JULEGAVER BYTTES T.O.M. 24. JANUAR 2023 SPAR 20% på første køb Fri fragt på alle køb

Øreringe sølv

Læs mere
Vis flere produkter
Perlen

Pernille Corydon øreringe sølv

Øreringe i sølv fra Pernille Corydon er noget af det vi sælger aller mest af. Pernille Corydon laver de flest af hendes sølv øreringe, med en smuk mat overflade, som giver et rolig og sofistikeret udtryk. Ingen tvivl om det er en bestseller hos de unge piger mellem 10 og 25 år. Pernille Corydon laver moderne sølv øreringe til priser hvor de fleste kan være. Du finder på øreringe med og uden sten, øreringe der hænger, hoop øreringe sølv, øreringe i forskellige smukke former og fine enkle ørestikker. 


Pernille Corydon bruger udelukkende ægte materialer, og derfor er alle hendes smykker også fremstillet i 925 sterling sølv. Nogle med en 22 kt. forgyldt overflade. Andre med mat overflade. De fleste sten og perler er naturligvis også ægte, og dem vi ser flest af er hvide ferskvandsperler, turmaliner i forskellige farver og rosakvarts. 


Se alt fra Pernille Corydon lige her

Perlen

Hænge øreringe sølv

Hænge øreringe i sølv, eller lange øreringe sølv, kæde øreringe i sølv - uanset hvordan du siger det, så ved vi hvad du søger - og har også et stort udvalg af det. Hænge øreringene er nemlig blevet så moderne, at det ville være som at skyde sig selv i foden, ikke at have et bredt udvalg af disse. Og de er da også bare super smukke! Både de enkle kæder til at trække igennem øret, men også dem der er prydet med en masse sten og perler. Om du har kort eller langt hår ser det bare flot ud med et par lange øreringe. 


Du finder et bredt udvalg at denne type øreringe fra mange kendte brands - Herunder både Pernille Corydon, Susanne Friis Bjørner, Enamel Copenhagen, Nordahl og mange mange flere. 

Perlen

Ægte sølv øreringe

For mange der ikke er branchekendt, kan det være svært at finde ud af hvad der i dag er ægte og hvad der ikke er.  En ting kan du være sikker på - der sælges ikke smykker indeholdende nikkel på www.perlenodense.dk - da dette er ulovligt. 

Alle øreringe du finder mærket med sølv er i 925 sterling sølv, 925 forgyldt sterling sølv eller messing med sterling sølv. Altså allesammen ægte. 


Det kan endda godt være svært at tro på at sølv øreringene kan være ægte, da der er så mange billige øreringe i dag - men den er god nok. 

Perlen

Hoops øreringe sølv

Lige som i guld, er hoops utrolig populære i sølv. De runde sølv øreringe har været moderne længe, og som det ser ud, så forbliver de i toppen af populære øreringe. Creoler øreringe sølv passer da også til enhver anledning - hvad enten du er til de store eller små, dem i almindelig sterling sølv, oxyderet eller forgyldt sterling sølv, så har vi også perlen et bredt udvalg af hoops. 

Creoler fåes efterhånden i alle prisklasser - og mangler du fx. en værtindegave kunne dette også være en mulighed fremfor en lille blomst. Creoler er nemlig hverken kun for de unge eller gamle. Creoler passer til alle aldergrupper og fåes både med og uden sten, med forskellige overflader og mønstre og små vedhæng.