gammeldags. Men det er langt fra tilfældet i dag.

En perlehalskæde er så meget mere end "bare" noget vores bedstemødre brugte.


I dag ser du mange perlehalskæder der er kombineret med enten moderne kædestykker som fx. panzerkæden på billedet her, eller i flere forskellige størrelser ferskvands- og kulturperler, og perler i forskellige former og farver.

Små og store perler, runde, barokke, lyserøde eller hvide. En ting er sikkert - perlekæder er mere moderne end nogensinde før. 


Se det store udvalg af perle halskæder på siden her. 

Perlen

Perlekæde

I takt med populariteten er steget på de fine kæder, har vi hos Perlen udvilket og designet vores egen kollektion, som så mange andre gange før.

Kollektion hedder Little Pearlie og består af unika halskæder, designet og lavet på vores værksted i Odense.

Der findes kun én enkel af hver perlekæde.

Alle perlekæder er lavet med omtanke og kig på den moderne verden indenfor smykker. Det vil sige at du finder et bredt udvalg af perlekæder med hvide perler i forskellige former og farver, kombineret med smukke, farvede sten og små gyldne detaljer. 


Søger du en helt speciel perlekæde, uanset om det er længden på kæden, farverne der bliver brugt eller størrelserne på perlerne, så kan vi med sikkerhed trylle den helt rigtige kæde til dig. Da vi har rigtig mange perler på lager at vælge imellem.

Perlen

Halskæde med perler

Efterhånden er det ikke kun de hvide perler vi ser mange af, når det kommer til perlehalskæder.

Det er nemlig blevet så moderne af sætte lidt ekstra liv til sine smykker i form af farver på fx. perler. 


Af brands som er virkelig gode til at få farver involveret på en feminin og smuk måde, kan jeg nævne vores nyeste brand Nuni Copenhagen, som både bruger ferskvandsperler i fine farver og små søde figurer i mellem perlerne, som fx. blomster, svampe og mariehøner.

 

Little Pearlie - Perlens egen unika serie - også her finder du smukke perle- og stenkæder med forskellige fine farver. Både jord- og mere sprællende farver bliver udvalgt til en smuk kombination.

 

Enamel Copenhagen og Susanne Friis Bjørner er bestemt også et kig værd, hvis du søger en smuk perlekæde med et ekstra pift, hvad angår både design og udseende. Specielt skiller Susanne Friis Bjørner sig ud med deres nye baroque perlekæder, der er viklet med forgyldt tråd mellem de store hvide perler. 


Perlen

Ferskvandsperler

Hvad er forskellen på ferskvandsperler og saltvandsperler?


De perlehalskæder vi ser i dag, er som oftest med ferskvandsperler, da det er en perle, der er meget smuk og kommer i utrligt mange forskellige former og farver. Derudover er ferskvandsperlen også en meget billig perle.


Ferskvandsperler: Dannes i en muslingeskal i søer og floder og produceres for det meste i lidt større ”grupper” af perler, hvor der er flere perler i den samme musling. Her kan der være op til 50 perler i den samme musling. Det tager ca. 4-6 år, før perlerne er klar til at blive taget ud af muslingen og brugt til smykker.


Saltvandsperler: Dannes i en østersskal i havet. Her tager det mellem 6 og 18 måneder og typisk kommer der her kun få perler ad gangen. Saltvandsperler er mere kostbare end ferskvandsperler, da de tager meget længere tid at lave. Saltvandsperler har som oftest en meget rundere form og en større glans end ferskvandsperler.


Folk tror ofte at ferskvandsperler ikke er ægte, men de er ligeså ægte som saltvandsperler, de bliver blot fremstillet på en anden måde.