Gravering

Få indgraveret dit smykke, pokal eller dåbsgave hos Perlen
Vi graverer altid til om fredagen, dvs. vi skal have din pokal, flag, sparebøsse eller ring onsdag kl. 13:00, så er den færdig fredag

Få personliggjort dit smykke eller bestik og korpus

Hos Perlen kan vi gravere i rigtig mange forskellige ting. Står du med en ring, et flag, en pokal eller et sæt bestik, som mangler at blive graveret, så kan vi helt sikkert klare det for dig. Vi graverer altid til om fredagen og det vil sige at vi kan have det klar til afhentning fredag hvis du indlevere senest onsdag klokken 13: 00. 

Har du et smykke som har en helt særlig betydning for dig er gravering den perfekte måde til at gøre den endnu mere betydningsfuld og personlig. Gravering kan også bruges til at forevige en special dato eller et navn på en du holder af.
Alt efter hvilket udtryk du er til har du valgmuligheden mellem skrå skriveskrift og almindelige blokbogstaver.

Prisen for en gravering er 25,- for opstart, 25,- for linjeskift og herefter 10,- pr. bogstav og tegn. Mindste beløbet er dog altid 100 kroner.

Hvis du har et særligt ønske til en gravering, som at gravere langs kanten af noget rundt, nogle specielle tegn eller en bestemt håndskrift, så sender vi gerne dit smykke hen til vores dygtige håndgravør.

Læs Mere
0
Mindste pris for grav. (Under 8 tegn)
3
Gravering pr. bogstav
loader