Perlehalskæde

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Perle halskæde

De fleste af os forbinder en perlehalskæde med noget vores mormor eller oldemor brugte. Altså noget gammeldags. Men det er langt fra tilfældet i dag. En perlehalskæde er så meget mere end "bare" noget vores bedstemødre brugte. I dag ser du mange perlehalskæder der er kombineret med enten moderne kædestykker som fx. panzerkæden på billedet her, eller i flere forskellige størrelser ferskvands- og kulturperler, og perler i forskellige former og farver. Små og store perler, runde, barokke, lyserøde eller hvide. En ting er sikkert - perlekæder er mere moderne end nogensinde før. 


Se det store udvalg af perle halskæder på siden her. 

Perlen

Perlekæde

I takt med populariteten er steget på de fine kæder, har vi hos Perlen udvilket og designet vores egen kollektion, som så mange andre gange før. Kollektion hedder Little Pearlie og består af unika halskæder, designet og lavet på vores værksted i Odense. Der findes kun én enkel af hver perlekæde. Alle perlekæder er lavet med omtanke og kig på den moderne verden indenfor smykker. Det vil sige at du finder et bredt udvalg af perlekæder med hvide perler i forskellige former og farver, kombineret med smukke, farvede sten og små gyldne detaljer. 
Perlen

Perlehalskæde farver

Efterhånden er det ikke kun de hvide perler vi ser mange af, når det kommer til perlehalskæder. Det er nemlig blevet så moderne af sætte lidt ekstra liv til dine smykker i form af farver på fx. perler. 


Af brands som er virkelig gode til at få farver involveret på en feminin og smuk måde, kan jeg nævne vores nyeste brand Nuni Copenhagen, som både bruger ferskvandsperler i fine farver og små søde figurer i mellem perlerne, som fx. blomster. 

Little Pearlie - Perlens egen unika serie - også her finder du smukke perle- og stenkæder med forskellige fine farver. Både jord- og mere sprællende farver. 

Enamel Copenhagen og Susanne Friis Bjørner er bestemt også et kig værd, hvis du søger en smuk perlekæde med liiiiige lidt ekstra.