Perlearmbånd

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Armbånd med perle

Måske tidens hotteste trend.. 


Det er næsten umuligt ikke at kunne finde et perlearmbånd der passer til lige netop dig! Med mindre du slet ikke kan lide perler, men så tænker jeg ikke at du læste med her. Perle armbånd er så meget mere end blot et par perler om dit håndled. Der findes efterhånden ligeså mange forskellige typer af perlearmbånd, som der findes af armbånd uden perler. Om du er er til det helt simple, med en enkel stor hvid perle på armbåndet, om de skal gå hele vejen rundt, være i forskellige størrelser, kombineres med andre ting som fx. sten og kæder, om de skal være farvede eller hvide - så har vi helt sikkert armbånd lige efter din smag. 


Perler symbolisere feminintet og elegance - så vi forstår da godt hvorfor mange er så vilde med de vidunderligere perler. 


Af brands jeg personligt synes laver smukke armbånd vil jeg her nævne vores eget Little Pearlie, Spirit Icons, Enamel Copenhagen og Pernille Corydon. 

De to sidstnævnte er uden tvivl også de mest populære, sammen med Susanne Friis Bjørner - og det gælder i alle aldersgrupper. 

Perlen

Perle armbånd

Som nævnt ovenover så kommer vi ikke uden om hvor moderne perlearmbånd er blevet. 


VI har et bredt udvalg af perle armbånd og alle dem du finder her på siden, er selvfølgelig helt og aldeles ægte. 
Vi har armbånd med kultur- og ferskvandsperler, og kan også fremstille perlearmbånd med tahiti perler på bestilling. 


Må det ikke blive alt for yndigt? Så kombiner det klassiske perlearmbånd, sammen med dine andre favoritter. Det kan være flere små guldarmbånd, et chunky sølv armbånd eller et råd læderarmbånd. Du kan gøre det hele i dag. Du bestemmer. 

Perlen

Tynde armbånd med perler

Skal det være helt enkelt, uden så meget "opmærksomhed" til dit armbånd eller er du bare ikke til for mange og for store smykker, så er der efterhånden også et bredt udvalg af tynde armbånd med perler. Det kunne fx. være som på billedet her - det er fra Spirit Icons og er en tynd, forgyldt kæde, med små runde hvide ferskvandsperler påsat - 5 stk. i alt. feminint og enkelt. 

Også Pilgrim laver fine, små armbånd og det samme er gældende for det populære brand Stine A. Lund Copenhagen og Christina Jewelry er også kommet godt efter det med de fine, moderne og klassiske perlesmykker. 


Browse igennem siden og find dit nye favorit armbånd.